Edzés előtti stimuláns Headshot 60 ml - Dedicated

0%
0% (0)

Headshot™ egy edzés előtti stimuláns, amely extrém energiát és jobb koncentrálóképességet fog biztosítani több órán keresztül. Az erejét már rövid időn belül megérezhetjük. Rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz a lehető legnagyobb koncentrációban, mint a 300 mg koffein, 750 mg tirozin, 500 mg béta-alanin. 

Hosszú távon nem elérhető

Headshot™ - edzés előtti stimuláns, amely extrém energiát és koncentrációs képességet fog biztosítani több órán keresztül

Headshot™ egy edzés előtti stimuláns, amely extrém energiát és jobb koncentrációs képességet fog biztosítani bármilyen sporthoz, munkához, vagy akármihez, amit az élet elénk tesz. Fogyassz Headshot ™ terméket és helyezd a teljesítményed egy másik dimenzióba. A serkentő erejét rövid időn belül érezni fogod, viszont azt több órán keresztül. Más energizáló termékkel, vagy energiaitallal ellentétben nem okoz hirtelen energia csökkenést és fáradtságérzetet a hatás befejezése után. Ehelyett inkább hosszú órákra tiszta energia „löketet“ fog biztosítani. Ha hatékonynak és frissnek kell maradnod a munkahelyeden, a konditeremben saját magadat szeretnéd legyőzni, vagy csak egyszerűen a legjobb szeretnél lenni, hadd, hogy a Headshot adjon egy „fejlövést“.

 

Headshot edzés előtti

 

300 mg koffeint, 750 mg tirozint, 500 mg béta-alanint biztosít. Az összetevők nagyszerűek, de a finom meggy aroma is nagyon frissítő! A Headshot™ nem hasonlít semmilyen más energia shothoz, vagy italhoz és összehasonlíthatatlan eredményei vannak. Soha nem látott rendkívül hatékony és egyedi összetevőket tartalmaz a lehető legnagyobb koncentrációban. 

 

Headshot™ és hatékony összetevői: 

  • Agmatin: Teljesítményfokozó aminosav. Növeli a vér áramlását az izmokba és az agyba. Az agmatin növeli az izomerőt és csökkenti a fájdalom és fáradtságérzetet.
  • N-ACETYL-L-TIROZIN: Aminosav, mely energiát biztosít és növeli a memória funkciót.
  • Kolin Bitartarát: Alapvető B-vitamin, amely serkenti a kognitív funkciókat, növeli az állóképességet és az ellenálló képességet.
  • Béta-Alanin:  Nem-esszenciális aminosav, amely természetes formában fordul elő a béta aminosav spektrumában. A béta-alanin természetes forrásokból van kinyerve, amelyek dipeptideket tartalmaznak ezzel az aminosav tartalommal (karnozin, anzerin, balenine). Ezekre a dipeptidekre gazdag fehérjeforrások: csirke, sertés-és marhahús, de a halak is.
  • Vízmentes koffein:  Az egyik legtisztábban és leggyorsabban felszívódó koffein formák. A koffein serkenti az energiát, az állóképességet és a reakcióidőt.

 

Headshot edzés előtti

 

Headshot™ és előnyei

  • gyorsan érezhető hatás
  • hosszantartó hatékonyság
  • nem okoz hirtelen fáradtságérzetet
  • támogatja a koncenrációs képességet
  • 0 kcal tartalmaz

 

Összetevők

Víz, glicin, agmatin-szulfát (Agmapure®), N-acetil-L-tirozin, béta-alanin, (L-almasav, E296, E330, citromsav), kolin-bitartarát, aroma, vízmentes koffein, tartósítószerek (nátrium-benzoát E211-szorbát kálium E202), édesítőszerek (nátrium-ciklamát E952, E950 aceszulfám K, szukralóz E955, E954 szacharin), E331 nátrium-citrát, nátrium-glükonát, színezőanyagot (vörös festék E124 (azo festéket tartalmaz).

 

Adagolás

Ne fogyasszon 1 shotnál többet 12 órán belül. Az ajánlott adagolás 15 ml a shot 1/4.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag(15 ml)
Eneria 0 kJ / 0 kcal
Agmatin szulfát 250 mg
N-Acetil-L-tirozin 188 mg
Kolin-bitartarát 125 mg
Béta-alanin 125 mg
Vízmentes kofffein 75 mg

 

Figyelmeztetés

Annyi koffeint tartalmaz, mint kb. 5 minőségi kávé. Korlátozza, vagy kerülje a koffeintartalmú termékeket, hogy elkerülje az idegességet, az álmatlanságot és a gyors szívverést. Béta-alanint tartalmaz, ezért egyesek melegség érzetet érezhetnek, vagy bőrpír alakulhat ki néhány percre. Nem alkalmas gyerekek, terhes nők vagy koffein érzékenyek számára. Ne fogyasszon 1 shotnál többet 12 órán belül.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Edzés előtti stimuláns Headshot 60 ml - Dedicated
Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzés előtti stimuláns Headshot 60 ml - Dedicated
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ