Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Chromium Picolinate 100 tab - Scitec Nutrition

A Chromium Picolinate egy természetes króm tartalmú kiegészítő – esszenciális ásványi anyag, mely szükséges a megfelelő mennyiségű szénhidrátok átalakításának biztosításához és a vér glükóz szintjének optimális fenntartásához. Gyorsítja a metabolizmust és támogatja az anabolikus folyamatokat a testben, mely elősegíti az izomtömegek növekedését.

Raktáron
Akciós ár 1 490 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Chromium Picolinate – természetes króm tartalmú kiegészítő, mely megőrzi a vér optimális glükóz szintjét, gyorsítja a metabolizmust és támogatja az anabolikus folyamatokat

A Chromium Picolinate egy természetes króm tartalmú kiegészítő – esszenciális ásványi anyag, mely szükséges a megfelelő mennyiségű szénhidrát átalakításának biztosításához és a vér optimális glükóz szintjének megőrzéséhez. Gyorsítja a metabolizmust és támogatja az anabolikus folyamatokat a testben, mely alapul szolgál az izomtömegek növekedéséhez. Hiánya a szervezetben alacsony vércukorszinttel és inzulin rezisztenciával nyilvánul meg (az adott mennyiségű inzulinnak nem lesz meg a kellő hatása). A nem elegendő mennyiségű króm fogyasztása következtében a szövetek érzéketlenek lesznek az inzulinra (cukorbetegség), továbbá elhízást, de hipoglikémiát is okozhat (alacsony vércukorszint, kimerültség és fáradtság). Ellenben a megfelelő mennyiségű króm stimulálja az anabolikus-metabolikus hormon, az inzulin termelését, melynek eredménye a felgyorsult metabolizmus és a gyors izomnövekedés már rövid időn belül

  Chromium Picolinate - scitec

 

A Chromium Picolinate előnyei

  • természetes kiegészítő – króm
  • esszenciális nyomelem
  • megőrzi a vér optimális glükóz szintjét
  • segít a szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjében
  • gyorsítja a metabolizmust
  • támogatja az anabolikus folyamatokat

 

Összetétel

Térfogatot növelő anyag: kálium-dihidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz; króm-pikolinát (III), csomósodást és lesülést gátló anyag: magnézium-sztearát.

 

Adagolás

Fogyasszon napi 1 tablettát étellel és elegendő mennyiségű folyadékkal. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tabletta)
Króm (mint króm-pikolinát)200 μg

 

Figyelmeztetés

A termék nem váltja fel a választékos étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekektől elzárva tárolandó! Ne lépje túl a megadott napi adag mennyiségét!

Allergének: A termék nyomokban tartalmazhat tejet, szóját, tojásfehérjét, glutént, földimogyorót, mogyorót, halat és tenger gyümölcseit!

A vásárlók véleményei

Chromium Picolinate 100 tab - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Chromium Picolinate 100 tab - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Chromium Picolinate 100 tab - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ