Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Zero Isogreat fehérje - Scitec Nutrition

Rating:
100 %

A Zero Iso Great a létező legjobb tejsavó-fehérje izolátum, zero tartalmú szénhidráttal és zsírral.

Raktáron
Akciós ár 9 790 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

ZERO SUGAR/ZERO FAT ISOGREAT - CFM tejsavó-fehérje izolátum

Egyes táplálék-kiegészítő cégek szeretnek „marketing-játékokat” játszani a fehérje-százalékokkal, és gyakran „megfeledkeznek” arról a hozzávetőlegesen 5%-os nedvesség-tartalomról, ami természetes módon jelen van a porokban, de laboratóriumban ez „kiszárítható”, és ez a (laboratóriumi) eredmény egy olyan fehérje-koncentráció, ami 5 százalékkal magasabb, mint amennyit az a valóságban jelent a fogyasztók számára. 

A mi ZERO SUGAR/ZERO FAT ISOGREAT formulánkban a tejsavófehérje izolátum valóban több mint 90%-os koncentrációban van jelen, azaz mi egy befejezett fehérje-turmix formulát tudunk biztosítani 90%-os fehérje-tartalommal. Ráadásul, az ISOGREAT nem tartalmaz se zsírt, se szénhidrátot (cukrokat), ami azt jelenti, hogy nincs benne se laktóz, se koleszterin. Ez a nagyon magas minőségű tejsavófehérje izolátum – amely alacsony nyomáson és hőmérsékleten, kereszt-ultraszűrés és kereszt-mikroszűrés kombinációjával készült – biztosítja az összes fontos aminosavat és a biológiailag aktív fehérje-mikrofrakciókat: béta laktoglobulint, alfa laktalbumint, bovine serum albumint, immunoglobulin G-t, laktoferrint, és glikomakropeptidet. Az étkezési fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.* 

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Aszpartám-mentes formula!


Kiszerelés

900 g - 40 adag


Használati utasítás

1 adag Zero Isogreat 250 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. Amennyiben szükséges, az ajánlott adag növelhető.

 

Összetevők

Cappuccino: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (cappuccino), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K , szukralóz), színezék (barna).

Erdei gyümölcs: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (tejszínes vanília, málna, erdei gyümölcs), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), színezékek (karmozsin*, brillantkék).

Eper: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (eper), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), színezék (céklapor).

Málna: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (málna), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), étkezési sav (citromsav), színezék (ponceau*).

Narancs: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (narancs), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K , szukralóz), színezék (gelborange*).

Vanília: Keresztáramlású membránszűrt tejsavófehérje izolátum (biológiailag aktív protein mikrofrakciókkal, mely tartalmaz Béta-laktoglobulint, alfa-laktalbumint, marhaszérum albumint, immunglobulin-G-t, laktoferrint, és glükomakropeptidet), L-glutamin, természetes és mesterséges aroma (vanília), L-arginin, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz).

*A gyerekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!

Tápérték


Egy adag: 22 g (3/4 adagolókanál)
 100 g22 g  100 g22 g
Energiatartalom1622 kJ357 kJ Koleszterin0 mg0 mg
 386 kcal85 kcal Élelmi rost0 g0 g
Fehérje90 g20 g Nátrium250 mg55 mg
Szénhidrát0 g0 g Kálium400 mg88 mg
Zsír0 g0 g 


Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Zero Isogreat fehérje - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Zero Isogreat fehérje - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Ízesítés

A vásárlók kérdései

Zero Isogreat fehérje - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ