Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

A kalcium és a magnézium fontos ásványok, amelyeket a formula a népszerű 2:1 arányban biztosít. A kálcium és a magnézium részt vesznek az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárulnak a csontozat és a normál fogazat fenntartásához. A kálcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál ingerületátvitelben és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.

Raktáron
Akciós ár 2 390 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Essentials Calcium - Magnesium: kalcium és magnézium, fontos ásványok 2:1 arányban, a csontozat és a fogak normál állapotának megőrzéséhez

Essentials Calcium – Magnesium fontos ásványok, amelyeket a formula kapszula formájában a népszerű 2:1 arányban biztosít. A szerveztünk nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot raktároz, amelynek a legnagyobb része (kalcium esetében) a csontokban található, ahonnan szükség esetén ki tud oldódni. Fontos a kalcium és a magnézium mindennapi pótlása, egyéb funkciókon kívül hozzájárulnak a csontozat és a normál fogazat fenntartásához. A kálcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál ingerületátvitelben és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A magnézium szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, továbbá hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

 

calcium-magnezium scitec ásványok


A rendszeres sportolás növeli az igényeket a kalcium és a magnézium pótlására. A helytelenül összeállított napi élelmiszer bevitel esetén, vagy ha bármilyen más okból kifolyólag nincs lehetőség a pótlásukra, akkor szükség van valamilyen kalcium-magnézium kiegészítő szedésére. A Calcium-Magnesium ideális arányban tartalmazza ezeket az összetevőket és optimálisan adagolja a szervezetbe.


Az Essentials Calcium-Magnesium előnyei

• hozzájárul a csontozat és a normál fogazat fenntartásához

• hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez - impulzusok továbbítása és izom-összehúzódások, szívizommal is összefügg

• hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez

• szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben

• részt vesz a normál véralvadási folyamatokban


Összetétel

Kálcium-karbonát, kálcium-glükonát, magnézium-oxid, magnézium-glükonát, csomósodást és lesülést gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói; stabilizátor: polivinil-alkohol; nedvesítőszer: polietilénglikol; sáfrány por, színezék: titán-dioxid; tömegnövelő szer: térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz.

Allergének: Puhatestűeket tartalmaz.


Adagolás

Naponta 1 db Calcium-Magnesium tabletta bevétele ajánlott étkezés közben. A tabletták bevonattal rendelkeznek a lenyelés megkönnyítésére.


Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tabletta)
Kalcium500 mg
Magnézium250 mg


A vásárlók véleményei

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ