Fitness recept: céklás csokis brownie

Fitness recept: céklás csokis brownie

Édesszájúak, most figyeljetek! Itt egy forró újdonság nem szokványos hozzávalókkal, amely minden elvárásunknak eleget tesz – tökéletesen finom íz, valamint kiváló tápanyag profil. Próbáld ki velünk az izgalmas céklás csokis browniet pekándióval! Kezdjünk is neki!

Hozzávalók:

Hozzávalók a céklás csokis browniehoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Az elkészítést a liszt, a cukor, a kakaópor, a fehérje, a fahéj és a sütőpor összekeverésével kezdjük. Ehhez hozzáadjuk a tojást, a gőz felett vagy a mikrohullámú sütőben megolvasztott csokoládét, valamint a vízzel simára mixelt főtt céklát. Mindent alaposan összekeverünk, hogy az összes alapanyag szépen egyesüljön. Végül hozzáadjuk a 40 g apróra vágott pekándiót. A tésztát püspökkenyér sütőformába önjtük és megszórjuk a maradék vágott pekándióval.

Fitness recept: Céklás csokis brownie - elkészítés

Az elkészített browniet kb. 45 perc alatt, 180℃ hőmérsékleten megsütjük. 45 perc elteltével a tésztába fa fogpiszkálót szúrunk, aminek a tésztából való kihúzás után száraznak kell lennie, s akkor kész a sütemény. Sütés után hagyjuk teljesen kihűlni, majd gyümölcs dzsemmel vagy mogyoróvajjal megkenve tálaljuk. Élvezd ki ezt a tökéletes édességet!

Fitness recept: Céklás csokis brownie
Tápértékek
1 szeletben (összesen 10 szelet)
Kalória139
Fehérje4 g
Szénhidrát16 g
Zsír7 g

Reméljük, hogy ezt a céklás browniet hamarosan elkészíted, s hagyod magad meglepni különleges ízével és összetevőivel. Ha ismerőseidet is szeretnéd meglepni, ne habozz, készítsd el nekik ezt a finomságot, vagy legalább oszd meg velük a receptet. 

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük