Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Brutal Anadrol 90 kapsz. - Brutal Nutrition

A Brutal Anadrol a Brutal Nutrition-tól egy újabb szabálysértő határtörő a táplálékkiegészítők világában.

Hosszú távon nem elérhető

Brutal Anadrol

Minket nem érdekelnek a többiek, nem érdekelnek a szabályaik. Minket az eredmények érdekelnek. A tiszta kézzel fogható, és szemmel látható eredmények. A kifogásokat, és a gyenge termékeket meghagyjuk másoknak. A Brutal Anadrol a legjobbtesztoszteron stimuláló, ami létezik. 

A tesztoszteron serkentők a táplálékkiegészítők egyik viszonylag friss családját képezik. Ennek a családnak a tagja a Brutal Anadrol. A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon. Ez a hormon felelős az izomzat fejlődéséért, a férfiasságért és az agresszivitásért is. 

A tesztoszteron természetes úton való serkentése a leghatásosabb módszer, amit egy atléta az izomnövekedés érdekében tehet. Nemrég fedezték fel a technikát, hogy hogyan lehet a sportolók saját természetes tesztoszteron termelését stimulálni, különböző növényi hatóanyagokkal. 

Ez a felfedezés óriási eredményeket hozott a fejlesztésekben. Legalább akkora lépésnek számít, mint a 90-es években volt a kreatin. A legerősebb anabolikus folyamatokat serkentő kiegészítőkről beszélünk. Számos gyenge próbálkozást ismerünk a tesztoszteronserkentők között. Mi elérkezettnek láttuk az időt, hogy olyat alkossunk, ami minden várakozást felülmúló eredményeket hoz. Hihetetlen erőt és elképesztő izomnövekedést fogsz tapasztalni. 

Ez a termék a legdurvább tesztoszteronserkentő, amivel valaha találkoztál. Olyan eredményeid lesznek, hogy még te se fogod elhinni. A tested újjászületik, az erőtől szét akarsz szakadni, és egyszerűen nem lesz senki, aki megállít. 
Igen! Ez az új játék. Ha te vagy az első, a tiéd minden. Onnantól csak lefelé van a szürke névtelenség, és arctalanság. A kemény edzés jelentése ezennel új értelmezést fog kapni. 
Olyan anabolikus faktorokkal raktuk tele a Brutal Anadrolt, mint amivel senki más. Egyetlen egy dolog motivált minket. Összedobni egy olyan terméket, ami tényleg üt. 

Ha a táplálékkiegészítőid közé választod a Brutal Anadrolt, akkor eldőlt a sorsod. Siker. Nincs más választásod, mint továbbhaladni az utadon, de mostantól 7 mérföldes csizmával... 
Annyi fájdalom és áldozat után, annyi akadályt leküzdve, hol van a határ, melyet átlépni nem leszel képes? 

Talán erről szól az élet, hogy megtaláld. Hiszen a kihívásokra születtél és nem tűrsz ellentmondást. Hívd hát segítségül a legjobbakat, hogy úgy nézz ki kívül, mint amilyen belül vagy. Nem elsőként végezni elfogadhatatlan. A Brutal Anadrolt azért készítettük el, hogy a táplálékkiegészítőd annyit tegyen érted, mint amennyit te küzdesz céljaid eléréséért. 

 

Kiszerelés:

90 kapszula

Adagolás:

Fogyasszon napi 3 kapszulát, 250 ml vizzel. Edzésnapokon 30 perccel edzés előtt, pihenőnapokon bármikor napközben. Igyon meg legkevesebb 3 l vizet. Ne használja tovább, mint 30 nap. Azután szünetet kell tartani legalább 60 napra. 


Tápértékek:

anadrol tabulka

 

Figyelmeztetés:

Ha ön terhes, anyatejjel táplál, beteg, vagy egyéb gyógyszereket szed, javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármilyen étrend kiegészítőt fogyaszt! A termék hatása napi 2000 Kcal diétás étrend mellett értendő.

A vásárlók véleményei

Brutal Anadrol 90 kapsz. - Brutal Nutrition

Összesített termék értékelés

80%
80%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Brutal Anadrol 90 kapsz. - Brutal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Brutal Anadrol 90 kapsz. - Brutal Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Brutal Anadrol 90 kapsz. - Brutal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ