Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Big Grip Black felhúzó heveder - Harbinger

Gyártó: Harbinger

A Big Grip Black felhúzó hevederek nagyon erős gurtnik, amelyek a hosszított és szélesített kivitelnek köszönhetően biztosítják a megfelelő fogást edzés közben, és megelőzik a sérüléseket. A stabil hurok tökéletesen fekszik a csuklón, így biztosítva a védelmet és kényelmet erősítő edzés, erőemelés vagy crossfit közben. Ugyanakkor a hurokkal könnyedén állítható a gurtnik mérete.

Nincs raktáron Várhatóan: 25.01.2021
Becsült ár 4 990 Ft

A Big Grip Black felhúzó heveder - erős gurtnik hosszított és szélesített kivitelben a csukló védelmére erősítő edzés, crossfit és erőemelés közben

A Big Grip Black felhúzó hevederek a legerősebb gurtnik, amelyek biztosítják a megfelelő fogást edzés közben, a hosszított és szélesített kivitelüknek köszönhetően. A tökéletesen a csuklóra illeszkedő stabil hurok egyúttal garantálja a védelmet és a kényelmet is. A hurok használatával könnyedén állítható a gurtni mérete erősítő edzés, erőemelés vagy crossfit közben. A felhúzó heveder tökéletesen véd a sérülésektől és a csukló túlterhelésétől is.

A vásárlók véleményei

Big Grip Black felhúzó heveder - Harbinger

Write Your Own Review
Véleményt ír:Big Grip Black felhúzó heveder - Harbinger
A Te értékelésed
Forgalmazó
427
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
3700006361774
Bruttó súly
0.13 kg
Hosszúság
11.50 cm
Szélesség
25.50 cm
Magasság
2.50 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Big Grip Black felhúzó heveder - Harbinger

A kérdés leírása
Írj választ