100% Whey fehérje - Nutrend

Rating:
85 % of 100
85% (84)
Gyártó: Nutrend

A 100% Whey a legjobb minőségű tejsavó fehérje, mivel 76% magas biológiai értékű fehérjét tartalmaz, valamint 100%-os tiszta forrású tejsavó fehérje koncentrátumból, WPC-ből és tejsavó fehérje izolátumból, WPI-ből áll. Minden adag 5g BCAA-t tartalmaz, amely védi az izomtömeget a katabolizmustól. Minimális zsírt és laktózt tartalmaz.

Nincs raktáron
Becsült ár 25490 Ft

100% Whey: több összetevőjű fehérje, amely teljesen kizárja a katabolizmust

A 100% WHEY egy új fehérje, amely a legjobb és 100%-ban a legtisztább fehérjeforrásokból, azaz WPC-ből (tejsavó fehérje koncentrátum) és WPI-ből (tejsavó fehérje izolátum) áll. A WPI CFM metódussal készül, amely a lehető legtisztább gyártásai technológia. Minden adag Whey Core 100 5g BCAA-t tartalmaz - esszenciális aminosavakat, L-leucint, L-izoleucint és L-valint, amelyek elengedhetetlenül fontosak az izomtömeg növekedéséhez. A Whey Core 100 mindenki számára ideális, akik szeretnék támogatni a minőségi izomtömeg növekedést. A minőségi izomtömeg növekedés támogatására és a fehérjék pótlására a nap folyamán és a hatékony regenerációra. Ideális a kondíciós edzők, de a kezdők, a testépítők, az erőnléti edzők és a fitnesz sportolók számára is.  

 

A Nutrend 100% Whey olyan anyagokat tartalmaz, amelyeknek a kombinációja ideális a katabolikus folyamatok gyors eliminálására, amely lehetővé teszi az izomszövetek regenerálódását a nehéz edzések után. Az ízesítésnél az új generációs szukralózt használták, amely feljavítja a protein íz kombinációját. Alacsony a zsír- és laktóz tartalma és maximális az antikatabolikus hatása. Egy adagban (kb. 30g) 5 g BCAA és esszenciális aminosavak találhatóak - L-leucin, L-izoleucin és L-valin, amelyek elengedhetetlenül fontosak az izomtömeg növekedéséhez és annak minőségéhez.

 

 

A 100% Whey előnyei

  • a legjobb és 100%-osan tiszta WPC és WPI fehérjeforrásokból gyártva
  • tiszta savófehérje
  • esszenciális aminosavakat és vitaminokat tartalmaz
  • nem tartalmaz aszpartámot
  • 5g BCAA minden adagban
  • kiváló oldhatóság
  • kellemes íz
  • egy belső íz-teszt nyertese
  • ideális mindenkinek, akik minőségi izomtömeget akarnak felszedni

    

Kinek alkalmas a Nutrend 100% Whey?

A Nutrend 100% Whey alkalmas a hobbi sportolóknak, kezdő és haladó testépítőknek, atlétáknak és fitnesz rajongóknak egyaránt alkalmas  akik alkalmanként edzenek. Egyszerűen szólva, a 100% Whey mindazoknak készült, akik a minőségi izomtömeg megszerzésére törekednek. 

 

Összetevők

Kókusz-ananász ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizálószerek akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzim (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Banán-eper ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizálószerek akácia-ia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok keveréke.

Fehér csokoládé-kókusz ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló anyag szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Cookies & cream ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló anyag szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokis brownie ízesítés: 65% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, aroma, szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-kakaó ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátó szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-kókusz ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizátorok akácia-ia- és xantángumi, szilícium-dioxid-klór, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-mogyoró ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Eper ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 16% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-dioxid. nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Karamellás latte ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, karamell festék, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Kiwi-banán ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizátorok akácia- és xantángumi, színezék sáfrányos szeklice és spirulina kivonat keveréke, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek keveréke (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Jeges kávé ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, karamell festék, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Mangó-vanília ízesítés: 77% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 16% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és staeviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Málna ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-oxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Narancs ízesítés: 80% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, aroma, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), céklakoncentrátum, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Vanília ízesítés:

80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

 

Adagolás

Fogyasszon 1-3 adagot naponta, amelyet fogyaszthat az étkezések között vagy edzés után, a legjobb fél órával az edzés után. Nőknek 25 g a napi ajánlott adag, férfiaknak pedig 30 g, a napi fehérjeszükséglet alapján. Keverje el 140-300 ml vízzel vagy zsírcsökkentett tejjel. Mixerelje, shakerezze, keverje kb. 30 másodpercig, ameddig a por el nem olvad. 

    

Tápérték táblázat

Mangó vanília, málna, fehér csokoládé- kókusz ízesítések:

Tápérték1 adag (30 g)
Energia 475 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,6 g
ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg


Csokoládé-kakaó, csokis brownies ízesítések

Tápérték 1 dáva (30 g)
Energia 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,2 g
ebből cukrok 1,5 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,1 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin  1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

Csokoládé-kókusz, csokoládé-mogyoró ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,3 g
ebből cukrok 1,5 g
Zsír 1,4 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,0 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin  1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

Karamellás latté, jeges kávé, ananász-kókusz, vanília, banán-eper ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 474 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 1,0 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg


Narancs, eper, kiwi-banán, cookies & cream ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 472 kJ/111 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
   ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
   ebből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg
További Információ
Készült EU
Mesterséges édesítő mentes nem
Height (cm) 20.00 ??
Width (cm) 20.00 ??
Length (cm) 31.00 ??
Bruttó súly 2.64 Kg
Db per csomag 2 db.
Db per raklap 1 db.
Nettó súly 2.25 Kg
EAN 8594073179104
Műanyag csomagolás mentes nem
GMO mentes nem
Forgalmazó Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Fehérje feldolgozás módja koncentrátum
Fehérje forrás tej
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes nem
Vegetáriánus igen
Vegán nem
Összetétel Keverék
Állag Por
Termék kategóriája Különleges táplálkozási célok
Főkategória Tejsavó fehérje

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews 100% Whey fehérje - Nutrend
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:100% Whey fehérje - Nutrend
Your Rating

Összesített termék értékelés

85%
85%
Értékelési átlag 84 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés igazolt vásárlóktól

93 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Először is hatalmas respect a Gymbeam.hu csapatának mivel először rossz terméket rendeltem de ők ingyen cserélték nekem zökkenőmentesen mindössze 1 nap alatt . Elképesztő gyorsak és pontosak mint szállításban mint ügyintézésben . A termékről annyit hogy jó minőségű gyorsan emészthető fehérje . Nem telít nem laktató és ami nagyon jó hogy nem túl édes nagyon kellemes gyenge íze van . Ajánlom mindenkinek mind az oldalt mind a terméket.

Hasznosnak találta a véleményt?

Csomagolás (g) Ízesítés Rating Price Speciális ár Raktáron
2250 g banán-eper
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g karamellás latte
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g csokoládé-brownie
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g csokoládé-kakaó
(5) 
100%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g csokoládé-kókusz
(3) 
100%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g csokoládé-mogyoró
(2) 
60%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g krémes keksz
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g jegeskávé
(4) 
85%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g kiwi-banán
(1) 
80%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g mangó-vanília
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g narancs
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g pineapple coconut
(0) 
0%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g eper
(4) 
80%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g vanília
(7) 
86%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
2250 g fehércsoki kókusz
(1) 
100%
30490 Ft 25490 Ft
nincs raktáron
Várhatóan
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ