Pulse Red masszázspisztoly - Power Plate

Rating:
100 % of 100
100 % (1)
Gyártó: Power Plate

A Pulse Red masszázspisztoly ideális masszázs eszköz minden háztartásban. A magas frekvenciájú rezgésszámnak köszönhetően segít oldani az izmok és a kötőszövetek feszültségét, javítja a vérkeringést a masszírozott izmokban, és ezáltal fokozza az általános regenerációt. A legigényesebb sportolók és a nem sportolók számára tervezték, a lágyrész regenerációjára és maximális ellazítására.

Hosszú távon nem elérhető

Pulse Red masszázspisztoly - a tökéletes eszköz a hatékony regenerációhoz és az izomfeszültség és -merevség enyhítéséhez

A Pulse Red egy funkcionális masszázseszköz minden sportoló és nem sportoló számára. Azonban a professzionális masszőrök és fizioterapeuták is biztosan értékelni fogják ezt a praktikus és sokoldalú eszközt. Nagy teljesítménye és a 6 különböző masszázsfejjel csendes működése segít enyhíteni az izmok és a kötőszövetek feszültségét. Lazítsd el a tested egy megerőltető edzés vagy egy hosszú, íróasztalnál ülve nap után. Ez a csodálatos eszköz javítja a megmasszírozott izmok vérkeringését, és így fokozza az általános regenerációt, ami gyorsabb felépülést eredményez a sportból és kevesebb fizikai stresszt. Nagy a teljesítménye 4 intenzitási fokozat formájában, akár 3200 fordulat/perc sebességgel, sőt a megfelelő masszázsfejjel mély szöveti masszázst is végezhetsz, és aktiválhatod a csomópontokat. Ezek stimulálása gyakran enyhítheti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszülést.

              

A Power Plate Pulse Massage Gun masszázspisztoly ergonomikus kialakítású, könnyű, így könnyedén élvezheted a megérdemelt masszázst. A praktikus dobozban összesen 6 cserélhető masszázsfej található változó intenzitású masszázsokhoz, valamint egy 2400 mAh kapacitású akkumulátor töltő is van benne, amely akár 5 órányi vezeték nélküli használatot is kibír. A legmagasabb intenzitás mellett a pisztoly percenként 3 300 olyan rezgést ér el, amely biztosan serkenti a vérkeringést a masszírozott izmokban. Ez, valamint az izomfeszültség és egyéb tényezők feloldása lehetővé teszi, hogy hamarabb edz és végezd a kedvenc sporttevékenységeidhez. Az izmok edzés előtti bemelegítésére és aktiválására is lehet használni. Ezt a praktikus eszközt bárhová magaddal viheted, hogy élvezhesd a gyors és hatékony regenerációt.

     

Pulse Red masszázspisztoly - Power Plate

            

A Pulse Red masszázspisztoly előnyei

 • funkcionális masszázseszköz igényes sportolók számára, nem csak sportolóknak
 • 4 fokozat, akár 3200 rezgés/perc sebességgel
 • a vezeték nélküli akkumulátor élettartama akár 5 óra
 • ergonomikus kialakítású és könnyű - 1 200 gramm
 • praktikus táskában kapható
 • a csomag 6 cserélhető masszázsfejet tartalmaz
 • tökéletes a merev izmok masszírozására hosszan tartó ülés után
 • oldja az izmok merevségét és az izomfeszültséget 
 • javíthatja a vérkeringést a masszírozott területen, és enyhítheti a fájdalmat

              

     

              

Műszaki adatok
Előnyök Kifejezetten halk és nagy teljesítményű 
Akkumulátor tölthető lítium akkumulátor, 21,5 V, 2 400 mAh
Töltés módja AC adapter
Akkumulátor üzemideje akár 5 óra (a választott intenzitástól függően)
Töltési idő akár 2 óra
Vibrációs fokozatok 4 fokozat
Vibráció / perc akár 3 300
Masszázsfejek 6 különböző masszázsfej teljes testre
Rezgésszám 3200 rezgés / perc
Kilengés 12 mm
Tömeg 1,2 kg
Automatikus kikapcsolás időzítő  10 perc
Minősítés CE, FCC

        

Hogyan kell használni a masszázspisztolyt?

Töltés:

 • A termék első használata előtt teljesen fel kell tölteni az akkumulátort, ami akár 6 órát is igénybe vehet. Egyszerűen csatlakoztasd a töltőt egy közönséges elektromos aljzatba, majd dugd be a töltőcsatlakozót a masszírozó pisztoly fogantyújának alján található akkumulátor töltőnyílásba. Itt találhatók a be/ki kapcsolók is.
 • A fogantyú alján 4 LED is található, amelyek az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzik. Az akkumulátor akkor van teljesen feltöltve, ha mind a 4 fény világít.
 • Az akkumulátor bármikor és bármilyen kapacitással feltölthető (ha még nincs teljesen feltöltve).
 • Az akkumulátor a masszázs program intenzitásától és sebességétől, valamint a használat során alkalmazott masszázsnyomástól függően, átlagosan legfeljebb 5 óráig bírja.
 • Minden töltés után húzd ki a töltőt az áramforrásból.

               

Használat:

 • Válaszd ki a kívánt masszázsfejet, és óvatosan helyezd be a az eszköz végén lévő lyukba. Ellenőrizd, hogy a masszázsfej megfelelően van-e behelyezve.
 • A fogantyú alján található a „be” és a „ki” közötti kapcsoló, amelyet „be” állásba kell kapcsolni.  
 • A masszázspisztoly elindításához nyomd meg a masszázspisztoly hátoldalán található főkapcsolót.
 • A főkapcsoló ismételt megnyomásával 1-4-es skálán állíthatja be a készülék kívánt intenzitási szintjét. A készülék intenzitását a főkapcsoló körüli kék fények számából tudod megállapítani.
 • A főkapcsoló alatt 3 LED lámpa található, amelyek segítségével meghatározhatod az akkumulátor töltöttségi szintjét, és 3 lámpa jelzi az akkumulátor teljes töltöttségét.
 • A masszázspisztolyt csak teljesen száraz testrészeken használd a beállított erősséggel és intenzitással. Masszírozd a kívánt területet körülbelül 60 másodpercig, majd egyszerűen folytasd a test következő részén.
 • Ha ki szeretnéd kapcsolni a masszázspisztolyt, nyomd meg és tartsd lenyomva ismét a középső bekapcsoló gombot a masszázspisztoly hátulján.
 • A fogantyú alján található a „be” és a „ki” kapcsoló, amelyet „ki” állásba kell kapcsolni, így kapcsolod ki teljesen az eszközt.
 • Ezután húzd ki óvatosan a masszázsfejet egyenesen. 
 • A masszázspisztoly használata után enyhén nedves törülközővel töröld le a készülék felületét és a használt masszázsfejet, majd puha ruhával töröld szárazra.

                 

Masszázsfejek:

 • Villa masszázsfej: Jellemzően lazításra és a hosszú és keskeny izmok masszírozására használják, amelyek a gerinc területén találhatók, és merev gerincizmoknak hívnak. A nyaki régiót, Achilles-ínt vagy lábszár izmokat is masszírozhatod vele óvatosan és lassan.
 • Hüvelykujj masszázsfej: A lekerekített vég segít az izmok intenzívebb és mélyebb masszírozásában. A masszázsfej gócpontok masszírozására és aktiválására is alkalmas.
 • Nagy gömb masszázsfej: Ez a legsokoldalúbb masszázsfej a nagy izomcsoportokban történő széles körű használathoz és az átlagos intenzitású masszázshoz. Masszírozhatod vele például a hátad, a vállad, a karjod, a csípőd, a feneked, a kvadricepszed, a térdszalagodat vagy a vádlid.
 • Kis gömb masszázsfej: Ez a nagy gömb masszázs fej egy kisebb változata, amely hasonlóképp használható.
 • Nagy, lapos masszázsfej: Egész testes masszázsra alkalmas, különösen lapos izmokkal rendelkező területeken, valamint érzékeny és csontos helyeken. Ez a tökéletes masszázsfej például a hátizmok vagy alkarok masszírozásához.
 • Kis lapos masszázsfej: Ez a nagy lapod masszázsfej egy kisebb változata, amelynek hasonló a használata.

              

Jótállás

A garancia a vásárlás napjától számított 2 évig érvényes, és az alábbi esetekben jár le:

 • Nem rendeltetésszerű használat, nem megfelelő kezelés vagy szállítás által okozott kár.
 • A terméket jogosulatlanul javították vagy bontották meg.
 • A terméket nem az utasításoknak megfelelően használták.
 • A kár mértéke meghaladja a termék vételárát.
 • A termék a felhasználónál károsodott nem megfelelő tárolás, kezelés vagy karbantartás miatt.
 • A vásárlás időpontja beazonosíthatatlan.

              

Figyelmeztetés

Az eszköz használata előtt beszéljen kezelőorvosával, különösen ha egészségügyi problémái, akkut vagy krónikus betegsége van, várandós vagy izületi műtéten esett át. A termék felnőtteknek készült. Ne használja a masszázspisztolyt az izületeken, fejen illetve más csontos területeken. Használat után véraláfutások keletkezhetnek. Amint bármilyen kényelmetlenséget vagy fájdalmat érez a masszírozott területen, hagyja abba az eszköz használatát. A becsípődés elkerülése végett a mozgásban lévő részt illetve a motor hátulján lévő hűtőrácsot tartsa távol a szőrös vagy hajas területektől. Ne helyezzen semmilyen tárgyat a motor hátsó részén lévő hűtőrácsba. Az eszköz nem víz alatti használatra vagy olyan veszélyes körülmények közötti használatra készült, ahol víz kerülhet a rendszerbe, például a motor hűtőberendezésébe. Ezen okból kérjük kerüljön bármely olyan lehetőséget, ahol víz kerülhet az eszköz belsejébe. Hőforrásoktól illetve bármilyen folyadéktól megfelelő távolságra tárolja és használja az eszközt. Kizárólag a termék mellé csomagolt töltőt használja. Minden egyes használat előtt nézze át a terméket. Az eszköz működését semmilyen módon ne akadályozza. Automatikus állapotban ne indítsa be és ne is töltse az eszközt. Ne használja az eszközt olyan veszélyes módon, amely lehetőséget nyit a rongálódásra vagy az eszköz használójának sérülést okozhat. A csavarokat ne távolítsa el illetve ne szerelje szét az eszközt. Egyóra folyamatos működés után kapcsolja ki az eszközt és a következő használat előtt hagyja hűlni legalább félórán át. Száraz, hőtől, közvetlen napfénytől és párától védett helyen tárolandó.

További Információ
Készült Egyesült Államok
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 863771000392
Termék kód 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Nettó súly 2.15 Kg
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Bruttó súly 2.15 Kg
Length (cm) 39.00 ??
Width (cm) 23.00 ??
Height (cm) 10.00 ??
Főkategória Smart kellékek
Egyéb kategóriák Termékek
Kellékek
Otthoni edzés
Regeneráció elősegítése

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Pulse Red masszázspisztoly - Power Plate
Write Your Own Review
Véleményt ír:Pulse Red masszázspisztoly - Power Plate
Your Rating
Variants Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ