a legjobbak a smart kellékek kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Smart kellékek kategóriájából. A legeladottabb termék a Masszázspisztoly VI Black - GymBeam.

Smart kellékek - olyan termékkategória, melynek termékei kihasználják a modern technológiák és a hagyományos vagy újfajta edzés kellékek előnyeinek ötvözését. Ennek köszönhetően az edzés egy új dimenzióba lép. Ebben a kategóriában megtalálhatók például a különböző izomerősítő szettek, amelyekkel egyszerűen átmozgathatod az egész tested. A Smart ugrálókötéllel például rengeteg kalóriát égethetsz el rövid idő alatt. Ebben az intelligens üzemmódok segítenek, amelyeknek köszönhetően előre beállított ideig vagy előre beállított ugrásszámig edzhetsz. Természetesen tetszés szerint is használhatod. Az ugrálókötél ez esetben mérni fogja az edzés időtartamát és az ugrások számát. A hatékonyabb edzésről és a szórakozásról a fitness applikációk gondoskodnak, amelyek néhány termékhez speciálisan vannak kifejlesztve.

 Mutass többet

Nem feltétlenül csak edzés kellékekről van szó, az intelligens technológiák a sportolók regenerálódását célzó termékek piacát is tökéletesítik. A klasszikus habhenger - foam roller - a vibrációs magnak köszönhetően kitűnően alkalmas masszázshoz és a merev izmok aktiváláshoz, ezért ezek a masszázshengerek jóval hatékonyabbak. Érdemes kihasználni a masszázspisztoly előnyeit is, amely erős teljesítményű motorjának köszönhetően egy további intelligens segédeszköz a sportolók életében. Az okos edzés kellékek azért jöttek létre, hogy az új technológiák segítségével javítsák a teljesítményt, gyorsítsák a regenerálódást és segítsenek jobban szemléltetni a fejlődést.

 Mutass kevesebbet

7 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (5)
 2. Tesla (2)
Szín
 1. shadow (3)
 2. fekete (1)
 3. fehér (1)
 4. ivory (1)
 5. violet (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Massage gun VI Black - GymBeam
  Masszázspisztoly VI Black - GymBeam
  94%
  94 % (76)
  34990 Ft
 2. Arm phone holder - GymBeam
  Karon viselhető telefontok - GymBeam
  72%
  72 % (35)
  1890 Ft
 3. Smart Composition Scale Wi-Fi - Tesla
  Smart Wi-Fi testösszetétel-elemző mérleg - Tesla
  62%
  62 % (9)
  11790 Ft
 4. Vibrating Excercise roller V-Roll - GymBeam
  V-Roll vibrációs henger - GymBeam
  88%
  88 % (5)
  26990 Ft
 5. Smart Jump Rope - GymBeam
  Smart ugrálókötél - GymBeam
  100%
  100 % (3)
  8790 Ft
 6. Gym_interval_timer_GymBeam1
  Workout timer - GymBeam
  100%
  100 % (1)
  53490 Ft
 7. Smart Composition Scale Wi-Fi Style - Tesla
  Smart Composition Scale Wi-Fi Style mérleg - Tesla
  100%
  100 % (1)
  13890 Ft

7 Tétel