MyHealth DNS-teszt - GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

A MyHealth teszt egy praktikus, otthon végezhető DNS-teszt, amely 21 génelemzés alapján megmutatja, hogyan igazíthatod életmódodat a DNS-edhez. Számos egészségügyi kockázatra való genetikai hajlamot vagy öröklött rendellenesség jelenlétét képes kimutatni. Olyan információkat tudhatsz meg, amelyek segíthetnek javítani és fokozni mindennapi életedet.

Raktáron
114490 Ft

MyHealth teszt - egy praktikus DNS-teszt, amely 21 génelemzésen alapul, és javíthatja a mindennapi életed

A MyHealth teszt egy praktikus otthoni nyál-DNS-teszt, amely 21 génelemzés alapján értékes információkkal szolgál az egészségedről és az életmódodról. Eredményei számos egészségügyi kockázatra való genetikai hajlamot tárhatnak fel DNS-szinten. Ezt például azok fogják értékelni, akik maximálisan ügyelni szeretnének az egészségükre.

 

Ennek a DNS-tesztnek az elemzése három pillérre épül. Az első a mell-, vastagbél-, tüdő- és egyéb ráktípusok lehetséges kockázatát tartalmazza. A második a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát vizsgálja, amelyek közé tartozik például a szívkoszorúér-betegség vagy a stroke. A harmadik az immunrendszerre irányuló DNS-elemzést kínál, amely például a norovírus-fertőzésekkel vagy a HIV-vel szembeni ellenállást vizsgálja. A kapott információk egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy az életmódodat génjeidnek és egyéni igényeidnek megfelelően alakítsd.

 

Az ehhez hasonló információk segítenek olyan döntések meghozatalában, amelyek nagy hatással lehetnek az életminőségedre. A Home MyHealth teszt minden olyan ember számára alkalmas, aki aggódik az egészségéért és jobb mindennapi döntésekkel szeretne a legjobbat tenni érte. Ez segíthet nekik javítani a mindennapi életmódon.

 

A tesztcsomag tartalmaz egy nyálmintacsövet, részletes útmutatót a teszt aktiválásához és egy borítékot a minta elküldéséhez. A csomagolás és a termékdokumentáció angol nyelvű. Az alkalmazás támogatja az angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelvet.

 

DNA Test MyHealth - GenePlanet

 

A MyHealth teszt előnyei

 • egy kényelmes otthoni nyál alapú DNS-teszt
 • használatához nincs szükség invazív módszerekre
 • felhasználóbarát és könnyen használható
 • 21 egészségügyi és életmódelemzést tartalmaz
 • a DNS szintjén kimutatja az egészségügyi kockázatokra való genetikai hajlamot
 • kockázatelemzést kínál a rák és a szív- és érrendszeri betegségek tekintetében
 • az immunrendszerrel és a norovírus fertőzésekkel szembeni ellenálló képességgel kapcsolatos elemzéseket végez 
 • segíthet az életminőséget befolyásoló, megalapozott egészségügyi döntések meghozatalában
 • ideális mindenkinek, aki a lehető legjobban szeretne vigyázni az egészségére

 

 

Hogyan működik? 

 1. Mihelyt a vásárlás után megérkezik a teszt, hozzon létre Gene Planet fiókot a gyártó weboldalán és regisztrálja a tesztet a vonalkód és a biztonsági kód segítségével.
 2. A következőkben gyűjtse be a nyálmintát az utasításoknak megfelelően, csomagolja gondosan, és tárolja gyermekek elől elzárva, száraz, szobahőmérsékletű helyen. A begyűjtött mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát ingyenesen átvesszük Öntől futárszolgálat segítségével, miután e-mailben kapcsolatba lépett ügyfélszolgálatunkkal, aki egyeztetni fogja Önnel az átvétel időpontját. Kérjük, hogy a lehető leghamarabb, ideális esetben még aznap vagy másnap vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati vonallal, miután az utasításoknak megfelelően elvégezte a vizsgálatot. A vizsgálat és a mintavétel között legfeljebb 7 napnak kell eltelnie. Ez az egyetlen módja annak, hogy a lehető leggyorsabban megkapja az eredményt.    
 4. E-mailben értesítjük Önt körülbelül 7 héten belül, amint az eredményei elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyen hozzáférhet a GenePlanet gyártó weboldalán lévő fiókjával, aki a teszteket szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint értékeli.
További Információ
EAN 3830077960092
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 13.00 ??
Width (cm) 19.00 ??
Height (cm) 4.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Termékek
Kellékek
Egyéb kategóriák
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények MyHealth DNS-teszt - GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:MyHealth DNS-teszt - GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Raktáron
single_variant 114490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ