Mini Masszázspisztoly Black - Climaqx

Értékelés:
100 % of 100
100 % (1)
Gyártó: Climaqx

A Mini Masszázspisztoly egy ideális masszázseszköz minden háztartásban. Kiváló teljesítménnyel büszkélkedhet, és segíthet enyhíteni az izmok és az izomhártyák feszültségét, javítja a vérkeringést a masszázs területén, és ezáltal felgyorsítja a teljes regenerációs folyamatot. Kicsi és könnyen tárolható, ami azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted.

Raktáron
55490 Ft

Mini Masszázspisztoly - kompakt eszköz a regeneráció javítására, valamint az izomfeszültség és -merevség enyhítésére

A Mini Masszázspisztoly egy gyakorlati masszázseszköz mind a sportolók, mind az alkalmi felhasználók számára. Sokoldalúságát a hivatásos masszőrök és a fizikoterapeuták is értékelik majd. Magas teljesítményű, de halk működésével és négy jellegzetes masszázsfejével ez az eszköz segíthet az izmok és az izomhártya feszültségének csökkentésében. Ez különösen hasznos egy kemény edzés vagy egy íróasztal mellett töltött hosszú nap után Segíthet fokozni a vérkeringést a masszírozott izmokban, javítva az általános regenerációs időt és a szervezet felépülését egy intenzív edzés után. Kis méretű, könnyen tárolható, és csak 450 gramm a súlya, ami azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted, ahol szükséged lehet rá - edzésre, egy fontos mérkőzésre, vagy nyaralásra.

                     

A Mini Masszázspisztoly használatakor négy különböző sebességbeállítás közül választhatsz, amelynek intenzitása akár 3 200 fordulat/perc is lehet.  Az intenzitás mértékétől függően, a pisztoly akár négy órán át is működhet. Könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy bármikor kaphatsz egy pihentető masszázst. A regeneráció mellett a pisztoly hasznos az izmok edzéséhez vagy verseny előtti felmelegítéséhez is, és segíthet a teljesítmény növelésében.

              

A Mini Masszázspisztoly előnyei

 • funkcionális masszázseszköz mind sportolók, mind alkalmi felhasználók számára
 • négy szintű masszázs intenzitás, akár 3 200 fordulat/perc sebesség
 • a vezeték nélküli akkumulátor élettartama akár 4 óra
 • mindössze 450 g
 • praktikus tokban kapható
 • négy levehető masszázsfej
 • ideális a megfeszült izmok masszírozására egy hosszú nap után
 • csökkenti az izmok merevségét és feszülését 
 • javíthatja a vérkeringést a masszírozott területen

         

Technikai adatok
Maximális sebesség 3 200 fordulat /perc
Akkumulátor tölthető (3200 mAh)
Akkumulátor élettartama legfeljebb 4 óra (a választott intenzitástól függően)
Funkciók sebességfokozat
Tartozékok 4 egyedi masszázsfej, töltő, praktikus tok 
Zajszint 44-65 dB (a választott intenzitástól függően)
Tömeg 450 g

                                         

A masszázspisztoly használata 

Töltés:

 • Az első használat előtt az akkumulátort teljesen fel kell tölteni, ami körülbelül 6 órát vesz igénybe. A töltőt hagyományos dugaljhoz kell csatlakoztatni, majd a kábel végét a pisztoly markolatának alsó részén található csatlakozóba dugni, ahol a kikapcsoló gomb is található.
 • A fenti lépések elvégzése után a markolaton található LED sáv zölden kezd villogni, ami a töltési folyamatot jelzi. Ha a LED sáv nem villog, hanem folyamatosan zölden világít, az akkumulátor teljesen feltöltődött.
 • Az akkumulátort bármikor, bármilyen töltöttségi szinten lehet tölteni (kivéve ha teljesen fel van töltve).
 • Az átlagos üzemidő 3-4 óra, a választott masszázsprogram sebességi fokozatától és a kifejtett nyomás erősségétől függően.
 • Töltés után a töltőt mindig húzd ki a dugaljból.
 • Az akkumulátor eltávolításához nyomd meg a markolat (akkumulátor) és a hűtést biztosító szellőző nyílások tengelyén található műanyag gombot, és óvatosan húzd ki az akkumulátort. Az akkumulátort újra tudod csatlakoztatni, ha ugyanolyan szögben visszacsúsztatod a pisztolyba, ahogy kivetted onnan.

       

Használat:

 • Válaszd ki a megfelelő masszázsfejet és helyezd a pisztolyba. Ügyelj rá, hogy a fej megfelelően legyen csatlakoztatva.
 • A markolat alján található a kapcsoló “ON” és “OFF” állással, amit “ON”-ra kell állítanod.
 • Ha a készülék bekapcsolt állapotban van, a markolaton található LED sáv zölden világít, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.
 • A masszázspisztoly elindításához nyomd meg az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • Használd az LCD kijelző + és – gombjait, hogy kiválaszd a kívánt intenzitást (sebességi fokozatot) 1 és 20 között.
 • A kijelző jobb oldalán találsz egy számot, ami 99-ig jelzi az akkumulátor töltöttségét, ahol a 99 a teljesen feltöltött állapotot jelenti.
 • A masszázspisztolyt száraz testfelületen, a kívánt nyomás és intenzitás mellett használd. Masszírozd körülbelül 60 másodpercig a kívánt területet, majd mozgasd a pisztolyt a következő testfelületre.
 • Ha be szeretnéd fejezni a masszázst, nyomd meg újra az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • A markolat alján találod a kapcsolót “ON” és “OFF” állással, amit “OFF”-ra kell állítanod, így teljesen kikapcsolva a készüléket.
 • Óvatosan, egyenes mozdulattal távolítsd el a masszázsfejet.
 • Használat után töröld meg a készülék felületét, valamint a használt masszázsfejet egy enyhén benedvesített törlővel, majd puha anyaggal töröld szárazra

                                 

Masszázsfejek:

 • Villás (elágazó) masszázsfej: Alapvetően a hosszú és keskeny izmok masszírozására használható, amelyek például a gerinc környékén találhatóak meg. A nyak, az Achilles-ín és a sípcsont óvatos és lassú masszírozására is alkalmas.
 • Gömb masszázsfej: A gömb alakú fej intenzívebb és mélyebb izommasszázst tesz lehetővé. Segítségével a feszültségcsomókat tudod masszírozni és aktiválni
 • Lapos masszázsfej: Az egész test, különösen a lapos izmok, valamint az érzékeny és csontos részek körüli területek masszírozására alkalmas. A hát- és a kar izmainak masszírozását is lehetővé teszi.
 • Adze masszázsfej: A kisebb méretű masszázsfejnek köszönhetően nehezebben elérhető helyeket, például a nyaki gerincet, a tenyereket vagy a lábakat masszírozza. A hátizmok masszírozására is alkalmas. Figyelmeztetés: A nyaki gerincvelő területén óvatosan használd, inkább alacsonyabb intenzitással, finoman és lassan masszírozza.

                       

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 2 év garanciát nyújtunk, ami az alábbi esetekben szűnik meg:

 • Balesetből, nem megfelelő kezelésből, nem megfelelő használatból vagy szállításból adódó károsodás
 • Ha a készülék garancián kívüli javításon esett át.
 • Ha a készüléket nem az utasításoknak megfelelően használták.
 • A kár értéke meghaladja a készülék értékét
 • A készülék állapotának romlása helytelen tárolásból, használatból vagy tisztításból adódott.                 

             

Figyelmeztetés

Ajánlott háziorvossal egyeztetni a termék használatának megkezdése előtt, különösen, ha egészségügyi problémákkal küzdesz, akut vagy krónikus betegségtől szenvedsz, gyermeket vársz, vagy ízületpótláson estél át. A terméket kizárólag felnőttek használhatják. A készüléket ne használd ízületeken, a fejen vagy a test egyéb csontos részein. Használat után véraláfutás jelentkezhet. Ha masszírozás közben kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz a masszírozott területen, azonnal hagyd abba a készülék használatát. Tartsd a hajadat és egyéb testrészeidet a készülék mozgó alkatrészeitől és a motor hátsó részén található hűtőnyílástól távol, hogy elkerüld a becsípődéseket. Ne tegyél semmit a motor hátsó részén található hűtőnyílásokba. A készülék nem használható víz alatt, vagy olyan helyzetben, ahol víz kerülhet a készülék belsejébe, például a motor hűtőnyílásain át. Mindig kerüld annak lehetőségét, hogy a készülékbe víz kerüljön. A készüléket folyadékoktól és hőforrásoktól távol tárold és használd. Csak a csomagolásban biztosított töltőkábelt használd. Használat előtt alaposan ellenőrizd a készüléket. Semmilyen módon ne manipuláld a gép működését. Felügyelet nélkül ne hagyd a gépet bekapcsolt állapotban vagy töltés közben. Ne használd a készüléket olyan módon, ami a készülék vagy a felhasználó sérüléséhez vezet. Ne távolítsd el a csavarokat, vagy kíséreld meg szétszedni a készüléket. 1 óra folyamatos használat után kapcsold ki a készüléket és várj fél órát, mielőtt újra használni kezded. A készüléket száraz helyen tárold, védd a hőtől, nedvességtől és közvetlen napfénytől.

További Információ
EAN 4260558436133
Termék kód 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.78 Kg
Bruttó súly 0.78 Kg
Length (cm) 20.80 ??
Width (cm) 20.80 ??
Height (cm) 18.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Masszázspisztolyok
Egyéb kategóriák Kellékek
Rehabilitációs eszközök

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Mini Masszázspisztoly Black - Climaqx
Write Your Own Review
Véleményt ír:Mini Masszázspisztoly Black - Climaqx
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
single_variant 69490 Ft 55490 Ft
legfeljebb 5 darab raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ