Spokey Jóga és pilates

Jóga és pilates gyártótól Spokey kategóriában mindent megtalálsz, ami ezekhez a meditatív és teljes testet igénybe vevő edzésekhez szükséges. Termékeink segítségével megtapasztalhatod átalakító erejüket, és elindulhatsz az egészséges test és lélek felé vezető úton. Akár tapasztalt jógázó vagy, akár csak most kezded, kínálatunkban mindenki számára van felszerelés, a kezdőktől a haladó sportolókig. Lépj rá a nagyobb erő, rugalmasság és belső béke felé vezető útra.

 Mutass többet

Mit találsz ebben a kategóriában?

 • A fitnesz szőnyegek a jóga- és pilatesedzések egyik legfontosabb elemei. Fedezd fel a rengeteg kiváló minőségű anyagokból készült szőnyeget, amelyek a legjobb edzésélményt nyújtják neked. Mindegyik különleges és egyedi igényeket tükröz. Találsz itt környezetbarát anyagokból készült jógamatracokat, csúszásgátló felülettel rendelkezőket is, összecsukható szőnyegeket, valamint kreatív és színes jógaszőnyegeket különböző mintákkal. A különböző formák és formatervek biztosítják, hogy könnyen kiválaszthasd a legmegfelelőbbet.
 • A masszázshabhengerek segítenek az izmok nyújtásában és ellazításában. Segítségükkel növelheted a mozgástartományodat, jobb rugalmasságot érhetsz el, ami egyes ászanáknál is segít. A masszázshengerekkel masszírozhatod a hátizmaid, és feloldhatod az izomcsomókat (triggerpontokat), enyhítve ezzel az izommerevséget.
 • Az erősítő gumiszalagok és az expanderek a teljes test edzéséhez használhatók. Ezekkel erősíteni tudsz, de a nyújtásban is segítenek. Kínálatunkban különböző ellenállású gumiszalagok és expanderek is szerepelnek, így képességeidnek megfelelően választhatsz. Vannak hosszabb erősítő gumiszalagok, expanderek, vagy hurok szalagokat is találsz. Használhatod őket az egész test erősítésére, bemelegítő gyakorlatok részeként, vagy akár rehabilitációs gyakorlatokhoz is. Gyakran használják a Pilatesben, és nemcsak a test tónusát, hanem a rugalmasságot is javítják.
 • A jógatégla nagyszerű társ a jógapózok megtartásában. Segítségével még a legnagyobb kihívást jelentő ászanákat is képes leszel megtartani úgy, hogy még a technika is megfelelő. Segíthet például olyan pózokban, ahol nem éred el a kezeddel a talajt.A tégla különösen ajánlott kezdők számára, akik fokozatosan szeretnék fejleszteni rugalmasságukat, de tapasztalt jógázók is használják őket, különösen a nagyobb kihívást jelentő pózokban. De használható a jógatégla nyújtásra, erősítő edzésre vagy meditáció közbeni fenéktámaszként is.
 • Az egyensúly labda nagyszerű a stabilitás és az egyensúly edzéséhez. Azonban erőt is építhetsz vele. A törzs erősítésére is kiválóan alkalmas, és különböző izomcsoportok edzésére is használható, így sokoldalú edzőeszköz lehet.
 • A hátmasszázs párna és a masszázsszőnyegek segítenek oldani a feszültséget és ellazítani a merev izmokat. Nagyszerűen nyújtja az egész gerincet, amit akkor fogsz igazán értékelni, ha hosszú órákat töltesz ülve vagy állva.
 • Vannak még más kiegészítők is, mint például szőnyegek táskák vagy pántok, valamint csúszásmentes zoknik és kesztyűk, amelyek segítenek abban, hogy a jóga- vagy pilates-edzések sokkal élvezetesebbek legyenek. A táskáknak és a pántoknak köszönhetően könnyedén magaddal viheted a szőnyeget bárhová, a csúszásmentes kesztyűk vagy zoknik pedig jobb stabilitást biztosítanak edzés közben.

De ez még nem minden, kínálatunkban más praktikus kellékek is szerepelnek, mint például akupresszúrás szőnyeg, Pilates-gyűrű, vagy csúszókorong

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (22)
 2. GAIAM (11)
 3. BeastPink (4)
 4. Spokey (2)
 5. STRIX (1)
Szín
 1. violet (2)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Yoga Tape edzőszalag - Spokey
  Yoga Tape edzőszalag - Spokey
  100%
  100 % (2)
  2990 Ft
 2. Exercise Mat Nico Eko Yoga - Spokey

2 Tétel