Citrulline Malate - Myprotein

0%
0% (0)
Gyártó: MyProtein

A Citrulline Malate a citrullin és az organikus só malát kombinációja, amely növeli a teljesítményt, elnyomja a fáradtságérzetet és gyorsítja a regenerálódást. A citruline segít eltávolítani a szervezetből a toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malátnak pedig nagy szerepe van az ATP szint növelésében. A termék 100%-os tiszta citrulin malát, és főleg olyan sportolóknak ajánlott, akik intenzív edzést végeznek.

Hosszú távon nem elérhető

A Citrulline Malate növeli a teljesítményt, enyhíti a fáradtságérzetet és javítja a regenerálódást

 

A Citrulline Malate egy egyedülálló kombinációja a citrullin aminosavnak és az organikus só malátnak, amely növeli a teljesítményt, elnyomja a fáradtságérzetet és gyorsítja a regenerálódást.  Ezt az egyedi formulát  főleg olyan sportolók fogják értékelni, akik intenzív edzést végeznek. Ez a két anyag nagyon jól kiegészíti egymást és a kutatások alapján növelik a kitartást.


A Citrulin segít eltávolítani a szervezetből a toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, amelyek az intenzív edzés, a fehérje anyagcsere és a katabolikus állapotok melléktermékei. A Citrulin az arginin előljárója és segíti annak termelését. Ez elsősorban olyan sportolóknak ajánlott, akik nagy intenzitású edzést végeznek, mint például a súlyzós edzések vagy a sprintelés. A malátnak pedig nagy szerepe van az ATP szint növelésében (növeli a szervezet számára az energiatartalékokat).

 

 

 

Citrulline Malate

 

 

A Citrulline Malate és az előnyei

  • A citrulin aminosav és az organikus só malát kombinációja
  • Eltünteti a toxinokat
  • Segít javítani a teljesítményt
  • Segít növelni az energiatermelést
  • Segíti a gyorsabb felépülést
  • Ideális a magas intenzitású sportokhoz és a testépítéshez
 
 

Adagolás

Keverjen el 2-2 g Citrulline Malate-ot dzsússzal vagy vízzel és fogyassza naponta kétszer. Az optimális eredmények elérése érdekében a fogyasztását reggel és 45 perccel az edzés előtt ajánljuk. 1 teli adagolókanál 3,5 g-ot mér.

 

 

Összetétel

Ez a termék 100% citrulin malát, semmilyen más hozzávalót nem tartalmaz.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (2 g)
100% Citrullin-malát 2 g

 

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Bárki, aki szeretné pótolni a citrulin malátot és valamilyen sziv- vagy pszichikai rendellenességben szenved, az előbb konzultáljon az orvosával.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Citrulline Malate - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:Citrulline Malate - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ