Edzőkesztyűk - bőr

Edzőkesztyűk Az edzőkesztyűk nélkülözhetetlen kiegészítők mindazok számára, akik erőedzéseket végeznek, és szeretnék elkerülni a bőrkeményedések, vízhólyagok és más sérülések kialakulását a kézfejen. Az ilyen kesztyűk általában az fogást végző tenyér teljes felületét és az ujjak alsó részeit fedik el. Csuklórészük rendszerint állítható méretű, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak edzéseid közben. A kesztyű azonban nem csak a kéz védelmére szolgál. Más fontos feladatokat is ellát, például az izzadság felszívását, ami megakadályozza, hogy az edzéseszközök kicsússzanak a kezedből, így erősebb lehet a fogásod a gyakorlatok közben.

 Show more

Milyen típusú kesztyűket találsz a kategória termékei között?

 • Női és férfi edzőkesztyűket, amelyeket elsősorban a konditeremben használhatsz egy- és kétkezes súlyzókkal, gépekkel vagy a húzódzkodórúdon végzett gyakorlatok során. Akár húzódzkodsz, akár a hasizmaidon dolgozol, a biztos fogás kulcsfontosságú, és ezek a kesztyűk pontosan ehhez segítenek hozzá. Ráadásul általában csúszásmentes felülettel készülnek, és hatékonyan szívják fel az izzadságot is, hogy a fogásod még erősebb lehessen. Ennek köszönhetően minden sorozatot pluszismétlésekkel végezhetsz.
 • Az állóképességi sportolók is garantáltan megtalálják a nekik való darabokat. Itt van például az ujjakat teljes hosszukban elfedő Unstoppable kesztyű, ami hideg időben is melegen tart, ha futni vagy kerékpározni indulsz.
 • Az edzőkeszytűk mellett a kategória termékei között fogópárnákat is találhatsz. Ezek különösen azok körében népszerűek, akik erősebb fogásra vágynak, de nem szeretnek kesztyűt viselni. A fogópárna könnyen felvehető, és megóvja a tenyeret, valamint az ujjak alsó részét. Szintén csúszásmentes kialakítású, hogy biztos kézzel foghasd a súlyzókat.

A kesztyűk nem csak abban különböznek egymástól, hogy ujjatlanok vagy teljes hosszukban fedik az ujjaidat, de a készítésükhöz felhasznált anyagok is eltérhetnek. Kínálatunkban neoprénből, mikroszálból, bőrből, nylonból, poliészterből és más strapabíró anyagokból készült kesztyűk között válogathatsz.

 Mutass kevesebbet

5 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (5)
Szín
 1. fekete - kék (1)
 2. fekete - szürke (1)
 3. fekete - fehér (1)
 4. terepmintás - rózsaszín (1)
 5. piros (1)
Anyag
 1. bőr (5)
 2. 65% microfiber synthetic leather, 33% lycra, 2% silicone (1)
Méret
 1. S (5)
 2. M (5)
 3. L (4)
 4. XL (3)
 5. XXL (3)
 6. XS (2)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Női edzőkesztyű Bella - GymBeam
  Női edzőkesztyű Bella - GymBeam
  92%
  92 % (36)
  3190 Ft
 2. Edzőkesztyű Arnold - GymBeam
  Edzőkesztyű Arnold - GymBeam
  77%
  77 % (33)
  5990 Ft
 3. Ronnie edzőkesztyű - GymBeam
  Ronnie edzőkesztyű - GymBeam
  92%
  92 % (92)
  3790 Ft
 4. Női edzőkesztyű Camo Pink - GymBeam
  Női edzőkesztyű Camo Pink - GymBeam
  97%
  97 % (27)
  3290 Ft
 5. Férfi edzőkesztyű Dexter - GymBeam
  Férfi edzőkesztyű Dexter - GymBeam
  78%
  78 % (10)
  3290 Ft

5 Tétel