a legjobbak a masszázspisztolyok kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Masszázspisztolyok kategóriájából. A legeladottabb termék a Masszázspisztoly VI Black - GymBeam.

Masszázspisztolyok innovatív eszközök a teljes test otthoni masszázsához. Rezgéseket közvetítenek az izmok és a fascia felé, ezáltal oldják a feszültséget, oldják a merevséget és javítják a vérkeringést. Egy nehezebb edzés után a regenerálódás részeként fogod igazán értékelni, de bármikor máskor is, ha merevséget érzel a testedben. De masszázspisztolyokat gyakran edzők, masszőrök vagy fizioterapeuták is használnak.

 Mutass többet

Miért érdemes masszázspisztolyt használni?

A masszázspisztoly használata fokozza a vérkeringést a célzott területen, amit edzés előtt fogsz igazán értékelni. Ez lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag jusson el az izmokhoz edzés közben, ami jobb teljesítményhez és bizonyos mértékig a sérülés kockázatának csökkenéséhez vezethet. Edzés után az adott terület masszírozása képes gyorsítani a regenerálódást és a relaxációt azáltal, hogy oldja a feszültséget a megdolgozott izmokban.

A szivacshenger fejet gyakran használják a merev izomcsomók, más néven triggerpontok masszírozására, Sok esetben ezek aktiválása jelentősen enyhítheti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszültséget. Ezenkívül a masszázspisztolyok a fascia otthoni masszázsához is hasznosak. Ezt az eszközt azonban nem csak sportolóknak tervezték. Hasznos azok számára is, akiknek egy hosszú, ülő, álló vagy fizikailag megterhelő munkát követő nap után az izmok ellazítására van szükségük.

Hogyan kell helyesen használni a masszázspisztolyt?

A legjobb eredményt akkor érheted el, ha helyesen használod a masszázspisztolyt. Mielőtt elkezdenéd a masszírozást, olvasd el a termék használati útmutatóját. A következő lépés az, hogy kiválaszd a megfelelő fejet annak alapján, hogy a test melyik részét és milyen intenzitással szeretnéd masszírozni.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő masszázsfejet?

A masszázspisztolyhoz mellékelt fejek gyártónként eltérőek. Leggyakrabban azonban ezekkel a típusú fejekkel találkozhatsz:

 • Fork (villás) masszázsfej: Alkalmas a hosszú és keskeny izmok, például a hát vagy a lábszár finom masszírozására.
 • Bullet (kúp) fej: Ideális a mély szövetek masszázshoz és a merev izomcsomók, az úgynevezett triggerpontok megcélzásához.
 • Round (gömb) fej: A legsokoldalúbb kiegészítő, amely alkalmas a hát, a vállak, a karok, a csípő, a fenék, a négyfejű combizom, a combfeszítő izmok és a vádli ellazítására. Flat head (korong) fej: Lapos izmokkal rendelkező területekre jó, például a háton vagy az alkaron.
 • Golden finger (ujj) fej: A kúp alakú masszázsfej kíméletesebb változataként használható. Alkalmas a kéz vagy a láb területén lévő kisebb izmok kezelésére is.
 • Adze (ék alakú) fej: Hasznos a nehezen hozzáférhető területeken, valamint például a nyaki gerinc, a tenyér vagy a lábak hatékony masszírozásához. Alkalmas a combra vagy az alkarra is. 

Miután megvan a megfelelő fej, kapcsold be a masszázspisztolyt, és válaszd ki a kívánt intenzitást. Ezután helyezd a fejet a bőrfelületre, és kezdheted is a masszázst. Lassan, enyhe nyomással mozgasd a masszázspisztolyt a masszírozott területen. Inkább azokra a területekre koncentrálj, ahol nagyobb merevséget és feszültséget érzel. Masszírozd az adott területet körülbelül 30 másodperctől 2 percig, majd térj át a következő testrészre. De ügyelj arra, hogy mindig kerüld az ízületeket és a csontokat.

 Mutass kevesebbet

6 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. NAIPO (3)
 2. Climaqx (2)
 3. GymBeam (1)
Szín
 1. fekete (2)
 2. violet (2)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. New (1)
Ár
Szűrés
 1. Massage gun VI Black - GymBeam
  Masszázspisztoly VI Black - GymBeam
  94%
  94 % (76)
  34990 Ft
 2. Massage Gun Black - Climaqx
  Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx
  100%
  100 % (6)
  55490 Ft
 3. Mini Massage Gun Black - Climaqx
  Mini Masszázspisztoly Black - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  55490 Ft
 4. Massage Gun MGG-2103 - NAIPO
 5. Mini Massage Gun NP-MG01 Black - NAIPO
 6. Mini massage Gun MGPC-002 White - NAIPO

6 Tétel