Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Brutal N.O.V.A. 320g - Brutal Nutrition

Rating:
80 %

Por fomájú táplálékkiegészítő sportolók számára. Alkalmas az energia pótolására az edzés előtt, a teljesítmény- és az izomtömeg növelésére. 

Hosszú távon nem elérhető

Brutal N.O.V.A.

Ahogy hatalmas robajjal visszaesik a rúd a helyére, amit a segítőd húzott le rólad, ismét kapsz levegőt. Egy kicsit elmosódik a kép, de mégis minden kristálytisztává válik. Mit keresel itt? Miért küzdesz egy végeláthatatlan háborúban? Miért kelsz fel reggel? Miért diétázol? Majd lassan tisztulni kezd a kép, és meglátod a falon az órát, ami a pihenőidőd méri, de úgy szalad előre, hogy már egy korty vizet sincs időd inni. Az erőd fogy, érzed, hogy most fog jönni az a sorozat, amiért felkeltél reggel, amiért elindultál edzeni, ami a diétádnak értelmet ad. Becsukod hát a szemed, és egy pillanatra eltávolodsz mindentől. Az üvöltő zene elcsendesedik. A társad biztató szavai távolba vesznek, és csak te maradsz ott és az a megmozgathatatlannak hitt súly, amit most nyolcszor egymás után ki kell nyomnod. 

Nincs apelláta, nem vallhatsz kudarcot. Ezt a csatát, mint ahogy az eddigieket is, neked kell megnyerned. Saját magad ellen küzdesz. Az akaraterőd küzd a tested ellen, ami már kegyelemért könyörög, de te ezzel mit sem törődsz. Aztán megérzed magadban azt a dupla adag Brutal NOVA port, amit edzés előtt dobtál be, hogy bírjad a mai poklot is. Az agyad és mellizmod tökéletes összhangban leledzik. Úgy érzed, mintha minden egyes izomrostot végig tudnál feszíteni a mellkasodon. Csakhogy neked most az összesre szükséged van egyszerre. Háborúba hívod hát minden egyes izomrostodat, ellenkezést nem tűrően. Kontrollálod az egész tested. A Nitrogén monoxid miatt kitágult vénáidban dübörögve tódul a vér. Képzeleteket felülmúlva szállítja a véred az oxigént izmaidba, felpumpálva azokat a végletekig. 

Hirtelen visszatérsz. Hallod az ordítást: Most! Újra ott vagy, ahol az előbb még azt hitted meghalsz, ahol minden nap meghozod az áldozatokat. Ahol eltűnsz, majd újjászületsz. 

Hátradőlsz a padon, és az egész lényeddel feszülsz neki a hatalmas súlynak. A segítőd szemébe nézel egy pillanatra. A sok csata, mit vállvetve együtt vívtatok megtanított benneteket, hogy a másik szempillantásából tudjátok mikor mit kell tennetek. Az ő szemébe először azt az eltökéltséget látod, amivel segíteni fog téged a végsőkig. Majd egy pillanatnyi megdöbbenést látsz rajta. Ő nem érti mit lát a te szemeidben. Miért mosolyogsz?! Majd egy hatalmasat üvöltve elkezdődik a küzdelem. Az izmaidnak parancsot adsz, azok teljesítik. Nem bonyolult dolog. Színtiszta akaraterő. 1., 2., 3. Itt dől el minden, hogy érsz valamit, hogy kiemelkedsz a sok hobbigyúrós közül. 4., 5., 6. még mindig húz a Brutal NOVA. Nincs más választásod, mint véghezvinni a feladatod. 

Dörögve, robajjal visszazuhan a rúd. A pad talán pár centit még arrébb is csúszik. Az adrenalin kiszakítja a tested a fekvő pozícióból. Fölpattansz és artikulálatlanul üvöltesz. 10 ismétlés. Ennyit csináltál. A kisebb méretű nézősereg, amit csak most fedezel fel, félelemmel és tisztelettel adózik neked. A társadra tekintesz, aki elismerően biccent feléd. Ő tudja, hogy ennyit érdemelsz. Emberfelettit teljesítettél, de ez nálatok a mindennapok része. Amit más hetekig mesélne hőstettként, az nálatok egy átlagos kedd este, a meló után. Miután megittál egy liter vizet 3 korttyal, már a következő gyakorlat felé haladtok masszív lépteitekkel. 

Mikor percek után ismét képes vagy beszélni, csak ennyit mondasz neki: Mondtam én, hogy jó cucc ez a Brutal NOVA. A Nitrogén Oxid készítmények hatalmas lendülettel törtek be a táplálékkiegészítők piacára. Edzés előtti stimulálóként használatosak. Alapvetően értágító hatásuk miatt kivételes termékek. Hamarabb szállítanak vért az izmokba, így nagyobb vérbőség érhető el bedurranáskor. A Brutal NOVA az egyik legerősebb ilyen készítmény, kivételesen jól összeállított hatóanyagokkal. Számos kutatás és teszt eredményeként választottuk ki a leghatékonyabb N.O. formulákat, amit a Brutal NOVA-nál alkalmazunk. 

A Nitric oxid formulák hatalmas mennyisége a termékben az, ami kivételesen hatékonnyá teszi ezt a terméket. Az edzések hatékonyságát lényegesen megemeli. Hatékonysága azonnal érezhető. Egy tökéletes edzés tökéletes kiegészítője. Pont olyan fontos edzés előtt egy Brutal NOVA, mint edzés után egy dupla adag Muscle On fehérje. 

 

Kiszerelés:

320 g

Adagolás:

Fogyaszd edzés előtt egy adag NOVA port 3dl vízben feloldva. 

 

Összetevők:


Egy adag 20g azaz egy adagolókanál tartalmaz 

Kalória 36kcal 
Fehérje 0g 
Szénhidrát 9g 
Zsír 0g 

Ascorbic Acid 60mg 
N.O.V.A. X™ 
(Niacinamide, Arginine AKG, Citrulline Malate, Nicotinamide Adenine Dinucleotide) 2580,5mg 
NRG Liberation™ 
(Green Tea Extract, Glucoronolactone, Kola Nut Extract, Guarana Extract, Caffeine) 949,93mg 
Cell Expansion™ 
(Creatine HCl, Creatine Gluconate, Creatine Orotate, Creatine AKG) 2397,7 mg 
Phosphate™ 
(Sodium Bicarbonate, Potassium Phosphate, Magnesium Phosphate, Trisoduim Phosphate) 700mg 
Pyridoxine HCl 10mg 
Cyanocobalamin 0,001mg 
Sodium Selenite 0,07mg 
Carnosine 0,5mg 
L-Taurine 2988,07mg 
Choline Bitartrate 1000mg 
L-Tyrosine 500mg 
Yerba Mate 26mg 
Evodiamine (98% standardised extract) 25mg 
R-ALA (r-alpha lipoic acid) 0,5mg 
NAC (n-acetyl cysteine) 0,5mg 
Grape seed Extract (standardized for 95% polyphenols) 0,5mg 
Inulin 2000mg 
L-Lysine HCl 80,84mg 
Milk protein isolate 80,84mg 
Beta-Alanine 333mg 
M500 6000mg Egyéb összetevők:

flavor, sweetener, color, silicon dioxide.

 

A vásárlók véleményei

Brutal N.O.V.A. 320g - Brutal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Brutal N.O.V.A. 320g - Brutal Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Brutal N.O.V.A. 320g - Brutal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ