Fitness recept: vegán tofu rántotta

Fitness recept: vegán tofu rántotta

A vegánok számára sem lehetetlen, hogy élvezzék a rántotta ízét. Mindössze annyit kell tenned, hogy veszel egy kis tofut. A tofus rántotta elkészítése rendkívül egyszerű. Így reggel minden probléma nélkül elkészítheted. Jutalmul egy finom, szénhidrátszegény diétához illő reggelit kapsz. És ha éppenséggel nem diétázol, bátran élvezheted ezt a reggeli receptet friss ropogós kenyérrel.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Készítsünk elő egy serpenyőt, fújjuk be kókuszolaj spray-vel és melegítsük fel. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és pirítsuk meg. Közben készítsük elő a tofut. Kézzel apróra törjük és serpenyőben lévő hagymához adjuk.

Vegán tofus rántotta - elkészítés menete

Pirítsuk együtt a hagymát és a tofut, majd fokozatosan hozzáadjuk a fekete só kivételével az összes fűszert, nevezetesen a kurkumát, a fekete borsot, és az őrölt paprikát. Végül hozzáadjuk a szójatejszínt, és alaposan összekeverjük. Ha elkészült, ideje tálalni. Szórjuk meg a tofus rántottát fekete sóval, hogy tojásos ízt adjunk neki. A rántottát petrezselyemlevéllel, korianderrel vagy bármilyen más fűszernövénnyel díszíthetjük.

Tippünk: A tofus rántotta nagyon finom a sztéviával édesített ketchupunkkal.

Vegán "rántotta" tofuból

Tápértékek

1 adag

Kalória308
Fehérje26 g
Szénhidrát6 g
Zsír20 g

Az már csak rajtad múlik, hogy még mit adsz hozzá ehhez a tofus rántottához. A friss ropogós kenyeret mindenképpen csak ajánlani tudjuk hozzá. Erre a kombinációra 10/10-et adunk.

Nyugodtan oszd meg velünk az alkotásaidat a közösségi oldalakon és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük