Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Powerhook csuklószorítós edzőkampó - Chiba

Gyártó: CHIBA

A Powerhook csuklószorítós edzőkampó tartós, rozsdamentes acéllal felszerelt csuklószorító, masszív textil bevonattal a még jobb fogásért. A csuklószorító segíti és erősíti a fogást, a gyakorlatok megfelelő technikáját és az erőnléti teljesítményt.

Nincs raktáron
Becsült ár 8 690 Ft

Powerhook csuklószorítós edzőkampó  tartós rozsdamentes acéllal felszerelt csuklószorítós edzőkampó az erősebb fogásért, az erő növeléséért és a gyakorlatok helyes kivitelezéséért

A Powerhook csuklószorítós edzőkampó tartós, rozsdamentes acéllal van felszerelve és masszív textil bevonattal rendelkezik. A Velcro tépőzárnak köszönhetően könnyedén felhelyezheted a csuklószorítót és igény szerint állíthatod. A csuklószorító legfőbb feladatát a fogás erősítése és segítése jelenti, ezenkívül segíti az erőnléti teljesítményt és javítja a gyakorlatok kivitelezését. Az erőemelés mellett használhatod súlyemelésre vagy CrossFit gyakorlatokra is. Maximális terhelhetősége 100 kg. A csomag 2 csuklószorítót tartalmaz.

A vásárlók véleményei

Powerhook csuklószorítós edzőkampó - Chiba

Write Your Own Review
Véleményt ír:Powerhook csuklószorítós edzőkampó - Chiba
A Te értékelésed
Forgalmazó
364
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
4250024510511
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Powerhook csuklószorítós edzőkampó - Chiba

A kérdés leírása
Írj választ