Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Biosterol 36 kapsz - Megabol

Gyártó: Megabol

A Biosterol egy táplálékkiegészítő, amely a szteroidok természetes helyettesítője. Szaponinokat, fitoszterolokat és szteroid alkaloidokat tartalmaz, amelyek által gyorsabban és hatékonyabban eléred az edzésben kitűzött céljaidat.

Raktáron
Akciós ár 1 950 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

A Biosterol egy szaponinokat, fitoszterint és szteroid alkaloidokat tartalmazó táplálékkiegészítő, amely természetes szteroid helyettesítő anyagként szolgál 

A Biosterol a legújabb generációs "tesztoszteron táplálékkiegészítő". Magas arányban tartalmaz szaponinokat, amelyek hatékonyabban hozznak közelebb a fitnessben felállított célokhoz. Valóban, az emberi szervezetben vannak olyan metabolikus útvonalak, amelyek képesek szteroidok bioszintézisére szaponinokból. A szaponinok olyan növényi eredetű kémiai vegyületek, amelyek megváltoztatják a citoplazmás membránok szerkezetét, és így jobban átjárhatók a szerves anyagok számára. Ugyanakkor a szaponinok szteroid hormonokká vagy parahormonokká alakulhatnak anabolikus hatással.

 

biosterol  

A kiegyensúlyozott étrend mellett a szabadalmaztatott Biosterol formula segít a kihívásokkal teli és intenzív edzések kezelésében. Ezt a tesztoszteron stimulánst a tömegnövelő és erősítő gyakorlatok során kell alkalmazni, mivel akkor kell a tesztoszteron szintjének a növelése legfőképpen. A magas szteroid szaponin Biosterol ideális lehet a sportolók természetes tesztoszteron fokozására.

 

A Biosterol és előnyei 

  • természetes helyettesítője a szteroidoknak
  • szaponinokat, fitoszterolokat és szteroid alkaloidokat tartalmaz
  • alkalmas izomnövelésre és erősítő edzésre
  • a fitness célok elérésére szolgál

 

biosterol

 

Összetétel

Aktív anyagok (kivonatok): Nellellae fluidum, Capsicum folyadék, Trigonellae fluidum, Myristicae liquidum, Glycyrhizate siccum, Cynarae fluidum.

 

Adagolás

Reggel, étkezés után vegyél be 1 vagy 2 kapszulát. A biosterolt naponta kell alkalmazni. Edzésnapokon, az edzés előtt vegyél be 1 kapszulát az edzést megelőző étkezés előtt. Ha naponta 2 kapszulát veszel be - étkezések után tedd.

 

Táplálkozási értékek táblázata

Tápérték1 kapszula
szaponinok200 mg
fitoszterolok66 mg
Szteroid alkaloidok0,25 mg

 

Figyelmeztetés

A bioszterol nem alkalmazható nők és a 18 év alatti személyek számára!

A vásárlók véleményei

Biosterol 36 kapsz - Megabol

Write Your Own Review
Véleményt ír:Biosterol 36 kapsz - Megabol
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Biosterol 36 kapsz - Megabol

A kérdés leírása
Írj választ