Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

YAKIMASPORT Kellékek edzéshez

YAKIMASPORT Kellékek edzéshez

YAKIMASPORT Kellékek edzéshez

Kellékek edzéshez gyártótól YAKIMASPORT - olyan fitness kiegészítők, mint a jógaszőnyeg, a habhenger, az erősítő gumi, a fitness labda, egyensúly- és ügyességfejlesztő eszközök, a test terhelésére való eszközök, ugrálókötelek, erősítő kerekek, fekvőtámasz állvány, edzőheveder, vagy erősítő expander, ez mind olyan sokoldalú fitness segédeszköz, amely nem csak erősítésre és nyújtásra szolgál, hanem egyensúlyozó edzéshez, aerobichoz és gimnasztikához is. Ezek a fitness kiegészítők rendkívül közkedveltek az egyszerű és hatékony használatuk miatt, akár az otthon kényelmében, vagy a konditeremben. Nekik köszönhetően az egyes izomcsoportokat is tudjátok erősíteni és a test összes izmát is.

Mutass többet

A Yakimasport egy európai márka, amely sportfelszerelést, segédeszközöket és kiegészítőket gyárt edzéshez. A cég küldtetése, hogy olyan innovatív segédeszközöket hozzon létre, amelyek segítenek a vásárlóknak elérni az álmaikat. A termékek széles kínálatában fitness és erősítő edzéshez, de küdősportokhoz tervezett segédeszközöket is találtok.

 

Yakimasport

 

Források:

 
 

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
   Csomagolás (g)
    Csomagolás (ml)
     Tabletta
      Szín
      Kapszula
       Anyag
        Állag
         Összetétel
          Méret
           Fehérje feldolgozás módja
            Fehérje forrás
             Termékcímkék
              Ár
              Ár - tól - to
              Szűrés

                       5 termékek