Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anabolic HALO Performance Series 1100g - MuscleTech

Gyártó: MuscleTech
Rating:
97 %

Az Anabolic HALO egy erős all-in-one formula, amely fontos tápanyagokat tartalmaz az izomtömeg és az erő növelése és a regeneráció érdekében. Egy adag 40 g legmagasabb minőségű gyors-, közepesen gyors-, és lassú felszívódású fehérjét tartalmaz, 5 g kreatint az erő növelésének a támogatására, 6 g BCAA-t és 5 g glutamint az energiaszint növelésére és a száraz izomtömeg lebomlásának az elnyomására.

Hosszú távon nem elérhető

Anabolic HALO: komplex all-in-one kiegészítő, amely fontos anyagokat tartalmaz az izomtömeg, az erő és a regeneráció javítása érdekében

Az Anabolic HALO egy pokolian erős all-in-one formula, a legkomplettebb és legfejlettebb edzés utáni formula, mely egyetlen termékbe sajtolva tartalmazza mindazt, amire a maximális ütemű száraz izomépítéshez szükséged vanEgy adag 40 gramm legmagasabb minőségű gyors-, közepesen gyors-, és lassú felszívódású fehérjét tartalmaz. Ezen kívül adagonként 5 gramm gyógyszerészeti tisztaságú kreatint is tartalmaz a rekord sebességű száraz izomnövekedésért. Az Anabolic HALO tartalmazza az szervezet működése, a maximális teljesítőképesség és izomépítés szempontjából kritikus ásványi-anyagokat, mint a kalcium és magnézium. 6 gramm BCAA és 5 g glutamin energiát biztosít és elnyomja a száraz izomtömeg lebomlását. Semmilyen töltőanyagot és tiltott anyagot (WADA) nem tartalmaz. 


Anabolic HALO fehérje

 

Anabolic HALO és előnyei

  • komplex és all-in-one táplálékkegészítő
  • kritikus tápanyagokat biztosít
  • 40 g fehérjét és komplex szénhidrátot tartalmaz
  • elősegíti a száraz izomtömeg növelését és a regenerációt
  • elősegíti az erő növelését
  • pótolja a glikogént
  • kreatint, BCAA-t és glutamint tartalmaz

 

 

Összetevők

tejsavó-koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje, maltodextrin, kakaópor, természetes és mesterséges aromák, napraforgó olaj, kukorica szirup, nátrium-kazeinát, mono- és digliceridek, dikálium-hidrogén-foszfát, kalcium-foszfát, szójalecitin, tokoferolok, cellulóz, xantán, karragén, aceszulfám-kálium, szukralóz, szója lecitin.

 

Adagolás:

Keverj el napi egyszer 1 adagolókanál Anabolic HALO port 3 dl vízben. A teljes eredmény eléréséhez edzésnapokon 2 adagolókanál 6 dl vízben elkeverve, fogyaszd azonnal edzés után. A megfelelő folyadék utánpótlásról gondoskodj használat közben.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (34 g)
Kalória 130 kcal
   zsírból való kalória 10 kcal
Zsír 1 g
   ebből telített 0,5 g
Koleszterin 15 mg
Szénhidrát 10 g
   ebből rost 1 g
   ebből cukor 1 g
Fehérje 20 g
C vitamin (mint az aszkorbinsav) 30 mg
Kalcium 175 mg
Magnézium (mint magnézium-oxid) 47,5 mg
Nátrium 140 mg
Kálium  (mint kálium-hidrogén-foszfát) 27,5 mg
Glutamin / BCAA aminosav keverék
L-glutamin és L-glutaminsav 2,5 g
(mint L-glutamin, tejsavófehérje-koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
L-Leucin 1,4 g
(mint L-leucin, tejsavó fehérje koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
L-valin 0,8 g
(mint L-valin, tejsavó fehérje koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
L-izoleucín 0,8 g
mint L-izoleucin, tejsavó fehérje koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
Multi-Phase Carb System ModCarb Slow-Digesting Carbohydrates3 g
Zab (Avena sativa) mint (magok), Amaranth (mint Amaranthus retroflexus) (mag), Quinoa (mint Chenopodium Quinoa) (mag), Hajdina (mint Fagopyrum esculentum) (mag), köles (Panicum Ako miliaceum) (mag), zsálya (Salvia Ako Hispanica) (mag)
Izomnövekedéshez és regenerációhoz szükséges keverék
Kreatin-monohidrát 2,5 g
Meggy kivonat (mint Prunus cerasus) (gyümölcslé) 250 mg
Cell-Volumizing Compounds
L-alanin 1 g
(ako L-Alanin,  tejsavó fehérje koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
Taurin 1 g
Glicin 0,75 g
(mint glicin, tejsavó fehérje koncentrátum, tejprotein-koncentrátum, kalcium-kazeinát, hidrolizált savófehérje izolátum, tojásfehérje és ModCarb™)
Aktív emésztőenzimek
Papain 25 mg
Amiláz 25 mg


Figyelmeztetés

A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem ajánlott gyermekeknek, valamint terhes nőknek és szoptatós kismamáknak. Száraz helyen tartandó, jól bezárva, óvja a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekektől elzárva tartandó. A gyártó, beszállító vagy forgalmazó nem felel a nem megfelelő felhasználásból vagy helytelen tárolásból eredő károkért.


A vásárlók véleményei

Anabolic HALO Performance Series 1100g - MuscleTech

Összesített termék értékelés

97%
97%
Értékelési átlag 6 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Anabolic HALO Performance Series 1100g - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:Anabolic HALO Performance Series 1100g - MuscleTech
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Anabolic HALO Performance Series 1100g - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ