Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA Fitmiss 130 g - Muscle Pharm

Gyártó: Muscle Pharm

A BCAA Fitmiss egy magas hatékonyságú aminosav keverék (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin). A BCAA Fitmiss serkenti a növekedési hormon felszabadulását, az izomtömeg védelmét, erősíti az immunrendszert és elősegíti a kollagéntermelést a porcszövetekben.

Hosszú távon nem elérhető

BCAA Fitmiss

Egy speciálisan magas hatóanyagtartalmú elágazó láncú aminosav: L-leucin, L-izoleucin és L-valin keverék, amelyet speciális technológiával nyernek természetes forrásból. Az izomszövet összmennyiségű aminosavtartalmának a 30%-át alkotja. A többi aminosavtól eltérően, a legtöbb BCAA a májon keresztül változatlan állapotban megy át, és főleg az izmokban bomlik le. Ott jelentősen csökkenti az izomfehérje lebontását a glikogén elhasználása és az intenzív edzés után.

A BCAA Fitmiss elősegíti a növekedési hormon felszabadulását és segít megtartani a tesztoszteron és a kortizol optimális szintjét. Ezzel kialakítja a feltételeket az anabolikus folyamat számára, amely az aktív izomtömeg regenerálásához és növekedéséhez vezet. Az edzés utáni anabolizmus a feltétele a következő teljesítménynövekedésnek és mindenféle sportban, amelyben az izommunka a meghatározó, megakadályozzák a stagnálást.

 

 

Előnyei

  • az izomtömeg védelme a fizikai teljesítmény okozta sérülésektől
  • az izomtömeg kialakulásának serkentése
  • az energiatartalékok megújulása
  • az izomerő támogatása
  • az immunrendszer erősítése
  • növeli a teljesítményt és az ellenálást
  • a pozitív nitrogén egyensúly megtartása
  • a kollagéntermelés serkentése az porcszövetekben
 

Kiszerelés:

130 g
 

Ajánlott adagolás

Az izomtömeg védelmére fogyasszon 1 mérőkanálnyit 30-45 perccel az edzés előtt. Az izmok regenerálódásának meggyorsitásához fogyasszon 1 mérőkanálnyit azonnal az edzés után. A mérőkanál tartalmát 3 dl vizben keverje el.  

 

Tápértékek

1 adag nagysága: 4,33 g

Adagok száma 1 csomagban: 30

 

L-Leucin 1 500mg 
L- Valin 1 000 mg 
L-Leucin 500mg 

 

Összetevők

természetes és mesterséges aromák, almasav, szukrallóz, spirulin, szójalecitin

 

Figyelmeztetés

Ez a termék olyan üzemben készült, ahol tejet, tojást, halat, diót, mogyorót, rákféléket, gabonát és szójababot dolgozhatnak fel. 

A vásárlók véleményei

BCAA Fitmiss 130 g - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Véleményt ír:BCAA Fitmiss 130 g - Muscle Pharm
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

BCAA Fitmiss 130 g - Muscle Pharm

A kérdés leírása
Írj választ