Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

100% Whey fehérje - Nutrend

Gyártó: Nutrend
Rating:
86 %

A 100% Whey a legjobb minőségű tejsavó fehérje, mivel 76% magas biológiai értékű fehérjét tartalmaz, valamint 100%-os tiszta forrású tejsavó fehérje koncentrátumból, WPC-ből és tejsavó fehérje izolátumból, WPI-ből áll. Minden adag 5g BCAA-t tartalmaz, amely védi az izomtömeget a katabolizmustól. Minimális zsírt és laktózt tartalmaz.

 
Akciós ár 20 755 Ft Lista ár 0 Ft
Ajánlott fogyasztói ár
Szállítási költség 790 Ft

100% Whey: több összetevőjű fehérje, amely teljesen kizárja a katabolizmust

A 100% WHEY egy új fehérje, amely a legjobb és 100%-ban a legtisztább fehérjeforrásokból, azaz WPC-ből (tejsavó fehérje koncentrátum) és WPI-ből (tejsavó fehérje izolátum) áll. A WPI CFM metódussal készül, amely a lehető legtisztább gyártásai technológia. Minden adag Whey Core 100 5g BCAA-t tartalmaz - esszenciális aminosavakat, L-leucint, L-izoleucint és L-valint, amelyek elengedhetetlenül fontosak az izomtömeg növekedéséhez. A Whey Core 100 mindenki számára ideális, akik szeretnék támogatni a minőségi izomtömeg növekedést. A minőségi izomtömeg növekedés támogatására és a fehérjék pótlására a nap folyamán és a hatékony regenerációra. Ideális a kondíciós edzők, de a kezdők, a testépítők, az erőnléti edzők és a fitnesz sportolók számára is.  

 

A Nutrend 100% Whey olyan anyagokat tartalmaz, amelyeknek a kombinációja ideális a katabolikus folyamatok gyors eliminálására, amely lehetővé teszi az izomszövetek regenerálódását a nehéz edzések után. Az ízesítésnél az új generációs szukralózt használták, amely feljavítja a protein íz kombinációját. Alacsony a zsír- és laktóz tartalma és maximális az antikatabolikus hatása. Egy adagban (kb. 30g) 5 g BCAA és esszenciális aminosavak találhatóak - L-leucin, L-izoleucin és L-valin, amelyek elengedhetetlenül fontosak az izomtömeg növekedéséhez és annak minőségéhez.

 

 

A 100% Whey előnyei

 • a legjobb és 100%-osan tiszta WPC és WPI fehérjeforrásokból gyártva
 • tiszta savófehérje
 • esszenciális aminosavakat és vitaminokat tartalmaz
 • nem tartalmaz aszpartámot
 • 5g BCAA minden adagban
 • kiváló oldhatóság
 • kellemes íz
 • egy belső íz-teszt nyertese
 • ideális mindenkinek, akik minőségi izomtömeget akarnak felszedni

    

Kinek alkalmas a Nutrend 100% Whey?

A Nutrend 100% Whey alkalmas a hobbi sportolóknak, kezdő és haladó testépítőknek, atlétáknak és fitnesz rajongóknak egyaránt alkalmas  akik alkalmanként edzenek. Egyszerűen szólva, a 100% Whey mindazoknak készült, akik a minőségi izomtömeg megszerzésére törekednek. 

 

Összetevők

Kókusz-ananász ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizálószerek akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzim (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Banán-eper ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizálószerek akácia-ia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok keveréke.

Fehér csokoládé-kókusz ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló anyag szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Cookies & cream ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátló anyag szilícium-dioxid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokis brownie ízesítés: 65% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, aroma, szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-kakaó ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, csomósodásgátó szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-kókusz ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizátorok akácia-ia- és xantángumi, szilícium-dioxid-klór, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Csokoládé-mogyoró ízesítés: 65% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó-lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 24% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó-lecitint tartalmaz), kakaó, aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Eper ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 16% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-dioxid. nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Karamellás latte ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia-ia- és xantángumi, karamell festék, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Kiwi-banán ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizátorok akácia- és xantángumi, színezék sáfrányos szeklice és spirulina kivonat keveréke, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek keveréke (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Jeges kávé ízesítés: 80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, karamell festék, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Mangó-vanília ízesítés: 77% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 16% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és staeviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Málna ízesítés: 78% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 15% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, cékla koncentrátum, csomósodásgátló szilícium-oxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok.

Narancs ízesítés: 80% tejsavófehérje-koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 14% tejsavófehérje-izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, aroma, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), céklakoncentrátum, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

Vanília ízesítés:

80% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és csomósodásgátló kalcium-foszfátot tartalmaz), 13,5% tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), aroma, gluténmentes búzarost, stabilizáló akácia- és xantángumi, csomósodásgátló szilícium-dioxid, nátrium-klorid, Digezyme® emésztőenzimek (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, béta-karotin színezék.

 

Adagolás

Fogyasszon 1-3 adagot naponta, amelyet fogyaszthat az étkezések között vagy edzés után, a legjobb fél órával az edzés után. Nőknek 25 g a napi ajánlott adag, férfiaknak pedig 30 g, a napi fehérjeszükséglet alapján. Keverje el 140-300 ml vízzel vagy zsírcsökkentett tejjel. Mixerelje, shakerezze, keverje kb. 30 másodpercig, ameddig a por el nem olvad. 

    

Tápérték táblázat

Mangó vanília, málna, fehér csokoládé- kókusz ízesítések:

Tápérték1 adag (30 g)
Energia 475 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,6 g
ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg


Csokoládé-kakaó, csokis brownies ízesítések

Tápérték 1 dáva (30 g)
Energia 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,2 g
ebből cukrok 1,5 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,1 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin  1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

Csokoládé-kókusz, csokoládé-mogyoró ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,3 g
ebből cukrok 1,5 g
Zsír 1,4 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,0 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin  1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

Karamellás latté, jeges kávé, ananász-kókusz, vanília, banán-eper ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 474 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 1,0 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg


Narancs, eper, kiwi-banán, cookies & cream ízesítések:
Tápérték 1 adag (30 g)
Energia 472 kJ/111 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
   ebből cukrok 1,7 g
Zsír 1,5 g
   ebből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin  1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg
A vásárlók véleményei

100% Whey fehérje - Nutrend

Összesített termék értékelés

86%
86%
Értékelési átlag 75 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100.0000 %
1 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
0 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
Először is hatalmas respect a Gymbeam.hu csapatának mivel először rossz terméket rendeltem de ők ingyen cserélték nekem zökkenőmentesen mindössze 1 nap alatt . Elképesztő gyorsak és pontosak mint szállításban mint ügyintézésben . A termékről annyit hogy jó minőségű gyorsan emészthető fehérje . Nem telít nem laktató és ami nagyon jó hogy nem túl édes nagyon kellemes gyenge íze van . Ajánlom mindenkinek mind az oldalt mind a terméket.

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény 100% Whey fehérje - Nutrend

 1. 100%

  Balázs

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Kiváló
  Először is hatalmas respect a Gymbeam.hu csapatának mivel először rossz terméket rendeltem de ők ingyen cserélték nekem zökkenőmentesen mindössze 1 nap alatt . Elképesztő gyorsak és pontosak mint szállításban mint ügyintézésben . A termékről annyit hogy jó minőségű gyorsan emészthető fehérje . Nem telít nem laktató és ami nagyon jó hogy nem túl édes nagyon kellemes gyenge íze van . Ajánlom mindenkinek mind az oldalt mind a terméket.
 2. 80%

  Dszerki

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  nekem tetszett
  Ár/érték arány tekintetében az egyik legjobb! Habosodik az tény, de finom a habja is. Aki nem szereti az vár kb. 10 percet és eltűnik a hab. Epres ízből fogyasztom a második vödröt! Elég folyékony marad, nem sűrűsödik be, tehát nem is telít el, nem puffaszt. Szépen lehet fejlődni vele!
 3. 80%

  elemér

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Szeretem nagyon
  Csoki-meggy és áfonya ízben próbáltam eddig. Kicsit habosodik, ezért elkészítése után én hagytam állni egy kicsit. Az íze finom, feltéve ha a 30g proteint 140-200ml vízben kevered el, ha ennél többen, akkor inkább színes víz a végeredmény. Oldódása közepes, van hogy jól sikerült, de van hogy összeállt kis csomókba. Az árát megéri, főleg, hogy én akkor vettem amikor járt mellé
 4. 100%

  Ivett

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 2

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Végre iható fehérje shake
  Több féle fehérje port próbáltam, vízzel is, és tejjel is, de egyszerűen annyira rosszak voltak, a konditerembe kipróbáltam ezt a fajtát, és nagyon megízlett, ezért maradok is ez mellett!
 5. 100%

  Csilla

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 460

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon finom
  Ez az első fehérje amit kipróbáltam és nagyon ízlik, nem csalódtam.
 6. 100%

  Róbert

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  szuper
  Ez a legjobb amit csak választhattam!Köszönöm GymBeam a gyors szállítást!
 7. 100%

  Saca

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon szeretem
  A terembe ilyet ittam egy héten át, amíg megkaptam amit innen rendeltem, és legközelebb tuti veszek egy bödönnel, mert az íze és a hatása teljesen rendben van!
 8. 80%

  Géza

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  :)
  Nagyon jó fehérje. Nagyon finom (jegeskávé) és jól oldódik. Nem puffaszt és nincsenek egyéb mellékhatásai. Egyetlen negatívum, hogy eléggé habosodik shakerben, ettől eltekintve csak ajánlani tudom mindenkinek! Így akciósan meg pláne! ;)
 9. 80%

  János

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  nem habosodik
  Elsőre nekem is habosodott, de ha 1dl vízzel keveritek először és utána felöntitek akkor nem habosodik.Nekem is sikerült híznom tőle!

Items 1 to 10 of 17 total

Oldal
Mutasd per page
Write Your Own Review
Véleményt ír:100% Whey fehérje - Nutrend
A Te értékelésed

Ízesítés

Készült
EU
Mesterséges édesítő mentes
nem
Magasság
20.00 cm
Szélesség
20.00 cm
Hosszúság
31.00 cm
Bruttó súly
2.64 kg
Ízcsoport
gyümölcs
Db per csomag
2 db.
Db per raklap
1 db.
Nettó súly
2.25 kg
EAN
8594073179104
Műanyag csomagolás mentes
nem
GMO mentes
nem
Forgalmazó
Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Fehérje feldolgozás módja
koncentrátum
Fehérje forrás
tej
BIO
nem
Gluténmentes
igen
Laktózmentes
nem
Vegetáriánus
igen
Vegán
nem
Összetétel
Keverék
Állag
Por
Termék kategóriája
Különleges táplálkozási célok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

100% Whey fehérje - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ