AminoMax 8000 aminosav 350 tab - Gaspari

0%
0% (0)
Gyártó: Gaspari

AminoMax 8000 egy hidrolizált laktalbuminból nyert, alacsony molekula tömegű fehérjefrakciókban, di- és tripeptidekben speciálisan gazdag aminosavformula, L-Leucinnal és L-Taurinnal megerősítve. 1 adag 8.000 mg aminosavat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az izmok regenerálódásához, elősegítik a növekedési hormon termelését, támogatják a zsírégetést és javítják a teljesítményt. A termék minden sportoló számára alkalmas, akik előnybe részesítik a gyors felépülést és a céljuk az izomtömeg növelésének maximális támogatása.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 10050 Ft

AminoMax 8000: hidrolizált aminosav L-leucinnal és L-taurinnal gazdagítva

Az Aminomax 8000 egy 91%-os hidrolizált laktalbuminból nyert, alacsony molekula tömegű fehérjefrakciókban, di- és tripeptidekben speciálisan gazdag aminosavformula, L-Leucinnal és L-Taurinnal megerősítve. Ez a forradalmi formula a létező legbioaktívabb és leggyorsabban felszívódó formában biztosítja mindazt, amire a száraz izomnövekedés ütemének fokozásához és az izomlebomlás blokkolásához szükséged van. Ezt az extrém anabolikus forrást a Gaspari Nutrition szakemberei hozzáadott L-Leucinnal és L-Taurinnal tették tökéletessé. Az L-Leucin egy esszenciális aminosav, azaz a szervezetünk nem képes azt önállóan szintetizálni, ennek ellenére kritikus és meghatározó szerepet tölt be az izomépítés szabályozásában. Az L-Leucin direkt módon fokozza a fehérjeszintézist, miközben részt vesz az izmok energiaellátásának biztosításában és az izomcsökkenés blokkolásában.

 

Amino 8000


Az L-Leucin egy esszenciális aminosav, azaz a szervezetünk nem képes azt önállóan szintetizálni, ennek ellenére kritikus és meghatározó szerepet tölt be az izomépítés szabályozásában. Az L-Leucin direkt módon fokozza a fehérjeszintézist, miközben részt vesz az izmok energiaellátásának biztosításában és az izomdegradáció blokkolásában. 

 

Az L-Taurin a szervezetünkben egyik legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav. Részt vesz az epesavak szintézisében, a zsíremésztés szabályozásában, segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, miközben javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét, így fokozza mind a leadható teljesítményt, mind a száraz izomtömeget. 

 

Amino 8000

 

Az AminoMax 8000 előnyei

  • minőségi forrásból szerzett aminosavak
  • 91%-os hidrolizált laktalbuminból nyert, alacsony molekula tömegű fehérjefrakció
  • extra L-leucinnal és L-taurinnal gazdagítva
  • támogatja a méret, az erő és az állóképesség növelését
  • 8 gramm aminosav egy adagban
  • szuper gyors felszívódás és szuper gyors szállítás az izmokba
  • hozzájárul a regenerációhoz
  • elősegíti a növekedési hormon termelését
  • segít elégetni a hastáji zsírt

 

Adagolás

Fogyassz 4 tablettát edzés előtt és 4 tablettát edzés után.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték 1 adag (4 tabletta)
Kalória 32 kcal
Fehérje 8 g
Fehérje keverék
tejsavó fehérje koncentrátum, micelláris kazein, tejsavó fehérje hidrolizátum), taurin, kreatin-monohidrát, glutamin, BCAA keverék (leucin, izoleucin, valin)

 

Egyéb összetevők

Felületi réteg (dextrin, dextróz-monohidrát, szója lecitin, nátrium-karboximetil-cellulóz, nátrium-citrát), sztearinsav, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen 25°C-ig, közvetlen napfénytől és fagytól óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen tárolás során keletkezett károkért.

További Információ
Alapértelmezett kategória Komplex aminosavak
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes igen
Customer reviews AminoMax 8000 aminosav 350 tab - Gaspari
Write Your Own Review
Véleményt ír:AminoMax 8000 aminosav 350 tab - Gaspari
Your Rating
Príchuť Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ