Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu

0%
0% (0)

A Zipper-Bag zacskó egy speciális kialakítású eszköz, amiben meleg ételeket készíthetsz önmelegítő kapszula segítségével, tűz vagy tűzhely nélkül. A zacskó használata gyerekjáték, szó szerint bárki elboldogul vele. A legnagyobb hidegben is használható, így semmilyen időjárás nem állhat közéd és a meleg ételed közé. A Zipper-Bag zacskó ráadásul többször felhasználható, így számos kaland során lesz megbízható társad.

Raktáron
1490 Ft

Zipper-Bag zacskó – praktikus eszköz túrázóknak és kalandoroknak, akik tűz és tűzhely híján is meleg ételre vágynak

A Zipper-Bag zacskó egy praktikus eszköz, strapabíró műanyagból, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek és más mostoha körülményeknek. Egy önmelegítő kapszula segítségével kényelmesen elkészítheted az Adventure Menu egyik meleg készételét. A hő az exoterm reakcióból származik, amit a kalcium-oxid és a víz vált ki. De nem kell aggódnod a biztonság miatt, mivel a zacskó szorosan lezárt, így a kémiai reakciók a zacskó belsejében zajlanak. Egy tasakban egyidőben akár két fogást is elkészíthetsz, így társaddal anélkül élvezhetitek az ebédet a hegyekben, hogy meg kellene osztoznotok egy adagon.

          

A melegítéshez szükséges idő az elkészíteni kívánt étel fajtájától függ. Egy sterilizált ételhez mindössze 12 percre van szükség. A szárított fogások a rehidratáció miatt körülbelül 20 perc alatt készülnek el. A zipper-bag zacskó rendkívül ellenálló, így többször is felhasználható. Több tucat adag étel felmelegítéséhez használhatod. Ez biztosítja, hogy sok túrán és kempingezésen a társad lehessen. Ha hidegben akarsz meleg ételt elkészíteni, a zipper-bag zacskót ajánlott egy átizsákra vagy ruhadarabra helyezni, hogy a meleg ne sugározzon ki a talajba. Egy szó, mint száz, a minőségi meleg étel felmelegít és feltölt energiával a túra folytatására.

           

A Zipper-Bag zacskó előnyei

 • ellenálló műanyag az Adventue Menu fogásainak melegítésére
 • többször felhasználható
 • egyidőben 2 adag Adventure Menu fogás melegítésre alkalmas
 • a tasakban exoterm reakció megy végbe
 • az étel típusától függően a melegítés 12-20 percet vesz igénybe
 • nincs szükség tűzre vagy tűzhelyre
 • élvezd a meleg ételt akár hideg időben is

             

Felhasználási javaslat

A Zipper-Bag egy speciális zacskó, amiben, önmelegítő kapszula használatával, az Adventure Menu készételeit melegítheted fel.

Strapabíró műanyagból készült, ami ellenáll a természetben tapasztalható magas hőmérsékletnek, mostoha körülményeknek és igénybevételnek. A tasakon 4 lyuk került kialakításra, amin keresztül a gőz távozik az exoterm reakció lezajlása közben.

               

A Zipper-Bag zacskó működése

 1. Készítsd elő az önmelegítő kapszulát, a zipper-bag zacskót és az Adventure Menu egyik fogását.
 2. Vedd ki a kapszulát a tasakjából, és tedd a zipper-bag zacskóba. A tasakot ne dobd el, mert még szükséged lesz rá.
 3. Ha sterilizált ételt készítesz, már teheted is a zipper-bag zacskóba. A szárított ételekre először a megadott mennyiségű vizet kell rátöltened, majd a lezárt tasakot tedd a zipper-bag zacskóba.
 4. A kapszula tasakját használhatod mérőedényként. Tölts bele vizet a jelzésig, majd a kimért mennyiséget töltsd át a zipper-bag zacskóba. Szorosan zárd le, hogy az exoterm reakció beindulhasson.
 5. Ha sterilizált ételt készítesz, körülbelül 12 percet kell várnod. A szárított ételek elkészítése a szükséges rehidratáció miatt körülbelül 20 percet vesz igénybe.
 6. Ha a jelzett idő letelt, bontsd fel a zipper-bag zacskót, és vedd ki az ételt, ami valószínűleg melegebb az alján, ezért alaposan össze kell kavarni.
 7. Az étel elkészült. Élvezd a meleg és ízletes fogásokat!
További Információ
EAN 8595648620021
Termék kód 39232100: -- Z polymérov etylénu
Forgalmazó Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Nettó súly 0.30 Kg
Db per csomag 50 db.
Bruttó súly 0.02 Kg
Length (cm) 24.50 ??
Width (cm) 0.10 ??
Height (cm) 30.30 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Készételek
Egyéb kategóriák Fitness élelmiszer
Egészséges élelmiszerek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Write Your Own Review
Véleményt ír:Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Te értékelésed
Csomagolás (g) Ár Raktáron
30 g 1490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Önmelegítő kapszula
Önmelegítő kapszula
Van a zacskóhoz önmelegítő kapszula vagy azt külön lehet megvásárolni? Ha van hozzá, akkor hány darab? Az önmelegítő kapszula is újra felhasználható vagy csak a zacskó?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Önmelegítő kapszula
Válasz:
Kedves Kérdező,
A zacskóhoz a melegítő kapszula külön megvásárolható.
Hasznos ez a kérdés?