Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tyrosine 120 kaps - Nutrend

Gyártó: Nutrend

Az L-tirozin egyike az alapvető amiosavaknak, amely a dopamin, adrenalin és a noradrenalin neurotranszmitter kiindulási anyaga. Egy kapszula 500 mg L-tirozint tartalmaz.

Raktáron
Akciós ár 4 670 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Tirozin - aminosav a koncentráció támogatására fizikai és pszichikapi aktivitás közben

A tirozin egy modern kiegészítő antikatabolikus hatással a fizikailag és pszichikailag megterhelt személyeknek. Segít a koncentrációban a fizikai és pszichikai teljesítménynél. Segít a motiváció és a fizikai teljesítmény stimulálásának növelésében, gyorsítja a regenerációt, növeli a fizikai teljesítményt a mentális és pszichikai fáradságnál, a zsírégetésnél és súlycsökkentésnél, valamint segíti a szervezetet a stressz elleni védekezésben.

 

Tyrosine - Nutrend  

Az L-tirozin egyike az alapvető amiosavaknak, amely a dopamin, norepinefrin és az epinefrin neurotranszmitter kiindulási anyaga, valamint a pajzsmirigyhormon prekurzora. A hosszantartó igényes fizikai és pszichikai aktivitás közben a szervezetben kimerülnek ezek a neurotranszmitterek, ami csökkenti a koncentrációs képességet, az általános teljesítőképességet és fellépnek a hosszantartó fáradtság tünetei. Segít tehát a mentális aktivitás növelésében. Ezen aminosav további funkciói közé tartozik az, hogy hozzájárul azon mechanizmusokhoz, amelyek növelik az energia zsírszövetekből való felhasználását, tehát másdolagos zsírégetőnek is nevezhető.

 

Hatásai

  • a motiváció és a fizikai teljesítmény stimulálásának növelése
  • gyorsítja a regenerációt
  • növeli a fizikai teljesítményt
  • zsírégetés és súlycsökkentés
  • segíti a szervezet stressz elleni védekezőképességét 

Ajánlott adagolás

Adagolja testtömege alapján. 50 kg-ig 2 kapszula, 75 kg-ig 3 kapszula és 75 kg felett 4 kapszula 30 - 40 perccel a fizikai aktivitás előtt.

 

Használat

  • a kapszulákat le kell nyelni megfelelő mennyiségű folyadékkal vagy sportitallal. Alkoholos vagy tejes italok nem megfelelőek.
  • tilos a kapszulákat széthaapni!
  • felbontás után a terméket tárolja legfeljebb 25 °C hőmérsékletű helyen és fogyassza el 3 hónapon belül.

 

Tápértéktáblázat

Tápértékek1 kapsz
Energia6,1 kJ / 1,4 kcal
Fehérje0,4 g
Szénhidrátok0 g
Zsírok0 g
L-tirozin0,5 g

 

Összetétel

L-Tyrosine, zselatinkapszula (zselatin, színezék: titánoxid).

 

Figyelmeztetés

A táplálékkiegészítő sportolóknak. Fogyasztásra nem alkalmas várandós és szoptató nőknek. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Fogyasztásra nem alkalmas gyermekeknek. Tárolja gyermekek hozzáférésén kívül. Nem tartalmaz doppingszerű anyagokat. Tárolja száraz helyen 25 °C hőmérsékletig, napfénytől védett helyen. Védje a fagytól! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás során bekövetkezett esetleges károkért .

A vásárlók véleményei

Tyrosine 120 kaps - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Tyrosine 120 kaps - Nutrend
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Tyrosine 120 kaps - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ