Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminosav Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

Az Amino Pump™ egy tudományosan adagolt multifunkcionális aminosav formula, amit azért fejlesztettek ki, hogy az izomszövetek mélyére hatolva beindítsa az izomépítés gépezetét.  Minden egyes megadózisú adag 3 gramm kreatint tartalmaz, olyan anabolikus ko-faktorokkal, mint a Leucin, Béta-Alanin (CarnoSyn®)  és Agmatin-szulfát. Az Amino Pump™ profi és erősportolók számára alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

Amino Pump - továbbfejlesztett aminosav formula az izomépítés, az erőnövelés és a regeneráció javításának érdekében

Az Amino Pump™ egy tudományosan adagolt multifunkcionális aminosav formula, amit azért fejlesztettek ki, hogy az izomszövetek mélyére hatolva beindítsa az izomépítés gépezetét. Minden egyes megadózisú adag 3 gramm kreatint tartalmaz, olyan anabolikus ko-faktorokkal, mint a Leucin, Béta-Alanin (CarnoSyn®)  és Agmatin-szulfát. Ha körültekintően megvizsgálod az Amino Pump hatóanyag-keverékét, akkor egyértelmű lesz számodra is, hogy ez formula a legfrissebb tudományos kutatások eredménye, a ma hozzáférhető legerőteljesebb hatóanyagokkal – ezért ez a formula egy kötelező elem, minden testépítő fegyvertárában. Az Amino Pump™ profi és erősportolók számára alkalmas.

 

Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

 

Amino Pump és előnyei

  • komplex aminosav
  • elősegíti a gyorsabb regenerációt
  • biztosítja a teljes erőnövelést
  • intenzívebb edzést biztosít
  • fogyókúra idején is alkalmas

 

Adagolás

Fogyassz egy adagot (9,5 g)  300ml hideg vízben elkeverve, edzés előtt közben vagy után. Pihenő napokon fogyassz egy adagot reggel éhgyomorra.

 

Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (9,5 g)
AMINO PUMPJC ™ MATRIX (Proprietary blend)8,1 g
Kreatin (mint kreatin-monohidrát és a Creapure®), L-aszparaginsav, béta-alanin (CarnoSyn), glicerin (mint glicerin-monosztearát), L-leucin, taurin, agmatin (mint agmatin-szulfát)

 

Egyéb összetevők

Szilícium-dioxid, természetes és mesterséges aromák, szukralóz, citromsav, almasav, FD & 40.

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas 18 éven aluli személyek számára. Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget. Ne fogyassza 8 egymást követő héten keresztül, ezután 2 hetes szünetnek kellene következnie. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. A termék fogysztása előtt konzultáljon orvosával, ha gyógyszereket fogyaszt, betegségben szenved és terhességet tervez. Gyermekektől távol tartandó.

A vásárlók véleményei

Aminosav Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Aminosav Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Aminosav Amino Pump 285 g - Cutler Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ