VanaVita Masszázshengerek

Masszázshengerek gyártótól VanaVita A habhengerek és masszírozók, más néven masszázshengerek olyan eszközök, amelyek segítségével hatékonyan masszírozhatod át az egész testet, és amelyek különféle kivitelben érhetők el. A szín mellett megválaszthatod a számodra leginkább megfelelő méretet, felszínt és keménységet is. És ha nem tudsz egy eszköz mellett dönteni, a 3in1 masszázshenger lehet a legjobb megoldás számodra, amely egy nagyobb és egy kisebb bordázott hengerből, valamint egy masszázsrúdból áll össze. A technológia rajongóinak pedig elérhető az okos vibrációs henger, amelynek használatával magad határozhatod meg a masszázs intenzitását.

 Mutass többet

Miért jó habhengert használni?

Ha megfelelően használsz masszázseszközöket, mint amilyen a fitnesz szivacshenger, javíthatod az egyes testtájak vérkeringését, ami nagy hasznodra válhat például edzéseid előtt. Hatására több oxigén és tápanyag jut el az izmokba a mozgás során, ez pedig javítja a teljesítményt, és bizonyos mértékben a sérülések megelőzését is támogatja. Edzés után a megdolgoztatott területek masszírozása segíti a regenerációt és az ellazulást, mivel enyhíti az izmok feszültségét. Sok sportoló használja ezeket az eszközöket emellett a rugalmasság, a mobilitás és a mozgástartomány javítására. Habhengert gyakorta alkalmaznak továbbá kemény izomcsomók, más néven triggerpontok masszírozására, ezért nevezik ezt az eszközt triggerponthengernek is.

A habhengerek használatát azok is nagyra értékelhetik, akik az egész napos ülés, állás vagy megerőltető fizikai munkavégzés után szeretnék enyhíteni a hát merevségét, ezeknek az eszközöknek így minden háztartásban ott a helye.

A habhenger használata

A habhenger használata nagyon egyszerű, és neked sem fog gondot okozni, akár otthon, akár a konditeremben vagy. Csak helyezd rá valamelyik testtájadat, például az Achilles-ínadat, a combhajlító izmot vagy a hátadat, és gördítsd előre-hátra a hengert ezen a területen. Ha például a hátadat szeretnéd masszírozni, csak feküdj a hengerre, és lassan mozogj előre és hátra, így gördítve az eszközt. Ha bizonyos területeken nagyobb feszültséget érzel, lehetséges, hogy izomcsomóra bukkantál. Figyelj rá, hogy ezeket a területeket alaposabban masszírozd át.

Ha hatékony módszert keresel, amelynek segítségével javíthatod egyes testtájak vérkeringését, támogathatod a regenerációt és az ellazulást, vagy csökkentheted az edzések közben jelentkező sérülések kockázatát, ezek az önmasszírozó eszközök jelenthetik az ideális választást.

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.