BIO Csicseriborsó sós lében – Auga
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Amellett, hogy az íze zamatos, élvezheted a kiváló tápanyagprofilt is, amely rostban és fehérjében gazdag. Emellett, alacsony a cukortartalma.
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)
BIO Csicseriborsó sós lében - sterilizált csicseriborsó zamatos ízzel és kiváló tápanyagprofillal
A sós lében tartósított BIO csicseriborsó olyan sterilizált csicseriborsó, amely nem tartalmaz allergéneket és tartósítószereket, és azonnali fogyasztásra alkalmas. Vegyi anyagok használata nélkül, innovatív technológiák felhasználásával termesztik. Kiváló tápanyagprofilja van, tele fehérjével és rosttal. Emellett csak minimális mennyiségű cukrot tartalmaz. Ugyanakkor zamatos, gazdag íze van. Élvezd salátákban, köretekben, levesekben, vagy használd egészséges összetevőként kedvenc fitness receptjeid elkészítéséhez.
Összetevők
csicseriborsó * 60%, víz, tengeri só.
Elkészítési útmutató
A csicseriborsó sós lében azonnal fogyasztható.
Tápértéktáblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energiatartalom | 396 kJ (94 kcal) |
Zsír | 1.5 g |
ebből telített zsírsavak | 0.15 g |
Szénhidrát | 15.2 g |
ebből cukor | 2.7 g |
Rost | 4.4 g |
Fehérje | 4.8 g |
Só | 0.8 g |
Figyelmeztetés
Gyermekektől elzárva tartandó. Száraz és sötét helyen, 0 - 25 °C- os hőmérsékleten és fagytól védett helyen tárolandó. A felbontott készítmény hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül felhasználandó.
BIO Csicseriborsó sós lében – Auga
Figyelmeztetés:
Tárold száraz, hűvös helyen.