Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Animal Test 21 tasak - Universal Nutrition

Rating:
20 %

Az Animal Test egy erős hipertrofikus pro-tesztoszteronos kiegészítő, amely növeli a szabad- ill. az egész tesztoszteronszintet. Ez az izmok gyorsabb és nagyobb növekedését jelenti, valamint a valódi erő növekedését. Az Animal Test bizonyítottan a leghatékonyabb természetes komponensek kombinációja.

Animal Test - pro-tesztoszteronos kiegészítő, amely növeli a tesztoszteronszintet, amely gyorsabb és nagyobb izmokat eredményez és megnöveli az erőnket

Az Animal Test egy erős hipertrofikus pro-tesztoszteronos kiegészítő, amely növeli a szabad - ill. az egész tesztoszteronszintet. A magasabb tesztoszteronszint az izmok gyorsabb és nagyobb növekedéséhez vezet, valamint növeli a valódi erőnket. Az Animal Test bizonyítottan a leghatékonyabb természetes komponensek kombinációja, hatékony antiösztrogén, melyek a természetes anabolikus reakciókat maximalizálják

 

Animal Test 21 tasak - Universal Nutrition

 

Az Animal Test hatékony összetevői

Arachidonsav

Az emberi szervezet helyes működéséhez elengedhetetlen, nem hiányozhat a prosztalginok termelődésénél, amelyek fontos szerepet töltenek be az izomnövekedésben, valamint a zsírszövetek égetésében.

 

Divanillil Tetrahidrofurán

Ez egy csalánkivonat, amely növeli a szabad tesztoszteronszintet, mindezt hatékonyabban, mint az avena sativa kivonata, amely elterjedt kiegészítője a fogyókúrás kiegészítőknek. Ráadásul a divanillil tetrahidrofurán erős antiösztrogénként hat, amely megvéd az aromatizációval szemben, így a tesztoszteron működése hatásosab lesz.

 

Animal test - Universal

 

Cissus quadrangularis kivonat

Anabolikud ketoszteroidokkal látja el a szervezetet, melyek növelik az izmok erejét és tömegét, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, valamint csökkentik a kortizon szintjét (hormon, mely az izmok szétesését fokozza az edzések során). Ráadásul, az anabolikus tulajdonsága mellett a cissus quadrangularis remek antioxidáns és javítja az ízületek működését.

 

Trans resveratrol, agaricus bisporus és heszperetin

Rendkívül erős antiösztrogén tulajdonságú anyagok. A heszperetin az aromatáz inhibítorjaként működik, aminek hatására az ösztrogén nem tud túltermelődni.

 

Bioperin és dihidroxibergamottin

Az utolsó két komponens jelentősen javítja a kiegészítő többi hatóanyagainak a felszívódását, általánosan alkalmazzák őket különböző kiegészítőkben. Megvédik a májat a salakanyagoktól, amely megkönnyíti a vérben való felszívódásukat.

 

Animal Test - Universal

 

Az Animal Test előnyei

  • növeli a tesztoszteronszintet
  • tiszta izomzatot épít
  • növeli az erőnket
  • javítja az izmok minőségét

 

Adagolás

Használj naponta egy tasakot étkezés során. Az edzős napokon használj egy tasakot az edzés előtti étkezéshez. A termék használata során fontos a megfelelő folyadékbevitel betartása. A legjobb eredmény eléréséhez használj két csomaggal egymás után 42 napon át megszakítás nélkül. Ezt követően szüneteltessük a fogyasztását 4 hétig.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tasak)
Pro-Androgen komplex2500 mg
Urtica Dioica (3,4-divanillyl tetrahydrofurán) (gyökér) 
Cissus quadrangularis (ketoszteron) (gyökér) 
Polygonum cuspidatum (trans-3,5,4-trihydroxystilbon (trans resveratrol) (gyökér) 
Agaricus bisporus (poliszacharidok) (kétspórás csiperke) 
3,5,7-Trihydroxy-4-Methoxyflavone (heszperetin) 
Hypertrophic Response komplex1500 mg
Arachidonsav (40% saját savainak és olajának keveréke) 
Grapefruit (6,7-Dihydroxybergamottin) (mag) 
Piper Nigrum kivonat (gyümölcs) 

 

További összetevők

Zselatin (szulfitok), glicerin, magnézium sztearát, víz, karamell színezék, ceratonia, titán - dioxid, FD&C Red #40, FD&C Blue #1.

 

Figyelmeztetés

A termék férfiak számára készült. Különleges étrendhez alkalmas, sportolók számára. 18 éven aluliak, terhes nők, valamint szoptató anyák számára nem ajánlott.

A vásárlók véleményei

Animal Test 21 tasak - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Animal Test 21 tasak - Universal Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Animal Test 21 tasak - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ