EGG PRO 2000 g - Megabol
Az EGG PRO egy jó minőségű fehérjekészítmény, tojásfehérje-, kreatin-monohidrát- és taurin tartalommal.
EGG PRO
Az EGG Pro sportolóknak kifejlesztett 100%-os tojásfehérje izolátum. Használata elősegíti az izomzat fejlődését, növeli a energiaszintet továbbá kedvező nitrogén egyensúlyt alakít ki az izomzatban.
Az Egg Pro első osztályú tojásfehérjéből készült, melynek biológiai értéke a fehérjék között az egyik legmagasabb, aminosav tartalma pedig komplett és tökéletes.
Megtalálhatók benne a két emésztést könnyítő enzim is (papain és bromelain), továbbá tartalmaz biotint is, mely koenzim a B-komplex vitamincsalád tagja és a fehérjék szervezetünkben való feldolgozásakor a kémiai reakciók nélkülözhetetlen résztvevője.
Kiszerelés:
2000 g
Adagolás:
Keverj el 250 ml vízben, tejben vagy gyümölcslében egy csapott kanál (36g) Megabol Egg Pro fehérje port és miután teljesen feloldódott fogyaszd el.Naponta 3-szor ajánljuk fogyasztani. A terméket kimondottan jó 30 perccel alvás előtt fogyasztani.
Összetétel:
Táplálkozás információk |
100g |
RDA% * |
Per 36g / adag |
RDA% * |
PROTEIN SZÉNHIDRÁTOK FAT ENERGIA E-vitamin C-vitamin Tiamin (B1-vitamin) Riboflavin (B2-vitamin) Niacin (PP-vitamin) B6-vitamin Folát B12-vitamin Biotin Pantoténsav |
70g 24g 2g 1672kJ 394kcal 2.75mg 16,5 mg 0,45 mg 0,55 mg 4,9 mg 0,6 mg 110 mikrogramm 0,33 mikrogramm 40 mikrogramm 2.8mg |
23% 21% 41% 39% 31% 43% 55% 13% 80% 47% |
25.2g 8.64g 0.72g 601.92kJ / 141.84kcal 0.99mg 5,94 mg 0,162 mg 0.198mg 1.764mg 0.216mg 39,6 mikrogramm 0,118 mg 14,4 mikrogramm 1.008mg |
8,28% 7,56% 14,76% 14,04% 11,16% 15,48% 19,8% 4,68% 28,8% 16,92% |
Figyelmeztetés:
Nem alkalmas terhes és szoptató nőknek. Nem szolgál étrend helyettesitőként. Gyermekeknek nem ajánlott. Kisgyermekektől elzárva tartandó.
Tárolás: Száraz és sötét helyen, 25° C-os hőmérsékletig, napfénytől és fagytól védve.
Származási hely: EÚ
Készült | EU |
---|---|
Forgalmazó | GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia |
Termék kategóriája | Táplálékkiegészítő |
Főkategória | Fehérjék |