Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kék törölköző - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

Ez a kék edzéshez vagy fitneszbe való törölköző 100%-os pamutból készült, amelynek kellemes a tapintása. Nagyon jó a nedvszívó képessége, hosszú az élettartama, antisztatikus és antibakteriális, ráadásul kíméletes az érzékeny bőrhöz. Ez az 50x90cm-es törölköző nem csak az izzadtság letörlésére szolgál, de akár alátétként is az edzéshez.

Hosszú távon nem elérhető Várhatóan: 14.08.2020
Becsült ár 1 790 Ft

Törölköző a fitnessbe 100 %-os gyapjúból, kiváló nedvszívó képességgel és antibakteriális tulajdonságokkal

Kék törölköző, amely ideális fitneszterembe vagy edzéshez, 100%-os kellemes pamutból készült, nagyon puha tapintású. A törölköző természetes pamutszövete jó nedvszívó képességű, hosszú élettartamú, antisztatikus és antibakteriális. Ennek az 50x90cm-es törölközőnek kiváló tulajdonságai vannak és kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül készült. Főleg az allergiások fogják értékelni, mivel nem okoz semmilyen allergiás reakciót és barátságos az érzékeny bőrhöz. 

Valószínüleg nem kell senkinek sem felemlíteni, hogy mennyire fontos a törölköző az edzéshez. Elengedhetetlen kiegészítője minden sportolónak és az edzőteremben ez duplán érvényes. Ha folyik az izzadtság az arcunkon, az egy jó jel, ám az már kevésbé jó, ha nincs mivel letörölnünk.Valamint néhány gyakorlat során is szolgálhat nekünk, pl. a hasazásnál alátétként, vagy az edzés során is letesszük magunk alá, hogy ne ártogassunk a többi edzőtársunknak. A mai viágban ha már nincs egy törölközőnk, az már elég nagy baki. De nekünk már nem kell aggódnunk, hogy kényelmetlen helyzetbe kerülünk, és valaki azzal a kérdéssel állít meg minket a fitneszben, hogy: "Neked hol a törölköződ?"

 

A kék törölköző előnyei

 • 100%-os minőségi pamutból készült
 • antisztatikus tulajdonságai vannak
 • antibakteriális tulajdonságai vannak
 • gyorsan szárad
 • jó a nedvszívása
 • kellemes az érintése
 • hosszú az élettartama

       

      Hogyan őrizzük meg és hogyan mossuk?

      A törölközőt mossa 40°C-on,  színes vagy fekete ruhához való mosószerrel, nem ajánlunk öblítőt használni, mivel csökkentik a törölköző nedvszívását. Szárítani lehet ruhaszárítóban, 60°C-ig, amennyiben vasalni szeretnénk, ami egyébként nem szükséges, vasalja 150°C-on. Ne fehérítse és ne tisztítsa vegyi úton.

      A vásárlók véleményei

      Kék törölköző - GymBeam

      Write Your Own Review
      Véleményt ír:Kék törölköző - GymBeam
      A Te értékelésed
      Termék kategóriája
      Kiegészítők
      Szezonalitás
      átmeneti
      EAN
      8588007570358
      Termék kód
      63026000
      Bruttó súly
      0.24 kg
      Hosszúság
      27.00 cm
      Szélesség
      3.00 cm
      Magasság
      27.00 cm
      Főkategória
      A vásárlók kérdései

      Kék törölköző - GymBeam

      A kérdés leírása
      Írj választ