Cre-ATP 120 kapsz. - Brutal Nutrition

Rating:
70 % of 100
70% (2)

Cre-ATP a Brutal Nutrition: A kreatin-foszfát formula előnye, hogy az energia gyártáshoz nincs szüksége vízre.

Hosszú távon nem elérhető

Cre-ATP

A Cre-ATP ma a piacon megtalálható legújabb generációs creatine a leghatékonyabb formulákkal és felfedezésekkel. Nem kérdés, hogy a creatine foszfát sokkal hatékonyabb, mint a creatine monohidrát. Ennek az oka a creatine kémiai formájában keresendő. 

foszfát formula valami egészen ütős és egyedülálló. De a hatékonyság növelése érdekében változtattunk a foszfát működési szisztémáján. Ezzel a teljesen új kémiai szerkezettel a foszfát formula nem esik elemeire felszívódás közben. Ez a szabadalommal védett formula egy hatalmas áttörés, mely tízszeresére növeli a jelenleg forgalomban lévő creatine foszfát formulák hatékonyságát. 

A nagyobb izomerő és teljesítmény érdekében több energiára lesz szükséged. Hogyan is működik az energia előállítása a szervezetedben? Az izmoknak ATP (adenozin trifoszfát) formában van szükségük az energiára a működésükhöz. Az energiatermelés során az ATP-ből ADP (adenozin difoszfát) lesz. Annak érdekében, hogy az ADP-ből újra energiát tudjon nyerni a szervezet, szükség van egy foszfát molekulára. De honnan jön ez a foszfát molekula? A válasz a Cre-ATP creatine foszfát összetevője! Más creatine formulákból a szervezetnek először foszfátot kell képezni, hogy energiát tudjon nyerni. De ha foszfát formulájú creatint alkalmazol, ez a lépés kimarad, így nem kell időt és energiát pazarolni erre a felesleges folyamatra. A Cre-ATP-vel tiszta foszfát molekulához jut a szervezeted, amiből azonnal energia lesz

A creatine foszfát formula további előnye, hogy az energiaképzéshez nincs szüksége vízre, mint a többi creatine formulának. Így tehát az izmaid nem lesznek vizesek. Az izomtömeg növekedésed nemcsak a nagy, tömegelt izmokról szól, hanem a száraz izomtömegről is. Semmi vízmegkötés. Csak kemény, hardcore, intenzív edzés, magas motivációs szint, nincs akadály, ami megállíthat. 

A Cre-ATP-t szénhidrátokkal egészítettük ki (glukóz és fruktóz) a lehető legnagyobb teljesítmény érdekében. Színtiszta energiaforrás. A creatine foszfát a legtisztább termék, ami a legkönnyebben szívódik fel és biztosítja az agy-izom kapcsolatot az izom összehúzódásokhoz. A creatine foszfát fokozza az ATP előállítást. Ha a Cre-ATP-t alkalmazod drámai súlygyarapodást fogsz tapasztalni amely a színtiszta izomsejtek növekedésének köszönhető. 

Miért egyedülálló? Nézz rá a címkére! A Cre-ATP-ben több olyan összetevő is van, amely fokozza a creatine foszfát hatékonyságát. A citromsav (Szentgyörgyi-Krebs) ciklus enzimek által kontrollált kémiai reakciók sorozata, amelyeknek minden élő sejtben központi fontossága van a sejtszintű oxigéncserében. Anabolikus és katabolikus folyamatok is zajlanak ebben a fontos energia előállító körforgásos folyamatban. A Brutal Cre-ATP minden összetevője (Pyruvate, NADH, Citrullin malát, Arginin alfaketoglutarát) gyorsítja az anabolikus folyamatokat, melyek az áhított energiához plusz forrást biztosítanak. Több összetevő, több ATP, több energia, gyorsabb izomtömeg-növekedés. 

Kiszerelés:

120 kapszula


Felhasználási javaslat: 

Fogyassz 2 db kapszulát edzés előtt fél órával, pihenőnapokon valamelyik étkezéskor. 


Összetevők:

1 adag (2db) kapszula tartalmaz 

Creatine faktorok 

Creatine Phosphate 1000mg 
Glucose & Fructose 100mg 

ATP faktorok 

Calcium Pyruvate 150mg 
Tyrosine 50mg 
Citruline Malate 50mg 
Arginine AKG 20mg 
NADH 10mcg 

BCAA aminosavak 

Isoleucine 10mg 
Valine 5mg 
Leucine 5mg

 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Cre-ATP 120 kapsz. - Brutal Nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Cre-ATP 120 kapsz. - Brutal Nutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ