Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS-teszt csomag – GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

A Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS teszt két könnyen használható, otthoni, nyál-alapú DNS-tesztet tartalmaz, amelyek génelemzés alapján mutatják ki a genetikai hajlamot a túlsúlyra vagy elhízásra, illetve az izmok összetételére. Rátalálhatsz egy sporttevékenységre, ami a genetikai hajlamodon alapul. Nem kell kétszer mintát venned, ezért csak egy DNS-mintát kell küldened a két vizsgálat eredményeinek kiértékeléséhez és értelmezéséhez.

 

A tesztkészlet általában 22 elemzést tartalmaz. Használd ki ezta a különleges ajánlatot, és 65 elemzésért további 22 ingyenes elemzést kaphatsz. Összesen 87 különböző DNS-analízist kapsz.   

Hosszú távon nem elérhető

Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS-teszt csomag - tanácsot ad, hogyan lehet javítani az életmódon, fogyni, megszabadulni az édesség iránti sóvárgástól, és felfedi a genetikai potenciál alapján legmegfelelőbb sportot

A Sportteljesítmény + diéta és testsúly DNS-teszt csomag egy felhasználóbarát, otthoni nyál alapú DNS teszt, amely génanalízissel tárja fel, hogy melyik sport a legjobb a számodra, és segít javítani a sport teljesítményed. Azt is megmondja, hogyan kell beállítani a diétád, az optimális egészség és testsúly fenntartása érdekében. Minden személy különböző genetikai felépítésű és izomszerkezetű különböző izomrost-összetétel formájában. Ami jó az egyik embernek, az nem biztos, hogy jó mindenkinek. Ez a forradalmian új DNS teszt felfedi a génjeid titkait, egyedülálló lehetőséget adva arra, hogy javítsd a sportteljesítményedet, és az egyedi DNS-ednek megfelelően módosítsd az étrendedet.

       

A Sportteljesítmény DNS-teszt összesen specifikus géncsoportokat értékel ki, amelyek fontos szerepet játszanak a sportteljesítményben és az edzési szokásaidban. Ez segít megtalálni a genetikai hajlamaiddal összhangban álló, megfelelő sporttevékenységet. A tesztnek köszönhetően megtudhatod, hogy az izomrostjaid összetételét, és hogy az erő vagy az állóképességi sport a megfelelőbb a számodra. Segít meghatározni azt is, hogy mennyire vagy kitéve lágyszöveti sérüléseknek, mint az izmok, inak, szalagok, ez pedig segít csökkenteni azokat a tevékenységeket, amelyek a legnagyobb kockázatot jelentik számodra. A harcos COMT gén elemzése alapján meglátod, hogyan reagálsz a stresszes helyzetekben, amely segít tájékozottabb döntések meghozatalában, amelyek hatalmas hatással lehetnek a minőségre és a hatékonyságra, nem csak a sportban. A vizsgálat céljai közé tartozik az izmok méretét és erejét, a VO2max értékét vagy a sporttevékenység utáni regeneráció szintjét befolyásoló genetikai hajlam vizsgálata is. A teszt átfogó, személyre szabott ajánlást nyújt számodra, amely segítségével könnyebben elérheted a céljaid.

       DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet

      

Az Étrend és testsúly DNS-teszt meghatározott géncsoportokat értékel, amelyek befolyásolják a túlsúlyra vagy elhízásra való hajlamot, egyes tápanyagok anyagcseréjét, valamint az éhség és a jóllakottság mértékét. Ismerd meg, hogyan reagál szervezeted a szénhidrát- és zsírbevitelre. Ennek alapján elvégezheted az étrended javasolt módosításait, búcsút mondhatsz a megmagyarázhatatlan súlygyarapodásnak, és csökkentheted az édesség utáni sóvárgást vagy a megnövekedett étvágyat. A nők megtudják, hogy a genetikai felépítésükben van-e „zsírégető gén”, amely a fogyás szempontjából előnyös lehet. Most először DNS-elemzést használhatsz, hogy megtanuld, hogyan fordíthatod előnyödre a génjeidet a kifejezetten a számodra kifejlesztett, személyre szabott táplálkozási tanácsok révén. A Diéta és testsúly DNS-teszt segíthet a fogyásban, a testsúly tartós fenntartásában és a különböző diéták tesztelésének állandó körforgásának megszakításában, illetve a testsúly visszanyerésében. Ahogy az elemzés eredményeinek megfelelően módosítod az étrended, azt is tapasztalhatod, hogy csökken a sós, édes vagy zsíros ételek iránti étvágyad és az ízlésed.

                     DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight- GenePlanet

        

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken érhetőek el.

       

A Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS teszt és előnyei

 • egy forradalmian új, otthoni, nyálminta alapú DNS-vizsgálat
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • felhasználóbarát és könnyen használható
 • felfedi az izomrost összetételét és a szervezet szénhidrátokra és zsírokra adott válaszát
 • DNS-elemzés alapján segít a megfelelő sport kiválasztásában
 • javíthatja a sportteljesítményt
 • kimutatja a lágyszöveti sérülésekre való érzékenységet
 • elemzi a VO2max értékre való érzékenységet
 • felfedi a stresszes helyzetekre adott választ
 • javíthatja az életmódod
 • segít az étrend módosításában és a fogyásban
 • személyre szabott ajánlásokat nyújt a sportteljesítmény javítása és a megfelelő étrend érdekében
 • genetikai elemzés alapján tárja fel az étrend ideális összetételét

       

Hogyan is működik? 

 1. Amikor megkaptad a tesztet rendelés után, hozz létre egy fiókot a GenePlanet gyártó weboldalán, és regisztráld a teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagold be, és tárold gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. A levett mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ([email protected] or +421 233 057 087), aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, lehetőleg még azon a napon vagy másnap, amikor az utasításoknak megfelelően elvégzed a tesztet. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk, amint az eredmények elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyedén hozzáférhetsz a GenePlanet gyártó webhelyén regisztrált fiókon keresztül, amely szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint kiértékeli a teszteket.

                  

      

 

A Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS teszt összesen 87 DNS analízist tartalmaz, köztük:

 

 1. lágyszöveti sérülések (izmok, inak vagy szalagok) kockázata
 2. harcos gén
 3. VO2max - állóképességi sport-potenciál
 4. a sporttevékenység utáni regeneráció szintje
 5. izomtömeg
 6. száraz testtömeg
 7. állóképesség
 8. erő
 9. nyugalmi szívfrekvencia
 10. izomgörcs
 11. fogyás utáni súlygyarapodás veszélye
 12. elhízás veszélye
 13. telített zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 14. egyszeresen telítetlen zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 15. többszörösen telítetlen zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 16. szénhidrátbevitelre adott anyagcsereválasz
 17. édes ételek túlzott fogyasztására való hajlam kockázata
 18. a jóllakottság és az éhség szintjének elemzése
 19. édes íz érzékelése
 20. keserű íz érzékelése
 21. az étrend ideális összetételének elemzése
 22. zsírégető gén (nők)

 

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 65 ingyenes elemzést kapsz, beleértve az anyagcsere és az életmód, valamint a vitaminok és ásványi anyagok elemzését.        

Figyelmeztetés:

A teszt 18 éven aluliak számára nem alkalmas. A termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS-vizsgálat nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, amelyet nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzéseit a legszigorúbb szakmai előírásoknak megfelelően végzik, és a GenePlanet kiemelt figyelmet fordít a laboratóriumok és a tárolt adatok biztonságára. Az adatok tárolása és feldolgozása a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
EAN 3830077960009
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.09 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 3.50 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Egyéb kategóriák
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS-teszt csomag – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Sportteljesítmény + étrend és testsúly DNS-teszt csomag – GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ