Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Prime Roller Pink habhenger - Power System

Gyártó: Power System

A Prime Roller habhenger egy hatékony masszírozó segédeszköz a teljes mozgékonyság javításához, az izomtartomány növeléséhez és a merev izmok ellazításához. Minőségi habból és kemény belső részből van legyártva, amely ellenálló a mechanikai károsodásokkal szemben. Ennek köszönhetően a termék mindig készen áll a sérülések kockázatának a csökkentésére és a segítségnyújtásra a sérülésekből való felépüléshez.

Hosszú távon nem elérhető

Prime Roller – habhenger az edzéshez és a merev izmok ellazításához, amely biztosítja az izomtartomány növelését és segítséget nyújt a sérülésekből történő felépüléshez

A Prime Roller habhenger egy masszírozó segédeszköz a teljes mozgékonyság javításához, az izomtartomány növeléséhez, valamint az egyensúly és a járás javításához. A termék speciális designja lehetővé teszi a célzott masszázsokat és a teljes izmok beépülését. A masszírozó habhenger az önmasszírozó ellazító technikák számára van meghatározva – a meghúzott és a merev izmok ellazítása és edzés utáni relaxálása, az izomrendszer és az ízületek fájdalmasságának a csökkentése, a vérkeringés növelése és az izom elaszticitás megújítása. 

 

Prime Roller Pink habhenger - Power System

 

Méret

MéretHosszÁtmérő
Nagyság (cm)4515
 

Figyelmeztetés

A henger teherbírása 150 kg.

A vásárlók véleményei

Prime Roller Pink habhenger - Power System

Write Your Own Review
Véleményt ír:Prime Roller Pink habhenger - Power System
A Te értékelésed
Forgalmazó
39
Termék kategóriája
Kiegészítők
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Prime Roller Pink habhenger - Power System

A kérdés leírása
Írj választ