Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

A Kreatin 100% a legnagyobb tisztaságú kreatin-monohidrát. Képes növelni az izomsejtek térfogatát és a fehérjeszintézist, hatással van az izomtömeg erejére és növelésére, valamint a sportteljesítmények javítására. 

Nincs raktáron
Becsült ár 3 690 Ft

A legnagyobb tisztaságú 100% Kreatin-monohidrát, amely segít növelni az izomtömeg térfogatát, erejét és regenerációját

A Kreatin 100% az egyik legnagyobb tisztaságú kreatin-monohidrát . A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsőként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelős a foszfát csoportok átadásáért, így az „energia-valuta” ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izom-összehúzódásokhoz. A kreatin tehát egy energia háttértároló molekula is. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérje felépítést. Több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van, illetve a kettő kombinációja (például kontakt sportokban csökkentheti az agysérülések mértékét).

 

kreatin monohidrat scitec

 

A Kreatin 100% előnyei

  • elősegíti az izomnövekedést
  • növeli az erőt és a teljesítményt
  • javítja a regenerációt
  • alkalmas intervallum edzéshez
 

Összetétel

100% Kreatin-monohidrát.

 

kreatin monohydrat scitec

 

 

Adagolás

1 adag 100% Creatine italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin-bevitelt kell biztosítani. Fogyasztása éhgyomorra, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel ajánlott. Feltöltési fázisban (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékének számítása a testtömeg kilogramm 1/3 részének értéke grammban kifejezve. Szinten tartási fázisban a feltöltési szakasznál alkalmazott kreatinmennyiség értékének felét kell a szervezetbe bejuttatni. A kalkulált napi kreatin beviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több, mint 10 g.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték 5 g
100% kreatin monohidrát5000mg

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén információ: Tejet, szóját és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

A vásárlók véleményei

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin 100% - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Ízesítés

Termék kategóriája
Táplálékkiegészítő
Műanyag csomagolás mentes
nem
Ízcsoport
természetes
Magasság
16.50 cm
Szélesség
13.00 cm
Hosszúság
13.00 cm
Bruttó súly
1.11 kg
Termék kód
29252900
EAN
728633107162
Mesterséges édesítő mentes
igen
Állag
Por
GMO mentes
igen
Bio
nem
Gluténmentes
igen
Laktózmentes
igen
Vegetáriánus
igen
Vegán
igen
Összetétel
Tiszta forma
Főkategória
A vásárlók kérdései

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ