Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitamin D3 & K2 120 kapsz - Now Foods

Gyártó: NOW Foods

A D3 & K2 vitamin a D3 1000 IU és a K2 45 mcg vitaminok kombinációja, amely elősegíti az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését. A D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását és felhasználását, melyek nagyon fontosak az egészséges csontok és a fogazat megfelelő fejlődéséhez és fenntartásához. A K-vitamin szintén elősegíti a kalcium felszívódását, amivel jótékony hatással van a csontok megfelelő fejlődésére és a csontszövetben található kulcsfontosságú fehérjék átalakítására. 

Hosszú távon nem elérhető

D3 & K2 vitaminok az egészséges és erős csontokért, és az ideg - és immunfunkciók megfelelő működéséért 

D3-vitamin, vagy más néven a „nap vitaminja“ – a szervezetben az UV sugárzás által van serkentve a szintézise. A D-vitamin termelése a napsugárzás hiánya mellett és a téli hónapokban csökken és továbbá az életkor előrehaladtával is csökken a szervezet D-vitamin termelő képessége. A D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását és hasznosítását,melyek nagyon fontosak az egészséges csontok és fogak megfelelő fejlődéséhez és fenntartásához. A D3-vitamin nélkülözhetetlen a természetes fejlődés szempontjából és hozzájárul a vér normál kalcium szintjéhez, amivel elősegíti a gyermek megfelelő fejlődését.


D3 és K2 vitamin

 

A K-vitamin elősegíti a kalcium felszívódását, és azáltal hozzájárul a csontok megfelelő fejlődéséhez. A K-vitamin hiánya nagymértékű vérzéssel, máj és vastagbél problémákkal, lassú sebgyógyulással vagy véraláfutással nyílvánul meg. Hatékonyságára antibiotikumok, röntgensugarak, E-vitamin többlet, alkohol és ásványi olajak vannak hatással. Ezzel a vitaminnal nem lép fel túladagolás, mert a szervezet mindig természetes mennyiségben állítja elő. A K-vitamin a csontokban található kalcium megfelelő hasznosítása és a csontszövetben található kulcsfontosságú fehérjék átalakítása miatt szükséges.

 

D3 & K2 vitamin és előnyei

  • növeli a csontok és a fogak mineralizációját
  • segít fenntartani az erős és egészséges csontokat 
  • megakadályozza a csontritkulást
  • segít a fogyásnál és a zsírégetésnél
  • növeli az izomszövet és az erő építésének a hatékonyságát
  • elősegíti az idegrendszer megfelelő működését
  • alkalmas túlsúlyos emberek számára is, különösen a hasi elhízásban szenvedőknek

 

Adagolás

Fogyasszon 1 kapszulát 1-2x naponta, legjobb ha étel mellé fogyasztja. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
C-vitamin3 mg
D3-vitamin1000 IU
K2-vitamin45 mcg

 

Egyéb összetevők

Rizsliszt, cellulóz (kapszula), és szilícium-dioxid.

 

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. 4 éves korig csak gyermekorvos felügyelete mellett fogyasztható. Amennyiben terhes, vagy szoptat akkor konzultáljon orvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem hivatott helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Tárolja hűvös, száraz helyen. 

A vásárlók véleményei

Vitamin D3 & K2 120 kapsz - Now Foods

Write Your Own Review
Véleményt ír:Vitamin D3 & K2 120 kapsz - Now Foods
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Vitamin D3 & K2 120 kapsz - Now Foods

A kérdés leírása
Írj választ