Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-BCAA 250 kapsz. - Scitec Nutrition

Rating:
100 %

A G-BCAA glutamin aminosavak és elágazó BCAA aminosavak kombinációja, mely támogatja a regenerációt és megvédi az izomszövetet az antikatabolukus hatásoktól. Ezenkívül anabolikus állapotot hoz létre, csökkenti az izmok bomlását, és serkenti a növekedési hormonok termelődését. A G-BCAA formula glutamint, leucint, izoleucint, valamint valint tartalmaz 1:1:1:1-es arányban.

Raktáron
Akciós ár 8 990 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

G-BCAA: glutamin, valamint BCAA aminosavak kombinációja a regeneráció támogatásához, az izomtömeg megóvásához, valamint a növekedési hormonok serkentéséhez

A G-BCAA glutamin aminosavak és elágazó BCAA aminosavak kombinációja, melyek esszenciálisak - a szervezetünk nem képes az előállításukra. Stressz hatására (pl. edzés után, vagy nem elegendő tápanyagbevitel esetén) ezek az aminosavak használódnak fel először az izmainkból. A leucin az egyik legfontosabb aminosav, mivel közvetlenül serkenti az izomfehérjék szintézisét és képződését - a szervezet magas leucin szintje az anabolikus állapot jele. A leucin segít a regenerálódásban és védi az izomszövetet az antikatabolikus hatástól.

 

G-Bcaa aminosav

 

A glutamin a leggyakrabban képződő aminosav az izomszövetben, az izomnövekedéshez erre van a legnagyobb szüksége izmainknak. A tartós glutaminpótlás antikatabolikus állapotot hoz létre, továbbá támogatja a növekedési hormonok képződését már egy adag elfogyasztása után. Bizonyos idő elteltével edzés után, lássuk el szervezetünket a szükséges glutamin mennyiséggel, a növekedési hormonok képződése érdekében, ezáltal izmaink nem kényszerülnek saját glutamintartalmuk felhasználására. A glutamin bizonyos körülmények között esszenciálisnak nyilvánítható - stressz, betegségek, illetve kemény edzés esetében az izmok nem képesek elegendő glutamin termelésére, ezért szükséges a glutamin pótlása. A folytonos glutaminpótlás pozitív hatással van a növekedési hormonok termelődésére, és csökkenti az izmok elernyedésének kockázatát. A G-BCAA formula glutamint, leucint, izoleucint, valamint valint tartalmaz 1:1:1:1-es arányban.

 

A G-BCAA előnyei

  • szétágazó BCAA aminosavak
  • glutaminban gazdag
  • aminosavak 1:1:1:1-es arányban
  • támogatja az izmok növekedését és regenerálódását
  • megtartja az anabolikus állapotot
  • serkenti a növekedési hormonok képződését

 

Összetevők

L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, marha zselatin, szinezékek: titán-dioxid, fekete vas-oxid, indigotin; burkolóanyag: sellak.

 

Adagolás

Használj napi 3 kapszulát edzés előtt ill. edzés után, alvás előtt vagy az étkezések között 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (3 kapszula)% ODD*
L-Glutamin 900 mg **
L-Leucin 900 mg **
L-Izoleucin 900 mg **
L-Valin 900 mg **
*ajánlott napi adag
**a napi adag nincs meghatározva
A vásárlók véleményei

G-BCAA 250 kapsz. - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:G-BCAA 250 kapsz. - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

G-BCAA 250 kapsz. - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ