Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu

0%
0% (0)

A Zipper-Bag zacskó egy speciális kialakítású eszköz, amiben meleg ételeket készíthetsz önmelegítő kapszula segítségével, tűz vagy tűzhely nélkül. A zacskó használata gyerekjáték, szó szerint bárki elboldogul vele. A legnagyobb hidegben is használható, így semmilyen időjárás nem állhat közéd és a meleg ételed közé. A Zipper-Bag zacskó ráadásul többször felhasználható, így számos kaland során lesz megbízható társad.

Raktáron
1490 Ft

Zipper-Bag zacskó – praktikus eszköz túrázóknak és kalandoroknak, akik tűz és tűzhely híján is meleg ételre vágynak

A Zipper-Bag zacskó egy praktikus eszköz, strapabíró műanyagból, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek és más mostoha körülményeknek. Egy önmelegítő kapszula segítségével kényelmesen elkészítheted az Adventure Menu egyik meleg készételét. A hő az exoterm reakcióból származik, amit a kalcium-oxid és a víz vált ki. De nem kell aggódnod a biztonság miatt, mivel a zacskó szorosan lezárt, így a kémiai reakciók a zacskó belsejében zajlanak. Egy tasakban egyidőben akár két fogást is elkészíthetsz, így társaddal anélkül élvezhetitek az ebédet a hegyekben, hogy meg kellene osztoznotok egy adagon.

          

A melegítéshez szükséges idő az elkészíteni kívánt étel fajtájától függ. Egy sterilizált ételhez mindössze 12 percre van szükség. A szárított fogások a rehidratáció miatt körülbelül 20 perc alatt készülnek el. A zipper-bag zacskó rendkívül ellenálló, így többször is felhasználható. Több tucat adag étel felmelegítéséhez használhatod. Ez biztosítja, hogy sok túrán és kempingezésen a társad lehessen. Ha hidegben akarsz meleg ételt elkészíteni, a zipper-bag zacskót ajánlott egy átizsákra vagy ruhadarabra helyezni, hogy a meleg ne sugározzon ki a talajba. Egy szó, mint száz, a minőségi meleg étel felmelegít és feltölt energiával a túra folytatására.

           

A Zipper-Bag zacskó előnyei

 • ellenálló műanyag az Adventue Menu fogásainak melegítésére
 • többször felhasználható
 • egyidőben 2 adag Adventure Menu fogás melegítésre alkalmas
 • a tasakban exoterm reakció megy végbe
 • az étel típusától függően a melegítés 12-20 percet vesz igénybe
 • nincs szükség tűzre vagy tűzhelyre
 • élvezd a meleg ételt akár hideg időben is

             

Felhasználási javaslat

A Zipper-Bag egy speciális zacskó, amiben, önmelegítő kapszula használatával, az Adventure Menu készételeit melegítheted fel.

Strapabíró műanyagból készült, ami ellenáll a természetben tapasztalható magas hőmérsékletnek, mostoha körülményeknek és igénybevételnek. A tasakon 4 lyuk került kialakításra, amin keresztül a gőz távozik az exoterm reakció lezajlása közben.

               

A Zipper-Bag zacskó működése

 1. Készítsd elő az önmelegítő kapszulát, a zipper-bag zacskót és az Adventure Menu egyik fogását.
 2. Vedd ki a kapszulát a tasakjából, és tedd a zipper-bag zacskóba. A tasakot ne dobd el, mert még szükséged lesz rá.
 3. Ha sterilizált ételt készítesz, már teheted is a zipper-bag zacskóba. A szárított ételekre először a megadott mennyiségű vizet kell rátöltened, majd a lezárt tasakot tedd a zipper-bag zacskóba.
 4. A kapszula tasakját használhatod mérőedényként. Tölts bele vizet a jelzésig, majd a kimért mennyiséget töltsd át a zipper-bag zacskóba. Szorosan zárd le, hogy az exoterm reakció beindulhasson.
 5. Ha sterilizált ételt készítesz, körülbelül 12 percet kell várnod. A szárított ételek elkészítése a szükséges rehidratáció miatt körülbelül 20 percet vesz igénybe.
 6. Ha a jelzett idő letelt, bontsd fel a zipper-bag zacskót, és vedd ki az ételt, ami valószínűleg melegebb az alján, ezért alaposan össze kell kavarni.
 7. Az étel elkészült. Élvezd a meleg és ízletes fogásokat!
További Információ
Készült EU
Forgalmazó Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 8595648620021
Termék kód 39232100: -- Z polymérov etylénu
Db per csomag 50 db.
Bruttó súly 0.02 Kg
Length (cm) 24.50 ??
Width (cm) 0.10 ??
Height (cm) 30.30 ??
Főkategória Egyéb kategóriák

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Write Your Own Review
Véleményt ír:Zipper-Bag zacskó – Adventure Menu
Your Rating
Csomagolás (g) Price Speciális ár Raktáron
30 g 1790 Ft 1490 Ft
utolsó darab raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ