Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

Rating:
86 %

A Kreatin 100% a legnagyobb tisztaságú kreatin-monohidrát. Képes növelni az izomsejtek térfogatát és a fehérjeszintézist, hatással van az izomtömeg erejére és növelésére, valamint a sportteljesítmények javítására. 

Raktáron
Akciós ár 3 690 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

A legnagyobb tisztaságú 100% Kreatin-monohidrát, amely segít növelni az izomtömeg térfogatát, erejét és regenerációját

A Kreatin 100% az egyik legnagyobb tisztaságú  kreatin-monohidrát . A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsőként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelős a foszfát csoportok átadásáért, így az „energia-valuta” ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izom-összehúzódásokhoz. A kreatin tehát egy energia háttértároló molekula is. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérje felépítést. Több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van, illetve a kettő kombinációja (például kontakt sportokban csökkentheti az agysérülések mértékét).

 

kreatin monohidrat scitec

 

A Kreatin 100% előnyei

  • elősegíti az izomnövekedést
  • növeli az erőt és a teljesítményt
  • javítja a regenerációt
  • alkalmas intervallum edzéshez
 

Összetétel

100% Kreatin-monohidrát.

 

kreatin monohydrat scitec

 

 

Adagolás

1 adag 100% Creatine italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin-bevitelt kell biztosítani. Fogyasztása éhgyomorra, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel ajánlott. Feltöltési fázisban (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékének számítása a testtömeg kilogramm 1/3 részének értéke grammban kifejezve. Szinten tartási fázisban a feltöltési szakasznál alkalmazott kreatinmennyiség értékének felét kell a szervezetbe bejuttatni. A kalkulált napi kreatin beviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több, mint 10 g.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték 5 g
100% kreatin monohidrát 5000mg

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén információ: Tejet, szóját és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

A vásárlók véleményei

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin 100% - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Ízesítés

A vásárlók kérdései

Kreatin 100% - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ