Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Animal Cuts zsírégető 42 pakk - Universal Nutrition

Az Animal Cuts a világ legeladottabb és legkomplexebb zsírégetője. Az Animal Cuts zsírégető egy olyan formula, amely az izmok körvonalazására szolgál, olyan nagy intenzitással, hogy a profik is ezt használják. Összesen 30 hatóanyagból áll, amelyek nagy mennyiségben vannak jelen. Ez sokkal több, mint egy tradicionális termogén formula a zsírégetésre.

 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 14 900 Ft

Az Animal Cuts a legerősebb termogén zsírégető a piacon

Drámai erősségű zsírégető formula! Közel egy évtizede mióta Schak szállóigévé vált „A kardió szívás!" mondata megjelent, az Animal Cuts futótűzként söpört végig és égette porrá a zsírégető piacát. Ahogy az Animal Pak az addigi  multivitaminok világában, úgy az Animal Cuts a zsírégetők piacán - minden mást elavulttá tett!  Az Animal Cuts egy drámai erősségű zsírégető formula, amit a profik is használnak. Ha versenyre készülsz, vagy egyszerűen csak csúcsformába akarsz kerülni, ez az, amire valóban szükséged van! Drámai testösszetétel változást szálkás, porszáraz, gránit kemény külső. Ez az amit az Animal Cuts vásárlói akarnak és pontosan ez az amit kapnak! 

 

Az Animal Cuts a zsírvesztés teljes spektrumát átfogja! Speciális hatóanyag keveréke fokozza az anyagcsere sebességét és a termogenezist, csökkenti az étvágyat, növeli az energiaszintet,a fizikai- és mentális teljesítményt, segíti a pajzsmirigy működését, segíti az izomzat megőrzését és a vízvisszatartás csökkentését. Az Animal Cuts a legteljesebb zsírégető formula! Fokozza a kalória felhasználást, maximalizálja a kardió és súlyzós edzések zsírégető hatását és segíti a diéta betartását! Az Animal Cuts, ahogy az Animal család minden tagja egy teljes spektrumú formula! Minden amire szükséged van benne van a tasakban! Nincs gondod semmire, csak lenyomod a tasakot és megteszed amit kell! Ez nem egy egyszerű zsírégető formula, ez egy komplett, a testkompozíció változását minden aspektusát figyelembe vevő keverék! Minden egyes tasak több mint 40 aktív hatóanyagot tartalmaz, közel 8,500 milligramm mennyiségben! Az Animal Cuts nyolc különálló komponense nyolc oldalról segíti céljaid elérését: (1) termogenikus komplex; (2) metabolikus komplex; (3) thyroid komplex; (4) vízhajtó komplex; (5) nootropikus komplex; (6) kortizol-blokkoló komplex; (7) CCK-blokkoló complex; és (8) egy speciális hasznosulást segítő komplex. Az Animal Cuts extreme erős termogenikus komplexe maximalizálja a zsírbontást és a zsíroxidációt. A testhőmérséklet növelése útján fokozza a szervezet energiafelhasználását. A koffein, metilxanthin tartalmú kola nut, guarana, yerba mate, a málna ketonok, a coleus forskohlii és az evodiamine segítik a zsírraktárak feltörését és maximalizálják a szervezet zsírégető kapacitását, miközben segítik az izomzat megőrzését.

 Animal Cuts zsírégető

 

Hatóanyagok az Animal Cuts-ban

1. termogén komplex
2. lipotróp komplex
3. metabolikus komplex
4. vizelethajtó komplex
5. thyroid komplex
6. az inzulin hatását erősitő
7. a nukleotidok szabályozója
8. a neurotranszmitterek szabályozója
9. speciális TM komplex Animal Cuts

 

Adagolás:

Fogyassz napi 2 tasak Animal Cuts-ot edzés és nem edzésnapokon egyaránt. Az első adagot rögtön ébredés után, a másikat pedig 6-7 órával később. Az Animal Cuts és Animal Pak együttesen szedhető. A verseny előtti diétás szakaszban lehet Animal Nitro-t vagy az Animal MStak-et alkalmazni, hogy maximalizáljuk a növekedést.Animal Cuts zsírégető

 

Egyéb összetevők:

Zselatin , dikalcium-foszfát , mikrokristályos cellulóz , magnézium-sztearát , sztearinsav , titán-dioxid , FD & C kék # 1 , FD & C vörös # 40 , FD & C Yellow # 6 , FD & C vörös # 3 , FD & C Yellow # 5. Made In A GMP eszköz használó tej, szója, tojás, mogyoró.

 


Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (1 zacskó)
Stimulant komplex750 mg
Vízmentes koffein, dió, guarana, Yerba Mate, málna ketonok, Coleus forskohlii.
Metabolic komlex750 mg
Zöld tea kivonat (98% polifenol / 45% EGCG), Oolong tea kivonat (50% polifenol), fekete tea kivonat (60% polifenol), kávébab kivonat (50% polifenol), fehér tea kivonat (90% polifenol).
Thyroid komlex350 mg
L-Tirozin, olivalevél kivonat (15% Oleuropein), Salvia Officinalis.
Water Shedding komlex800 mg
Gyermekláncfű gyökér (Taraxol, Taraxerol), Medveszőlő (levél) (Arbutin, metil-Arbutin), Hydrange gyökér, Buch levél, Juniper Berry termése, zellermagok.
Nootropic komplex500 mg
DMAE (Dimethylaminoethanol), Bacopa monnieri (Bacopasides A & B), ß-fenyletylamin (ß-PEA), Xanthinol nikotinát, Huperzine.
Cortisol Inhibiting komlex300 mg
Extrakt z Ashwangandha (1.5% Withanolides), Rhodiola Rosea (Rosavins), SerinAid®, magnólia gyökér kivonat.
CCK Boosting komplex300 mg
Cha-De-Bugre, Hoodia Gordonii, Jojoba mag kivonat (Simmondsin).
Bioavailability komplex500 mg
Gyömbér gyökér kivonat (Gingerols, Shogaols), Cayenne, grapefruit (6,7-Dihydroxybergamotín), Quercetin, Naringin (Citrus)*, Bioperine®. 

 

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. 

A vásárlók véleményei

Animal Cuts zsírégető 42 pakk - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Animal Cuts zsírégető 42 pakk - Universal Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Animal Cuts zsírégető 42 pakk - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ