Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatin Micronized 500 g - Dymatize

Gyártó: Dymatize

A kreatin a Dymatize-től csakis a legjobb technológiával készült, ez a piacon létező egyik legjobb kreatin. A kreatin alkalmas az izomláznál, és regeneráló képessége is van. 

Hosszú távon nem elérhető

Creatine Micronized

A Dymatize Creatine Micronized 100%-osan tiszta, gyógyszerészeti minőségű Kreatin Monohidrátja javítja az izmaid teljesítményét a nagy intenzitású munkavégzések alatt, mint amilyen a súlyzós edzés, futás és más aerobic vagy anaerobic gyakorlatok. A Dymatize csak a legjobb minőségű, legtisztább Kreatint használja, ami az energiatermelésben a legtökéletesebb biztosítja számodra. 300g. A Dymatize Cratine Monohydrate mindig extrafinomságú, 180 mikron nagyságon állítják elő, hogy biztosítsák a megfelelő felszívódását.  

Kiszerelés

500 g

Adagolás

Naponta 1 púpozott teáskanálnyit adj egy pohár hideg vízhez, vagy a kedvenc italodhoz. A kreatinkiegészítők használata közben ügyelj arra, hogy bőséges mennyiségű vizet fogyassz (ideálisan 3,5 litert naponta), a dehidratáció elkerülése érdekében.

Tápértékek táblázata

100% kreatin letesztelve:

0 kcal,

0 g zsir,

0 g szénhidrát,

0 g fehérje.

A vásárlók véleményei

Creatin Micronized 500 g - Dymatize

Write Your Own Review
Véleményt ír:Creatin Micronized 500 g - Dymatize
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Creatin Micronized 500 g - Dymatize

A kérdés leírása
Írj választ