Creavar - Top Secret

0%
0% (0)

A Creavar egy tiszta magas minőségű kreatin, Creapure, MagnaPower, kreatín AAB 2:1 keveréke. A kreatin legtisztább formáját használja magnéziummal, leucinnal, céklakivonattal, PF citrulinnal és HCL Betainnal. A Creavar befolyásolja az izomtömegnövekedést és a fehérjeszintézist, javítja az erőnlétet, a teljesítményt és megkönnyíti a regenerálódást.

Hosszú távon nem elérhető

Creavar: kreatin, amely támogatja az izotömegnövekedést és javítja az erőnlétet

A Creavar egy egyedülálló kreatin, Creapure, MagnaPower, kreatín AAB 2:1 keverék. A kreatin legtisztább formáját használja, magnéziummal, leucinnal, céklakivonattal, citrulin PF-el és Betain HCL-el keverve a maximális izomnövekedésekért. A kreatin egy olyan anyag, amely a májban termelődik és három esszenciális aminosavat: arginin, glicin és metionin az izomejtek bekötéséhez és az ATP energia reciklálásához. A hétköznap kreatinoktól eltérően, a komplex Creavar erősíti az izomnövekedést. A Top Secret Nutrition's Creavar Premium Creatine egy tiszta, magas minőségű kreatin, amino n-butyrate tartalommal a maximális eredmények bebiztosításához.

 

A hagyományos kreatinnal ellentétben, ez a termék a kreatin különböző előnyeit és hatásait hasznosítja. A Creavar kreatin figyeli az energia magas szintjét, hatással van az izom növelésére és a fehérjeszintézisre, javítja az erőt, a teljesítményt és megkönnyíti a regenerációt. Sőt azzal csökkenti a fáradtságot, hogy az izomsejteknek extra energiát biztosít. Az ATP anyag, amit a test energiaként használ fel, az izomösszehúzódásokkal felhasználódik és eltűnik. ADP-re változik és fáradtságot érzünk. Az ADP nem használható fel energiaforrásként és a szervezet csak korlátozott mennyiségű ATP tartalékot képes elraktározni. A kreatin szervezetbe való juttatásával a foszfátai képesek az ADP-t ATP-re változtatni. Ez a folyamat, amely noveli az ATP-t a működő izomban, képes az izmok terhelhetőségét 4-30 másodperccel növelni. A keményebb és a gyorsabb edzés pedig természetesen építi az izmokat, javítja az erőt és lehetővé teszi a nehéz súlyok emelését.


Creavar

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy a kreatin növeli az erőnlétet, a kitartást és a regenerációt a rövid és intenzív edzések során. Ha az ATP energia elhasználódik, bejön az ADP és a kreatin-foszfát újra átalakítja az ADP-t ATP-re. A megemelkedett ATP szinttel erősebben és gyakrabban edzhetünk, és gyorsabban és láthatólagoabb eredmények érhetők el. Az az energia, amely az ATP növelésének a következménye, az izomkontrakció 4-30 másodpercesre nyújtja, anélkül, hogy az edzés során szünetet kellene tartani.

 

Creavar előnyei

  • a tiszta izomtömeg növelés támogatása
  • az izomsejttömeg növelése
  • gyorsabb regenerálódás az edzés után
  • hatékony glikogén szintézis
  • javítja az izomteljesítményt
 
 Creavar
 

Összetevők

Citromsav, természetes és mesterséges ízesítés, aceszulfám K, szukralóz

 

Adagolás

Egy mérőkanálnyit (6,7g) keverjen el 200ml hideg vízben és fogyassza 15 perccel az edzés előtt és rögtön azután is. Ne lépje túl a napi 3 mérőkanálnyi adagot naponta. 

 

Tápértékek

Tápértékek1 mérőkanál (6,7 g)
Kalória 0 kcal
Szénhidrátok összesen 1 g
Kalcium 42 mg
Creavar szabadalmaztatott keverék 5781 mg
Creavar Creatine Matrix
Creapure-creatine monohydrate, Creatine MagnaPower (Creatine Magnesium Chelate) Creatine Alpha Amino Butyrate, Betaine HCI, Beet Root Extract (Beta vulgaris) High in Nitrates, Cinnulin PF (Cinnamomum burmannii) Bark Extract Containing Type a-Polymer, Rhodiola rosea Extract 3% Rosavins, Astragin (Panax notoginseng Root and Astragalus membranaceous Root Extract), Bioperine (Piper nigrum)

 

Figyelmeztetés

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Creavar - Top Secret
Write Your Own Review
Véleményt ír:Creavar - Top Secret
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ