Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hot-Cold zselés tasak - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A praktikus Hot-Cold egy zselével töltött tasak, amelyet szükségleteidtől függően felmelegíthetsz vagy lehűthetsz. A felmelegített tasak kiválóan melegít, amelyet főleg merev izmok vagy kellemetlen hátfájás esetén fogsz értékelni. hűsítő hatás pedig pont ellenkezőleg, a sérülések utáni regenerációra, az izmok egy nehéz edzés után való megnyugtatására és a duzzanatok csökkentésére kiváló.

Nincs raktáron Várhatóan: 18.12.2020
Becsült ár 1 290 Ft

Hot-Cold zselés tasak - praktikus tasak hűsítő és melegítő hatással, amely regenerál, ellazítja az izmokat és enyhíti a fájdalmat

A Hot-Cold zselés tasak egy praktikus fitness segédeszköz, amely nem hiányozhat a sportfelszerelésedből. A tasak felmelegíthető vagy lehűthető attól függően, hogy éppen mire van szükséged. A felmelegített tasak hatékony melegítő hatást nyújt, amelyet főleg merev izmok vagy kellemetlen hátfájás esetén fogsz értékelni. A hűsítő hatás másrészt nagyszerű a gyógyulás támogatására sérülések után, de az izomláz enyhítésére is alkalmas egy nehéz edzés után. A duzzanatok csökkentésére is használhatod. A melegítő hatáshoz egyszerűen tedd a zselés tasakot pár percre forró vízbe vagy mikrohullámú sütőbe. A hűsítő hatáshoz azt javasoljuk, hogy tedd a tasakot pár percre a fagyasztóba.

A vásárlók véleményei

Hot-Cold zselés tasak - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Hot-Cold zselés tasak - GymBeam
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
28
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022211973
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Hot-Cold zselés tasak - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ