Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Béta-alanin 120 tab - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Béta-alanin egy nem esszenciális aminosav, amely támogatja az izomerő növelését, a teljesítmény javítását, az állóképesség növelését, késlelteti a fáradtságot és meggátolja a tejsav termelését. A termék alkalmas erősportokhoz, az intenzív edzésekhez, valamint az állóképességi gyakorlatokhoz.

Raktáron
Akciós ár 2 090 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Béta-alanin – alkalmas intenzív, de állóképességi edzéseknél is

A béta-alanin egy nem esszenciális aminosav, amely természetes formában fordul elő a béta aminosavak spektrumában, és az l-hisztidinnel közösen segít a karnozin termelésében. A karnozin egy dipeptid, amely elősegíti, hogy az aminosavak gyorsabban az izmokba jussanak, ami a tiszta izomtömeg létrejöttéhez vezet és meggátolja a tejsav kialakulását. A karnozin egyben antioxidáns is és megszabadítja a szervezetet a szabad gyököktől, amelyek az edzés során jönnek létre és negatív hatással vannak a szervezetünkre.

 

Béta-alanin - GymBeam

 

A béta-alanin az utóbbi időben egyre felkapottabb, mindez annak köszönhető, hogy növeli a fizikai erőnlétet, és támogatja a kitörő erőt. Alkalmas erőnléti, és erőnléti-állóképességi edzések során is.

 

Lehet, hogy már sejtitek is, hogy fizikai tevékenységnél az energiafelhasználás közben laktát gyülemlik fel a vérben. A tejsav szintjének a növelése, és ezzel összefüggésben lévő Ph csökkenése az izomfáradtság legfőbb okozói. Azonban az utánpótlása segíti a szervezetet gyorsabban megszabadítani a hulladék anyagoktól, amivel alapot nyújt a teljesítmény javításához az ismételt intenzív tevékenységeknél és megszabadít az izomfáradtságtól is.

 

Kinek ajánljuk a Béta-alanint?

  1. Olyanok számára, akik az erőnléti edzésekre összpontosítanak, és az izomtömeg és az erő növelésére törekednek.
  2. Mindenkinek, aki szeretné növelni az erejét, energiaszintjét és a kitartását. 
  3. Aktív emberek számára, akik a stagnálás állapotába kerültek, és szeretnének egy új szintre kerülni az edzésben. 

 

A Béta-alanin és előnyei

  • késlelteti az izomfáradtságot
  • segít növelni az erőt és a kitartást
  • alkalmas erő és erőnléti-állóképességet igénylő sportokhoz
  • hozzájárulhat a fizikai teljesítményt javulásához
  • alkalmas a kitörő erő támogatására
  • megnövelheti a fizikai erőnlétet

 


A béta-alanin fogyasztásának mellékhatása lehet a bőr bizsergő érzése. Ez egy teljesen normális reakció a testben, nem káros. Sőt néhány sportoló kellemesnek tartja, és azt állítják, hogy motiválja őket az edzés során.


 

Béta-alanin - GymBeam

Ha többet szeretnétek megtudni a Béta-alaninról, akkor olvassátok el az alábbi cikkünketA Béta-alanin jelentősége a sportban

 

Összetevők

Béta-alanin, kalcium-foszfát, magnézium-sztearát.

 

Adagolás

Táplálékkiegészítőként fogyassz 2 tablettát 2x naponta, a legjobb edzés előtt.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 tabletta
Béta-alanin1000 mg 

 

Figyelmeztetés

Táplálék kiegészítő. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Száraz helyen, max. 25 °C-os hőmérsékleten tárolandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért. Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét.

A vásárlók véleményei

Béta-alanin 120 tab - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Béta-alanin 120 tab - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Béta-alanin 120 tab - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ