Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA aminosav 500 g - Myprotein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

A BCAA a Myprotein-től, egy elágazó láncú aminosav, amely 2:1:1 arányban három aminosavból áll, leucinból, izoleucinból és valinból. Ezek az aminosavak nagyon fontosak a szervezetünknek, és mivel nem termelődik a testben, a táplálékből ill. táplálék-kiegészítőkből kell felvenni. 

Hosszú távon nem elérhető

BCAA aminosav

BCAA (elágazó láncú aminosav) amely 2:1:1 arányban, három aminosavból áll, Leucine-ből, Isoleucine-ből és Valine-ből. BCAA-t maga a szervezet nem képes előállítani, így csak ételeinkből tudunk hozzájutni ebből adóan is nevezik esszenciális aminosavnak.  Kimutatások alapján a BCAA fehérje szintézissel segíti a szervezetet, hogy jobban elviselje az edzésekből eredő erőfeszítéseket. A BCAA a sovány izomtömeg fenntartásához is elengedhetetlen.

Tanulmányok kimutatták, hogy megőrzi a szervezet glikogén (szénhidrát elraktározott formája, mely energiává alakítható) készleteit. BCAA megelőzi a lebontó anyagcserét az edzés során, ezáltal segíti az izomtömeg növelést, megtartását.

A Bcaa táplálék kiegészítők használata segítenek a szervezet számára a pozitív egyensúlyt fenntartani aminosav szükségletünk terén.

Egy adag 5g amelyben Leucin2.5g, Izoleucin1,25 gValin1,25 g

 

Kiszerelés

500 g

 

Adagolás

Szájon át lenyelve, naponta 2-4 adag (egy adag 5 gramm 2 MP közepes adagoló kanál, mely külön rendelhető) fogyasztása ajánlottA nap bármely szakaszában fogyasztható. Optimális eredmény elérése érdekében egy-egy adagot ajánlott edzés előtt és után elfogyasztani.   

 

Összetevők

BCAA 2:1:1 (leucin: izoleucin: valin), citromsav (gyümölcs íz esetén), színezék (gyümölcs íz esetén), antocianin antioxidáns (gyümölcs íz esetén), aroma (ízesített opció esetén), édesítőszer (szukralóz ® [ízesítve opció esetén]).

Cukrot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.


Figyelmeztetés

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

Ízesített opció esetén adagonként 0.75 g-al is csökkenhet a bcaa tartalom.


Allergén információk

Tej, szója- és tojásfehérje, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Gyermek elöl elzárva tartandó.

A vásárlók véleményei

BCAA aminosav 500 g - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:BCAA aminosav 500 g - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

BCAA aminosav 500 g - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ