Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA 6400 - Scitec Nutrition

A BCAA 6400 elágazó láncú aminosavakat tartalmaz, mint a leucin, izoleucin és valin 2:1:1 arányban. Anabolikus hatásúak, növelik a fehérjeszintézis és a hormonképződés intenzitását, antikatabolikusak, megakadályozzák a fehérje bomlást és energiát biztosítanak az izomsejtek számára. Javítják és gyorsítják a regenerációt egy megterhelő edzés után.

Nincs raktáron
Becsült ár 3 790 Ft

BCAA 6400: elágazó láncú aminosavak 2:1:1 arányban, a kemény edzés utáni regeneráció javítására és felgyorsítására

A BCAA 6400 elágazó láncú aminosavak, név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálékkiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka idején. A BCAA 6400 formula 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint.

 

bcaa 6400 aminosav

 

A BCAA 6400 előnyei

  • aminosavak 2:1:1 arányban
  • javítja és gyorsítja a regenerációt
  • támogatja az izomtömeg növelését
  • javítja a fehérjeszintézist
  • minimalizálja a fehérjebomlást
  • energiát biztosít az izomsejtek számára
 

Összetevők

BCAA 2:1:1 granulátum (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, talkum, kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát

 

Adagolás

Naponta 5 tabletta BCAA 6400 tabletta bevétele javasolt edzés előtt vagy után, vagy lefekvés előtt.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték 1 adag  (5 tabletta)
L-leucin2240 mg
L-izoleucin1120 mg
L-valin1120 mg
A vásárlók véleményei

BCAA 6400 - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:BCAA 6400 - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

BCAA 6400 - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ