BeastPink Ugrálókötelek

Ugrálókötelek gyártótól BeastPink praktikus kiegészítők kategóriája, amelyet biztosan értékelni fognak a fitneszimádók és mások is. Gyakran használják őket bokszolók, MMA harcosok és crossfit rajongók az edzésprogramjaikban. Az ugrálókötelek azonban nem csak sportolóknak jók; bárki számára kiváló, aki formába akar lendülni, javítani szeretné a mozgékonyságát, fogyni szeretne, vagy robbanékony erőt szeretne fejleszteni.

 Show more

Az ugrókötelek kategóriában a következőket találod:

 • Alap ugrálókötelek, melyek kiváló választásnak bizonyulnak a kezdők számára. Kezdetnek, egy ugrálókötél műanyag fogantyúval elegendő a fokozatos fejlődéshez. Ezután szintet léphetsz egy acél ugrókötélre, amely jobb fogást és gyorsabb forgást biztosít. Alkalmas mindazok számára is, akik meg akarják tanulni a haladó dupla alsó (double-under) technikát.
 • A súlyozott ugrálókötelek ideálisak a haladó sportolók számára, akik már ismerik az alapokat, és növelni szeretnék az edzés intenzitását. Persze a kezdők is profitálhatnak belőlük, mivel lassabban forognak, így több idő marad az ugrás jobb általános koordinációjára. Óriási előny, hogy segít erősíteni a csuklót és az alkart.
 • Az intelligens ugrálókötelek az intelligens fitneszeszközök gyöngyszemei. Intelligens funkcióiknak köszönhetően képesek számolni az ugrásokat és mérni a teljes edzésidőt. Segítségükkel könnyedén fenntarthatod a motivációt a fejlődésre anélkül, hogy egy másik eszközön kellene számolni, vagy figyelni az időt.
 • A vezeték nélküli ugrókötelek a modern fitneszeszközök között érdemeltek ki előkelő helyet. Nincs kötél, csak fogantyúkhoz rögzített golyók vannak, amelyek mozognak és lemásolják az ugrókötél klasszikus forgását. Előnyük, hogy nem kell a fél szobát szabaddá tenni, csak hogy legyen elég hely az edzéshez. Ráadásul a hagyományos ugrálókötéllel való ugrálással ellentétben használat közben nem tesz kárt semmiben.

Hogyan kell beállítani az ugrálókötelet:

A megfelelő ugrálókötél kiválasztása után az ideális hosszúság beállítása a fontos. A kezdők jobb, ha hosszabbra állítják, mert a hosszabb ugrálókötélnek több idő kell egy fordulathoz, így több idő marad a koordinációra. Az alábbi lépések segítenek az ugrókötél beállításában az elején:

 1. Állj rá az ugrókötélre úgy, hogy a két lábfejed egymás mellett legyen.
 2. Fogd meg erősen a fogantyúkat.
 3. Állj egyenesen, és feszítsd ki a tested mellett az ugrálókötelet vállmagasságig.
 4. Az ugrálókötél hossza ideális esetben hónaljig ér.

Ezután már semmi sem akadályozhat meg, hogy válogass az ugrókötelek között.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (9)
 2. BeastPink (1)
 3. Spokey (1)
Szín
 1. rózsaszín (1)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. WOMEN30 (1)
Szűrés
 1. Ugrálókötél Devotion Pink – BeastPink
  Ugrálókötél Devotion Pink – BeastPink
  91%
  91 % (7)
  3990 Ft

1 Tétel