100% Whey fehérje - Nutrend

Értékelés:
84 % of 100
84 % (85)
Gyártó: Nutrend

A 100% Whey Protein magas biológiai értékű prémium tejsavó koncentrátumot és izolátumot tartalmaz. Egy adag is magas fehérjetartalommal rendelkezik ebből a fehérjeporból, így támogathatja az izomtömeg növekedését és fenntartását, valamint a csontok egészségét. Ízesítéstől függően alacsony a cukortartalma, és összetevői profilját Digezyme® nevű emésztőenzim komplexszel dúsították a jobb emésztés érdekében.

Hosszú távon nem elérhető

100% Whey Protein - tejsavófehérje koncentrátum és izolátum prémium keveréke, amely magas fehérjetartalommal büszkélkedhet az izomnövekedéshez

A 100% Whey Protein a kiváló minőségű, magas biológiai értékű tejsavófehérje-porok közé tartozik. A fehérjeporban található tejsavó szabadon legeltetett tehenek tejéből származik. Pontosabban tejsavó koncentrátumot és -izolátumot tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy egy adag magas fehérjearánnyal rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy elősegítheti az izomtömeg növekedését és fenntartását, valamint a csontok egészségét. A tejsavófehérjének köszönhetően természetesen magas az esszenciális aminosav tartalma, konkrétan 5 gramm található minden adagban.

Ráadásul íztől függően alacsony a cukortartalma is, ezért fogyókúrára is alkalmas lehet. Ennek a fehérjepornak az összetevői profilját Digezyme® nevű emésztőenzim komplexszel dúsították, amely segíti a fehérje emésztését. Ezenkívül nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket vagy glutént. A finom íze már csak hab a tortán, amelynek köszönhetően a kapott fehérjeturmix elfogyasztása abszolút élvezetté válik. A 100% Whey Protein ezért minden sportoló számára alkalmas, aki a lehető legnagyobb mértékben szeretné elősegíteni az izomnövekedést és az edzés utáni regenerációt.

A 100% Whey Protein és annak előnyei

 • magas biológiai értékű tejsavófehérje-por
 • szabadon legeltetett tehenek tejéből származó tejsavót tartalmaz
 • tejsavó koncentrátumot és izolátumot is tartalmaz
 • egy adag magas fehérjetartalmat kínál
 • elősegítheti az izomtömeg növekedését és fenntartását
 • jótékony hatással lehet a csontok egészségére
 • természetesen nagy mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz
 • Digezyme®-vel - emésztőenzimek komplexével dúsított
 • finom ízű
 • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert vagy glutént
 • kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas

Összetevők

Ananász-kókusz ízesítés: 78 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 15,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok), színezék (béta-karotin).

Banán-eper ízesítés: 78 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 15,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), cékla sűrítmény, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Fehér csokoládé-kókusz ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 13,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Cookies & Cream ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 14,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Csokoládés brownies ízesítés: 65 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 24 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), ízesítés, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Csokoládé-kakaó ízesítés: 65 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 24 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Csokoládé-kókusz ízesítés: 65 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 24 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Csokoládé-mogyoró ízesítés: 65 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 24 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), kakaó, ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Eper ízesítés: 78 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 16 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), cékla sűrítmény, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Karamellás Latte ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 13,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), karamell színezék, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Kivi-banán ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 14 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), pórsáfrány koncentrátum és spirulinakivonat keveréke, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Jeges kávé ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 13,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), caramell színezék, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Mangó-vanília ízesítés: 77 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 16 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok), színezék (béta-karotin).

Málna ízesítés: 78 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 15 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), cékla sűrítmény, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok).

Narancs ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 14 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), ízesítés, szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), cékla sűrítmény, édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok), színezék (béta-karotin).

Vanília ízesítés: 80 % tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint és kalcium-foszfát csomósodást és lesülést gátló anyagot tartalmaz), 13,5 % tejsavófehérje izolátum (napraforgó lecitint tartalmaz), ízesítés, gluténmentes búzarost, stabilizátorok (gumiarábikum és xantángumi), szilícium-dioxid csomósodást és lesülést gátló anyag, nátrium-klorid, emésztőenzimek keveréke - Digezyme® (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok), színezék (béta-karotin).

Ajánlott fogyasztás

Keverj össze 2 kanál (30 g) fehérjeport 250 ml vízzel. Fogyassz belőle naponta 1-3 adagot az étkezések között a napi fehérjeszükségletednek megfelelően. Maximum 3 adagot fogyassz naponta. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.

Tápérték táblázat

Tápanyag (Mangó-vanília, Málna, Fehér csokoládé- kókusz) 1 adag (30 g)
Energiaérték 475 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,6 g
melyből cukor 1,7 g
Zsír 1,5 g
melyből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin 1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg

 

Tápanyag (Csokoládé-kakaó, Csokoládés Brownies) 1 adag (30 g)
Energiaérték 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,2 g
melyből cukor 1,5 g
Zsír 1,5 g
melyből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,1 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin 1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

 

Tápanyag (Csokoládé-kókusz, Csokoládé-mogyoró) 1 adag (30 g)
Energiaérték 467 kJ/110 kcal
Fehérje 21,6 g
Szénhidrát 2,3 g
melyből cukor 1,5 g
Zsír 1,4 g
melyből telített zsírsavak 0,9 g
Rost 1,0 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1068 mg
L-arginin 498 mg
L-aszparaginsav 2312 mg
L-cisztein 493 mg
L-glutaminsav 3821 mg
Glicin 382 mg
L-hisztidin 394 mg
L-izoleucin 1315 mg
L-leucin 2234 mg
L-lizin 1973 mg
L-metionin 469 mg
L-fenilalanin 673 mg
L-prolin 1232 mg
L-szerin 1017 mg
L-treonin 1444 mg
L-tirozin 607 mg
L-valin 1248 mg
L-triptofán 368 mg

 

Tápanyag (Karamellás Latte, Jeges kávé, Ananász-kókusz, Vanília, Banán-eper) 1 adag (30 g)
Energiaérték 474 kJ/112 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
melyből cukor 1,7 g
Zsír 1,5 g
melyből telített zsírsavak 1,0 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin 1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg

 

Tápanyag (Narancs, Eper, Kivi-banán, Cookies & Cream) 1 adag (30 g)
Energiaérték 472 kJ/111 kcal
Fehérje 21,9 g
Szénhidrát 2,4 g
melyből cukor 1,7 g
Zsír 1,5 g
melyből telített zsírsavak 1 g
Rost 0,45 g
0,5 g
Emésztőenzimek 12 mg
L-alanin 1088 mg
L-arginin 504 mg
L-aszparaginsav 2345 mg
L-cisztein 508 mg
L-glutaminsav 3872 mg
Glicin 395 mg
L-hisztidin 407 mg
L-izoleucin 1338 mg
L-leucin 2281 mg
L-lizin 2015 mg
L-metionin 475 mg
L-fenilalanin 685 mg
L-prolin 1270 mg
L-szerin 1040 mg
L-treonin 1479 mg
L-tirozin 621 mg
L-valin 1269 mg
L-triptofán 379 mg

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő, amely édesítőszereket tartalmaz. Nem javasoljuk, hogy változatos étrend helyett fogyaszd. 12 éven aluli gyermekeknek nem való. Gyermekektől elzárva tartandó. Védd a hőtől, a fagytól és a nedvességtől. Nyomokban szóját tartalmazhat.

Az allergénekért keresse a kiemelten szedett összetevőket.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló  információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

További Információ
EAN 8594073179104
Vegán nem
Főkategória Fehérje koncentrátumok
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes nem
GMO mentes nem
Fehérje feldolgozás módja koncentrátum
Fehérje forrás tej
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes nem
Vegetáriánus igen
Összetétel Keverék
Termék kód 21061080: -- Ostatné
Állag Por
Termék kategóriája Különleges táplálkozási célok
Készült EU
Height (cm) 20.00 ??
Width (cm) 20.00 ??
Length (cm) 31.00 ??
Bruttó súly 2.64 Kg
Db per csomag 2 db.
Db per raklap 1 db.
Nettó súly 2.25 Kg
Forgalmazó Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Egyéb kategóriák Fehérjék
Tejsavó fehérje

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények 100% Whey fehérje - Nutrend
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:100% Whey fehérje - Nutrend
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

84 %
84 %
Értékelési átlag 85 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

93 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Először is hatalmas respect a Gymbeam.hu csapatának mivel először rossz terméket rendeltem de ők ingyen cserélték nekem zökkenőmentesen mindössze 1 nap alatt . Elképesztő gyorsak és pontosak mint szállításban mint ügyintézésben . A termékről annyit hogy jó minőségű gyorsan emészthető fehérje . Nem telít nem laktató és ami nagyon jó hogy nem túl édes nagyon kellemes gyenge íze van . Ajánlom mindenkinek mind az oldalt mind a terméket.

Hasznosnak találta a véleményt?

Csomagolás (g) Ízesítés Értékelés Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ