OstroVit Teljesítményjavítás

Teljesítményjavítás gyártótól OstroVit - olyan termékek tartoznak ide, melyek segítenek jobb sportteljesítményt elérni. Megtalálható például a Thor edzés előtti stimuláns serkentő hatású koffeinnel, béta-alaninnal, L-citrullinnal és további hatóanyagokkal, amelyek testet-lelket felkészítenek az iényes edzésre. Az edzés alatt fontos pótolni az energiát és az elektroliteket, aminek köszönhetően nem romlik a teljesítmény. Ebben segíthet például a spéci FueRide sportital, ami szintén feltölti a szervezetet kulcsfontosságú vitaminokkal.     

     

Hosszabb állóképességi sportokhoz, például futáshoz vagy kerékpározáshoz a ReCharge gélt is használhatod Ez a praktikus csomagolású energiagél biztosítja a folyamatos energiaellátást, és segít meghódítani a legnehezebb útvonalakat is. Ebből a kategóriából azonban nem hiányozhat a közkedvelt 100% kreatin-monohidrát sem, amely ellátja az izmokat energiával és így javítja a sportteljesítményt.    

 Show more

 • Ha állóképességi sportokat végzel és szeretnéd tudni, hogy milyen termékek segíthetnek a teljesítményed javításában, olvasd el cikkünket: A 11 legjobb táplálékkiegészítő futáshoz, kerékpárzáshoz és más állóképességi sportokhoz.
 • Ha az erősítő és ahhoz hasonló edzést szereted és az ezekhez szükséges kiegészítőket keresel, ne hagyd ki ezt a cikkünket: 5 hatékony táplálékkiegészítő, amelyeket nem érdemes mellőzni.
 •  Mutass kevesebbet

  1 Tétel

  per page
  Növekvő sorrendbe
  Gyártó
  1. GymBeam (33)
  2. Optimum Nutrition (1)
  3. BeastPink (1)
  4. OstroVit (1)
  Szín
  1. violet (1)
  Kapszula
  1. 60 kapsz. (1)
  Állag
  1. Kapszula (1)
  Termék kategóriája
  Termékcímkék
  1. New (1)
  2. Vegan (1)
  Szűrés
  Vegetáriánus (1)
  Vegán (1)
  Gluténmentes (1)
  Laktózmentes (1)
  BIO (1)
  GMO mentes (1)
  Mesterséges édesítő mentes (1)
  Műanyag csomagolás mentes (1)
  Aszpartám mentes (1)
  1. ATP - OstroVit
   ATP - OstroVit
   100%
   100 % (1)
   7990 Ft

  1 Tétel