Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SuperPump Max edzés előtti stimuláns 640 g - Gaspari

Gyártó: Gaspari
Rating:
80 %

A SuperPump Max egy edzés előtti stimuláns, amely felülmúlja az elvárásaidat. Elsőszámú és érzékkel adagolt erős összetevőket tartalmaz, mint az L-leucin, nitrogén-monoxid-gerjesztő L-citrulin, az L-taurin, az L-ornitin-L-aszpartát, az L-karnitin-L-tartaráto, vagy a Sustamine™. Javítja a teljesítményt, elnyomja a fáradtságot, javítja az aminosav felhasználást és növeli a nitrogén-oxid szintjét. Ennek köszönhetően erősebbek és izmosabb leszel.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 9 890 Ft

SuperPump Max: edzés előtti formula a maximális teljesítmény, az erő és az izomtömeg növelése érdekében

Akár az erőd vagy a teljesítményed fokozása, akár a szikár és izmos tested megőrzése, akár az állóképességed növelése a célod, a Superpump MAX edzés előtti stimuláns azzal büszkélkedik, hogy képes meghaladni az elvárásaidat.Teszi ezt azzal, hogy ellenszegül az új „koncentrátum-trendnek”, és az összetevők egy olyan hatékony csoportosításával lát el, amely megfelelő mennyiségben van beillesztve egy fantasztikus ízű formulába. Hány olyan edzés előtti terméket ismersz, amely gramm dózisban tartalmazza az anabolikus erőműszerű L-leucint, a nitrogén-monoxid-gerjesztő L-citrulint, az L-taurint, az áttörő eredményű ammónia-megkötő L-ornitin-L-aszpartátot, az L-karnitin-L-tartarátot, vagy a Sustamine™. Ilyenből csak egy van: a Gaspari Superpump MAX.


SuperPump MAX Gaspari

Milyen sportoló vagy? Ezt a kérdést magadnak kell feltenned, amikor azon töprengsz, milyen edzés előtti terméket használj és mit vársz el tőle. Erősebb, izmosabb szeretnél lenni, olyan testalkatot szeretnél, amilyenről mindig is vágytál? Ringbe akarsz szállni és elakarod pusztítani az ellenséged? Ezért hinned kell a sok éves tapasztalattal rendelkező márkának.

  

SuperPump Max az egyik legkedveltebb edzés előtti termék lett. De a kutatások folytatódnak, ezért létrejött a még jobb SuperPump MAX. Ezért ha minőségi edzés előtti terméket keresel, ami nagyobbá és erősebbé tesz, akko a SuperPump MAX neked lett kitalálva. 

 

SuperPump Max és előnyei

  • javítja a teljesítményt
  • elnyomja a fáradtságot
  • javítja az aminosav felhasználást 
  • növeli a nitrogén-oxid szintjét

 

Adagolás

Étrend kiegészítőként keverd el 1-3 kanállal, kanalanként 2-2,5 dl hideg vízzel vagy gyümölcslével, 30-40 perccel az edzés előtt.

Fontos: Először csak 1 kanállal szedjél belőle 2-3 edzés erejéig, hogy a tested hozzászokhasson a Superpump MAX nagydózisú tápanyagaihoz!

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (16 g)
Kalória 10 kcal
Szénhidrát 3 g
C-vitamin (aszkorbinsav) 30 mg
B3-vitamin 79 mg
B6-vitamin 3,4 mg
B12-vitamin (metilkobalamin) 10 mcg
Kalcium 38 mg
Foszfor 69 mg
Magnézium 40 mg
Nátrium 35 mg
SuperPump Max szabadalmaztatott keveréke11,3 mg
MyoVol ElectroHYDRATION komplex
Taurin, kalcium-glicerofoszfát, nátrium-glicerofoszfát, Sustamine ™ (L-alanil-L-glutamin), Di-Magnézium malát, kálium-hidrogén-foszfát.
Nitric OxiENDURANCE komplex
L-citrulin (2 g), Carnipure™ (L-karnitin L-tartarát), L-ornitin-L-aszpartát.
Branch Chain MTOR Stimulation keverák
L-Leucin (2 g), L-izoleucin, L-valin.
PhosphoDRIVE Signaling komplex
Kreatin-monohidrát (1,3 g), kreatin Magna Power® (magnézium kreatin kelát).
CogniDRIVE Acceleration matrix
L-tirozin, koffein, glukuronolakton.

 

Egyéb összetvők

Maltodextrin, citromsav, természetes és mesterséges aromák, almasav, szilícium-dioxid, szukralóz, Spirulina por (színezőanyag), aceszulfám-kálium, kármin (festék).

 

Figyelmeztetés

A termék olyan ún. "higroszkópikus" anyagokat tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy felszívják a környezetükben lévő nedvességet aminek az lehet a következménye, hogy a por állag kissé összecsomósodik. Ez teljesen normális reakció ezeknek az összetevőknek, és ez nem azt jelenti, hogy a termék sérült lenne, ez a keményedés nincs hatással a termék hatékonyságára. A csomókat csak egész egyszerűen szét kell nyomni és fogyasztani. Ahhoz, hogy a higroszkópikus hatást lassítsuk, tartsuk a terméket száraz, hűvös helyen, nedvességtől elzárva (nem a hűtőben). A port soha neadagolja vizes kiskanállal!
Olyan helyen gyártva, ahol tejet, szóját, tojást, diót, halat és gabonát dolgoznak fel. 


Nem alkalmas 18 éven aluliak számára! Szoptató vagy várandós nők számára nem alkalmas! Ne használja, amennyiben miokardiális infarktuson (szívroham) esett át! Használata előtt konzultáljon orvosával, amennyiben kezelés alatt áll, vagy diagnosztizált betegsége van, vagy ha vényköteles gyógyszert vagy szabadon kapható gyógyszert szed! Ne használja olyan gyógyszerekkel, amelyek monoamino-oxidáz gátlót (MAO-gátlók), szelektív szerotonin inhibitort (SSRI) tartalmaznak, vagy más élénkítő hatású összetevőket tartalmazó készítményt szed! Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást!  Ügyeljen a folyadékbevitelre! Hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó! Gyermekek számára elérhetetlen helyen tartsa! A felhasználás előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat, és kövesse azokat! Nem gyermekek számára készült! Fogyasszon elegendő ivóvizet! Nem alkalmas cukorbetegségben szenvedő személyek, vagy azok számára, akik hajlamosak a hiperglikaemiára és a hipoglikémiára! Tartsa távol a közvetlen napfénytől! Nem helyettesíti a normál étrendet! Felbontás után 3 hónapig felhasználható! 

A vásárlók véleményei

SuperPump Max edzés előtti stimuláns 640 g - Gaspari

Összesített termék értékelés

80%
80%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény SuperPump Max edzés előtti stimuláns 640 g - Gaspari

Write Your Own Review
Véleményt ír:SuperPump Max edzés előtti stimuláns 640 g - Gaspari
A Te értékelésed
Műanyag csomagolás mentes
nem
Mesterséges édesítő mentes
nem
Bruttó súly
0.78 kg
Hosszúság
11.50 cm
Szélesség
11.50 cm
Magasság
19.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

SuperPump Max edzés előtti stimuláns 640 g - Gaspari

A kérdés leírása
Írj választ