Dibencozide B-Complex 60 kaps - Activlab

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: Activlab

A Dibencozide B-complex egy szteroidmentes serkentő az izomtömeg növelésére, amely a hatékony természetes anabolikus anyagot, a Dibenkozidot ( B12 vitamin koenzime) és a B-vitamin csoport egész sorát kombinálja: B1, B2, B3, B5, B6, B7 vitaminok és a B9-vitamint. Lehetővé teszi az izomtömeg növelését, elősegíti az izomszövet fejlődését, növeli a fehérjeszintézist, a testtömeget és az étvágyat.

Hosszú távon nem elérhető

Dibencozide B-complex - szteroidmentes izomtömeg növelő serkentő, mely növeli az étvágyat és a testtömeget

Dibencozide B-complex egy szteroidmentes serkentő az izomtömeg növelésére, amely a hatékony természetes anabolikus anyagot, a Dibenkozidot ( B12 vitamin koenzime) és a B-vitamin csoport szinergikusan ható egész sorát kombinálja: B1, B2, B3, B5, B6, B7 vitaminok és a B9-vitamint. 

 

Dibencozide B-complex activlab

 

A dibenkozid (a B12 vitamin koenzimje) nem szteroid, metabolikus anyag, erőteljes anabolikus hatással. Növeli a tiszta izomtömeget, serkenti az izomszövetek fejlődését, növeli az erőnket és az étvágyunkat. Pozitív hatással van az általános közérzetre, és javítja a test állapotát. Enyhíti a fáradtság tüneteit a nehéz edzés után.

 

A B csoport vitaminjai szerepet játszanak az aminosavak és fehérjék megfelelő szintézisében, a szénhidrátok, fehérjék és zsírok transzmutációján keresztül, ezáltal hozzájárulnak az izomerő - és tömegnövekedéshez. Szabályozzák a növekedést, a működő sejteket és a szénhidrátok és fehérjék égetése során növelik az energiaellátottságot. A B5-vitamin (pantoténsav) nélkülözhetetlen a koleszterin, a zsír és a piros vérsejtek szintézise számára. A B6-vitamin (pirodoxin) fontos a fehérjeszintézis, a szervezet immunrendszere, az idegrendszer és a piros vérsejtek termelése számára. A B7-vitamin (biotin) az emésztéshez és anyagcseréhez szükséges anyagok , az enzimek fontos összetevője, és jótékony hatással van a haj szerkezetére. Egyaránt részt vesz a cukrok, a zsírok és a fehérjék anyagcseréjében. A B9-vitamin (folsav) nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek növésében és osztódásában, a DNA, RNA, a piros vérsejtek és test fehérjék termelésében, és szükség van rá az idegrendszer optimális működése érdekében is. 

 

Dibencozide B-complex és előnyei

  • szteroidmentes serkentő az izomtömeg növelésére
  • javítja a szervezet anabolikus képességét
  • megelőzi az izom katabolizmust
  • növeli az étvágyat és a testtömeget
  • növeli a fehérjeszintézist

 

Adagolás

1-2 kapszula fogyasztása ajánlott étkezések között.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 kapszulában
Vitamin B1 2,2 mg
Vitamin B2 2,8 mg
Vitamin B3 (niacin) 32 mg
Vitamin B6 2,8 mg
Vitamin B9 (folsav) 400 mcg
Vitamin B12 5 mcg
Vitamin B7 (biotin) 100 mcg
Vitamín B5 (pantoténsav) 12 mg
Dibencozide 50 mcg

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Dibencozide B-Complex 60 kaps - Activlab
Write Your Own Review
Véleményt ír:Dibencozide B-Complex 60 kaps - Activlab
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ