Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fehér törölköző - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

Ez a fehér edzéshez vagy fitneszbe való törölköző 100%-os pamutból készült, amelynek kellemes a tapintása. Nagyon jó a nedvszívó képessége, hosszú az élettartama, antisztatikus és antibakteriális, ráadásul kíméletes az érzékeny bőrhöz. Ez az 50x90cm-es törölköző nem csak az izzadtság letörlésére szolgál, de akár alátétként is az edzéshez.

Hosszú távon nem elérhető Várhatóan: 14.08.2020
Becsült ár 2 440 Ft

Fehér törölköző 100%-os pamutból kiváló tulajdonságokkal

Fehér törölköző, amely ideális fitneszterembe vagy edzéshez, 100%-os kellemes pamutból készült, nagyon puha tapintású. A törölköző természetes pamutszövete jó nedvszívó képességű, hosszú élettartamú, antisztatikus és antibakteriális. Ennek az 50x90cm-es törölközőnek kiváló tulajdonságai vannak és kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül készült. Főleg az allergiások fogják értékelni, mivel nem okoz semmilyen allergiás reakciót és barátságos az érzékeny bőrhöz.  

 

Fehér törölköző - GymBeam

 

Valószínűleg nem kell senkinek sem megemlíteni, hogy mennyire fontos a törölköző az edzéshez. Elengedhetetlen kiegészítője minden sportolónak és az edzőteremben ez duplán érvényes. Ha folyik az izzadtság az arcunkon, az egy jó jel, ám az már kevésbé jó, ha nincs mivel letörölnünk. Valamint néhány gyakorlat során is szolgálhat nekünk, pl. a hasazásnál alátétként, vagy az edzés során is letesszük magunk alá, hogy ne ártsunk a többi edzőtársunknak. A mai világban, ha már nincs törölközőnk, az elég nagy baki. De nekünk már nem kell aggódnunk, hogy kényelmetlen helyzetbe kerülünk, és valaki azzal a kérdéssel állít meg minket a fitneszben, hogy: "Neked hol a törölköződ?"

A fehér törölköző előnyei

  • 100%-os minőségi pamutból készült
  • antisztatikus tulajdonságai vannak
  • antibakteriális tulajdonságai vannak
  • gyorsan szárad
  • jó a nedvszívása
  • kellemes az érintése
  • hosszú az élettartama
 
 
Fehér törölköző - GymBeam

 

Hogyan őrizzük meg és hogyan mossuk?

A törölközőt mossa 40°C-on,  színes vagy fekete ruhához való mosószerrel, nem ajánlunk öblítőt használni, mivel csökkentik a törölköző nedvszívását. Szárítani lehet ruhaszárítóban, 60°C-ig, amennyiben vasalni szeretnénk, ami egyébként nem szükséges, vasalja 150°C-on. Ne fehérítse (kínálatunkban fehér színben is megtalálható) és ne tisztítsa vegyi úton.

A vásárlók véleményei

Fehér törölköző - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Fehér törölköző - GymBeam
A Te értékelésed
Termék kategóriája
Kiegészítők
Szezonalitás
átmeneti
EAN
8588007275857
Termék kód
63026000
Nettó súly
0.00 kg
Bruttó súly
0.24 kg
Hosszúság
27.00 cm
Szélesség
3.00 cm
Magasság
27.00 cm
Főkategória
A vásárlók kérdései

Fehér törölköző - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ